Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok mune acık sacık konuşmuyoruz sitede olan bişeyi anlattım tamam kapattım konuyuhangi konuya elimi atsam kurutuyorum yaaa
![]()
Çok geçmiş olsun..İyi bilirim o illeti..Yaşayanı da, yakınını da sömürür, tüketir..
Gelmiş geçmiş, Allah tekrarını yaşatmasın..
yoo ben kabul etmem ama
yok liposaction topıklerınden bırındeydi![]()
yalnız buradı açıldı açılalı kimse siyaset kısmına birşey yazmıyo
demek ki hepimizin aklı fikri geyik yapmaktaymış![]()
yoo ben kabul etmem ama
yok liposaction topıklerınden bırındeydi![]()
Keşke gerçekten aramalar google da görünmese her isteyen rahatça girip geziyo aslında kk nın bi özelliği olmalı bu konuda zaten bilen biliyor burayı![]()
Teşekkür ederim canım
Daha kötülerini yaşamayız inşallah kurtulduk çok şükür. Bizi yıpratan ailelerden gizlemek oldu. Aileler duymasın diye arkadaşlara falan da anlatamadık yapayalnız böyle bir şeyi göğüslemek zor geliyor. Ailemde de çok ölümler yaşadım kanserden bu çok daha basit bir şeydi ama hiç bu kadar yıprandığımı bilmiyorum.
Sen bir yakınınla mı yaşadın medcim?
1 ay banlancak ne yaptın yahu
hımmm birine ozel mesajda atarlandım muneciğimde saolsun hemen cımbızladı
yok bu gece değil, seçimden sonraki gece
geldin gene topiği +18e çevirdin![]()
aşkolsun beee anca kendinize müslümansınız neolmuş yani insanlık öldümü bende göreydimyageçende de halama kızdım zati ne çektiysem bu jinekolojik hastalıklardan çektim rezillik valla diyo aşkolsun bi ben görmedim didim alone sapıkmısın kızım sen yedi bu merakın beni didi
![]()
yok mune acık sacık konuşmuyoruz sitede olan bişeyi anlattım tamam kapattım konuyuhangi konuya elimi atsam kurutuyorum yaaa
![]()
yalnız buradı açıldı açılalı kimse siyaset kısmına birşey yazmıyo
demek ki hepimizin aklı fikri geyik yapmaktaymış![]()
Enerjimizi atamıyoduk ki![]()
Keşke gerçekten aramalar google da görünmese her isteyen rahatça girip geziyo aslında kk nın bi özelliği olmalı bu konuda zaten bilen biliyor burayı![]()
canevimden vurdun beni pisTurabi hatrına kabul et.![]()
saatler 31inde ileri alınıyor kızlar seçimden dolayı
ha tamam onu gördüm de sonra resmi kaldırmışlar sanırımbenim dediğim karın gerdirme ameliyatı başka biriydi
![]()
Eski eşim canım..Çok sancılı bir süreç, bilirim..Bir ara paylaşırım özelden![]()
Biliyosun insanın başına ne gelirse.meraktan gelirmiş
Hep tolin yapıyo bunları müdür hemen bel altı konuşuyo UI yap onu UI
Ay daha iyi simoncum herkes birbirini ye ye bi hal oldu kafamızı dağıttık![]()
Google a ne hastalık yazsak ilk kk çıkıyor yalnız. Site yönetimi böyle bir şeyi engellemez. Ne güzel herkes giriyor işte.![]()
canevimden vurdun beni pis
sizin nerden ahberiniz oldu ya vay arkadaş o resim 10 dakıka kaldı sonra hemen kalktı:44::44:![]()
iyidir merak iyi+18 demişken hadi bana film tavsiye edin aşk filmi olsun özelliklede +18 olsun
![]()
geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın amin.
zaten bizim bilmediğimiz o kadar çok erkek üye vardır kihatta geçen sene söylüyorlardı buraya biri üye olmuş gayet yazısmıs kızlarla 1 yıl falan sonra msnde arkadaş olmuşlar kızla ve kıza ben erkeğim sana aşık oldum demiş
![]()
Biliyosun insanın başına ne gelirse.meraktan gelirmiş
Hep tolin yapıyo bunları müdür hemen bel altı konuşuyo UI yap onu UI
Ay daha iyi simoncum herkes birbirini ye ye bi hal oldu kafamızı dağıttık![]()