- 18 Aralık 2024
- 27
- 7
- 44
- Konu Sahibi feslegen01
Merak edenler için yazıyorum eş görüşmesi için çağırıldım saati söylüyorlar saatinde orada oluyorsunuz sizi ödül için bekleyen var mı diye çağırıyorlar sonra sıkı bir aramadan geçiyorsunuz. İnfaz korumalar gayet iyi ve ilgili davranıyorlar kimliğinizi verip kayıt oluyorsunuz. Daha sonra bir infaz koruma eşliğinde diğer arama yerine geçiyorsunuz tekrar arama yapılıyor göz kaydı yapılıyor göz kaydından sonra bir psikolog geliyor cezaevi psikoloğu size bir takım sorular soruyor sorulara cevapladıktan sonra infaz korumanın nezaretinde cezaevinin aile görüş yerine götürülüyorsunuz içeride bir kilitli kapı var önce eşleriniz geliyor sonra sizi alıyorlar bildiğiniz otel odası gibi özel bir yer gayet temiz çift kişilik bir yatak nevresim takımı banyosu lavabosu bir otel odasında bulunması gereken eşyalar var Bir de küçük bir sehpa var eşiniz koğuştan kantinden getirdiği yiyecekleri getirirse orada yiyorsunuz birlikte infaz korumalar gayet ilgili ve nezaketliler sizi herhangi bir aşağılayıcı bir tavır utanılacak bir tavırla karşılamıyorlar iki buçuk 3 saatlik bir zaman dilimi veriyorlar kapıyı üzerinizden kapayıp kilitliyorlar onlar da koridorda bekliyorlar odada bir acil zil butonu var hemen ışığın yan tarafında ben çok memnun kaldım En azından eşimle 3 saat geçirdim özel bir görüşme olduğu için bizi dinleyen olmadığı için konuşmak istediklerini konuşma fırsatım oldu gitmeden önce buralarda çok araştırma yaptım açıklayıcı bir şey bulamadım o yüzden belki merak edenler varsa diye açıklayıcı bir şekilde yazdım tüm kardeşlerime Allah'tan selamet diliyorum İnşallah en kısa zamanda sevdiklerimize kavuşuruz