• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuya etiketlenmiştim ve ondan neymiş diye bakmıştım, yorum yazmadım ve şimdi tekrar tekrar konuya yönelik yorum yazdığınız için yazıyorum.

Kızlar konunun ve gayet kurgu olduğunu düşünüyorum, kurgu değilse zaten arkadaşın ve karşısındaki kişinin kolundan girip Psikiatri servisine götürmek lazım. Buraya yorum yazmak gereksiz.

Diğer konusunda okudum, yorum yaptım vs ama aylarca sürünce de tuhaf gelmişti.

Ceylan isimli üyemiz gayet trollük yapacak şekilde yazmış da yazmış ve hala burada görüldüğü gibi ortalığı karıştırmak istemiş. Anket bile hazırlamıştı. Uyanalım ve ciddiye almayalım. Siz böyle bir durumda olsanız durun oturup konu açayım, bir de anket yazayım bir de şu detaylara girip eğleneyim der misiniz? Ortaya kızıştırıacak klasik bakirelik mevzusu da ustaca yerleştirilmişti. Burada en tartışılan hymen diktirme vs konusudur.

Birbirimize de saydırmayalım, gayet iyi niyetli yazan, anlamaya ve açıklamaya çalışan güzel kalpli arkadaşlarımız var. Sizler kötü günler için lazımsınız, kendinizi böyle yıpratmayın. Zaman birlik zamanı.@kazen @Mune bu konuyu kapatıp silmek mümkün mü?
Anketi kazen oluşturdu konunun maaesef gerçek olma ihtimali çok yüksek. O durum daha da vahim

Elifffff'in onceki nickini hatirlayan lutfen yazsin.Sen o 'sun demistik.Yeryuzunde kimse bu kadar kiskanc olamaz demistik.Once bi iki mirin kirin etmisti sonra itiraf etmisti evet o benim diye.Neydi ilk nicki ya🤦‍♀️
Bugün kabul günün mü bacım git ikizlerinle ilgilensene :70: kafa yorduğu şeylere bak hele :70:

Bugün kabul günün mü bacım git ikizlerinle ilgilensene :KK70: kafa yorduğu şeylere bak hele :KK70:

Maziyi deşme günü bugün sanirim😄Uyudular bıdıklarım,kendime vakit ayirdigim nadir anlari burda harciyim dedim. Bayadir da banlanmamıstım.Geyikten bi ban yiyem dedim🤣🤣 Banlanma puanlaydi eskiden.Yine oyle mi ?Ona gore bilelim:))

Maziyi deşme günü bugün sanirim😄Uyudular bıdıklarım,kendime vakit ayirdigim nadir anlari burda harciyim dedim. Bayadir da banlanmamıstım.Geyikten bi ban yiyem dedim🤣🤣 Banlanma puanlaydi eskiden.Yine oyle mi ?Ona gore bilelim:))
Aynen ben 10 güm yokum sen yarin gelirsin 😒 adaletin bu mu dünya o kadarda eglendiriyorun sizi 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X