Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bakalım ne kadar sabredeceksiniz ve edeceğiz
Heeeey gidi günleeer heeey O kadar oldu mu yahu
oyumu kullandım geldim vatana millete hayırlı olsun
gerçekten bulunduğum yere faydalı olacak kişilere verdim
oldu valla kimse de unutmamış
evet 3 oy kullanılıyor mührü de iyice kontrol ettim elimle başka partlere iz yapmasın diyeHayırlı uğurlu olsun , ben daha kullanmadım . Hatta hala karar vermedim desem
3 ayrı partiye oy vereceğim sanırım , Büyükşehirde ayrı , ilçe başkan adayımda ayrı , il meclis adaylarında ayrı ... Benim gibi seçmen var mıdır acaba
Bestseller olmuş o gün yazılanlar
bende kullandım, cep telefonu sokmuyorlardı, sandıklar şeffaftı, görevliler güzel çalışıyorlardı
vee çok kalabalıktı, akp li olanlarda olmayanlarda bir hırs bir çoşkuyla gelmişlerdi anladığım kadarıyla
muhtarıda en genç adaya verdim, diğerleri hep 50 üstüdüydü yaw, birazda genç muhtarla muhatap olalım, bilgisayarı kullanabilcekte çıktı alcak diye beklemeyelim
evet 3 oy kullanılıyor mührü de iyice kontrol ettim elimle başka partlere iz yapmasın diye
Ben zeytinyağı içeren kremden bahsetmiyorum,vıcık vıcık zeytinyağından bahsediyorum.Modern tıp varken bununla mı uğraşacak millet?lila o zeytinyağı krem gibi yöntemleri doktorlar öneriyomuş zaten
ben duydum çünkü önerdiklerini
onlar da önerdikleri için yapıyo diye biliyorum
Ben de kullandım,hayırlı olsun.Bir an önce akşam olsa.oyumu kullandım geldim vatana millete hayırlı olsun
anam ne geyik yapmışsınız böyle.
bdvde bunu yaparsanız konular biter diyeyim ben..
aradan konuyla alakalı mesajları bulmak için cımbız gerekecek bize anlaşılan...
Ben zeytinyağı içeren kremden bahsetmiyorum,vıcık vıcık zeytinyağından bahsediyorum.Modern tıp varken bununla mı uğraşacak millet?
umarım. çünkü konu kremlere gelmiş dayanmış. konu dışının dışı olmuşBirikmiş enerjimizi boşalttık oky. Hep olmaz merak etme. Hem de siyaset topiklerinde gerginlik azaldı bu sayede yöneticiler de farketmiştir hallerinden memnun gözüküyorlar
Ben zeytinyağı içeren kremden bahsetmiyorum,vıcık vıcık zeytinyağından bahsediyorum.Modern tıp varken bununla mı uğraşacak millet?
Bilmiyorum bu bana çok enteresan geliyor.:44:Bana doktor önerdi diyorum ya hem psikiyatriste gittim hem jinekoloğa. 6 ay sürdü tedavim. Bildiğiniz bir ilacı varsa kullanalım. Zeytinyağı en kaygan kayganlaştırıcıdn da daha kaygan.
Bilmiyorum bu bana çok enteresan geliyor.:44:
Doğru ama onlar zaten insan için uygun hale getirilmiş kimyasallar.Yediğimiz şeyler belki yüzümüzde alerjik reaksiyonlara sebep olabilir.Herkes her şeyi süremez.Ben cesaret edemezdim valla.Sana tuhaf gelen şu insan mutfakta kullandığı şeyi nasıl orda kullanır dimi. İğrenç geliyor. Zeytinyağı yenen bir şey sonuçta. Anlayabiliyorum o hissi.. :)
Ama uzmanlar diyor ki yemeyeceğiniz hiçbir şeyi cildinize sürmeyin. Bu nedenle de çok mantıklı. Cildine sürebileceğin en zararsız ürün zeytinyağı. Saçına sür eline sür. Kayganlaştırıcıların içinde türlü türlü kimyasallar var.
Doğru ama onlar zaten insan için uygun hale getirilmiş kimyasallar.Yediğimiz şeyler belki yüzümüzde alerjik reaksiyonlara sebep olabilir.Herkes her şeyi süremez.Ben cesaret edemezdim valla.
Of konuyu nerden getirdim buraya,seçime odaklanalım
oyumu kullandım geldim vatana millete hayırlı olsun
Oyumu kullanmaya gidiyorum. Bu secimin bizim icin cok büyük önemi var amcam Muhtar oluyo ahahahha mahalli idare amiri :)