Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Ceylin saçların maşallah ya ne güzel olmuş uzun zamandır siteye bakmıyordum sinamekinin 2 haftalık arasındayım diye şimdi baktım şok oldum :)
İnşallah bende senin gibi uzatabilirim :)

Ben sinameki yaptım bitirdim ara da çarşamba bitiyor pek bir uzama göremedim herkeste değişiyor diyorlar bende devam etsem mi bir 8 hafta daha yoksa soğan falan mı yapsam kararsızım siz ne önerirsiniz

Büyük bir fark yaratmadiysa hiç boşuna uğraşmayın derim. Soğan kürüne baslamak en mantiklisi . Dokulmeyi de durduruyor yumuşacık yapıyor
Ben sinameki yaptım bitirdim ara da çarşamba bitiyor pek bir uzama göremedim herkeste değişiyor diyorlar bende devam etsem mi bir 8 hafta daha yoksa soğan falan mı yapsam kararsızım siz ne önerirsiniz

Siyah yapmayı düşünüyorum canım :)
2 rahat giderde 4 olur mu bilmiyorum :))

Zaten siyah değil mi saçların canım
Benim saçlarım da seninkinden 4 cm kısa sanırım bana 4 kutu gitmişti saçlarım gür ve boyayı emiyo resmen
Biraz daha uzasın bende boyucam güzel bir kahveye

Ahahah hadi ya :)
Benimkine de gider o zaman kesin. Uçlarda kızıllık var canım bende onları kapatmak için boyayacagim. Kahve yapmak istiyorum ama kaşlarım siyah ve çok sık. Başka renk olmaz o yüzden
Zaten siyah değil mi saçların canım
Benim saçlarım da seninkinden 4 cm kısa sanırım bana 4 kutu gitmişti saçlarım gür ve boyayı emiyo resmen
Biraz daha uzasın bende boyucam güzel bir kahveye

Ahahah hadi ya :)
Benimkine de gider o zaman kesin. Uçlarda kızıllık var canım bende onları kapatmak için boyayacagim. Kahve yapmak istiyorum ama kaşlarım siyah ve çok sık. Başka renk olmaz o yüzden

Siyahta çok mat ve sert gösteriyor canım ya ben hep siyah boyardım sonra açtırdım kumrala boyadım bende de kızılllıklar turunculuklar mevcut saçlarım açık kahve gibi birşey ama bende ya tekrar kumral yada çikolata kahve yapıcam bi iki ay sonra falan uzasın da biraz daha :)
soğan suyu mu iyi geliyo benim uzamam durdu

Soğan suyunu çok düzenli kullanmadim o yüzden nasıl uzattığını pek söyleyemem ama çok güzel yumuşatıyor, dökülmeyi durduruyor . Kesinlikle dene derim :)
Boyaya gelince, vallahi çikolata kahve yapmak istedim bende ama pek belli olmaz o bende dedim. Küllü kumral yapmak istedim o da sönük durur dedim . Bak yine kararsız kaldım

Ne olursa olsun siyahı önermem sana
Önce parlak ama yapay duruyor sonra sönük ve mat
Koyu kestane falan dene oda çok koyu ama en azından siyah değil
Bende saçlarımı açtırıp kumral yaptım ama bu renk beni soluk gösteriyor gibi çok makyaj yapan biri değilim çünkü
Koleston perfect 777 var kızıllık içermeyen çikolata kahve hatta dur resmini atayım

Çok koyu kahve mi yapsam acaba. 2.0 ya da 3.0 falan. O çok fark etmezde . yaza doğru da ışıltı katarim açık kumralla . bak aklımı çeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…