Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Sadece cam terebentin ve Badem yağı evet :)
Aslında biraz sıkarsan kendini bele gelmese de yaklaşır.
Çok zor bele gelmesi. 4 ay önce başlasaydin o zaman olurdu.
Sampuana katip birde haftada 3 kere saç diplerine surersen baya hızlandırırsın ..Keşke önceden baslasaydin

Ahh işte keske :KK43:

Nyse artık olduğu kadar uğraşıcam bide benm kardeşimin sacı cok çabuk uzuyor ve de gür hep fön çektiriyor dha çabuk uzuyor diyordu

Ahh işte keske :KK43:

Nyse artık olduğu kadar uğraşıcam bide benm kardeşimin sacı cok çabuk uzuyor ve de gür hep fön çektiriyor dha çabuk uzuyor diyordu

Şu kardeşlerin saçları hayın, zağlım, terbiyesiz oluyor genelde :KK70: :KK70: :KK70:
Yok canım kıskanmıyorum.
Alakası dahi olamaz :KK53:

Şu kardeşlerin saçları hayın, zağlım, terbiyesiz oluyor genelde :KK70: :KK70: :KK70:
Yok canım kıskanmıyorum.
Alakası dahi olamaz :KK53:

:KK70: benimkinden kısa kestirdi katlı hiç bakım yapmaz sacına ama simdi maşallah benimkine yaklaştı yarın onda soğan kürü yapıcam kızıyorum uzat diye saclarını umursamıyor zorla uzatcam kızın sacını :KK70:

:KK70: benimkinden kısa kestirdi katlı hiç bakım yapmaz sacına ama simdi maşallah benimkine yaklaştı yarın onda soğan kürü yapıcam kızıyorum uzat diye saclarını umursamıyor zorla uzatcam kızın sacını :KK70:

Benimki de kısa saç seviyorum ben diyor zilli :KK70:
Saçlarıda gür ve hızlı uzuyor.
Saç rengi de iyi :KK70:
Manyak mı nedir :KK53:

Bende biten gliss sivi krem şişeleri var :KK70:
Onların içine şampuan katıp sarimsağı eklerim :KK70:
SAKIN!!! O krem şişelerinde karışım vs deneme, plastik ya kokutuyor, bozuyor içindeki, ben daha önce yağ karışımı birde karanfil suyu denemiştim. Rezil ötesi oldu, resmen karanfil adam oluştu suyun içinde bilimsel bir aşama kaydettim yeni bir tür ürettim :confused:Birde sarımsağı şampuana değil susam yağına koy, cam bir kavonaza bir kaç diş sarımsağı dilimle hatta sonra susam yağını dök, beklet 2-3 gün sonra sarımsaklarını çıkar içinden miss:KK68:

SAKIN!!! O krem şişelerinde karışım vs deneme, plastik ya kokutuyor, bozuyor içindeki, ben daha önce yağ karışımı birde karanfil suyu denemiştim. Rezil ötesi oldu, resmen karanfil adam oluştu suyun içinde bilimsel bir aşama kaydettim yeni bir tür ürettim :confused:Birde sarımsağı şampuana değil susam yağına koy, cam bir kavonaza bir kaç diş sarımsağı dilimle hatta sonra susam yağını dök, beklet 2-3 gün sonra sarımsaklarını çıkar içinden miss:KK68:

Kokusu nasıl oluyor ?

Canım aynı şeyi çörekotu yağına yapsam olur mu sence susam yağı yok elimde şuan :KK43: bu arada şampuana sarımsak katma olayını ben çok denedim yararını da gördüm ama evet uzun süre bekleyince değişik bir hal alıyor. O yüzden artık az kalan şampuanın içine koyuyorum :KK49:

Ben bunu denedim ıslakken kötü kokuyor ama kuruyunca kalmıyor. Bi de ben 50 ml bi sisede yapmıstım. Yani sisenin boyutunu ufat tut yoksa sise bitene kadar imkanı yok kullanamazsın :)

Sağol canım.
Deniyeyim bakayım inşALLAH saç derimdeki sivilcelere de iyi gelir

X