• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nikah işlemlerini sadece erkekler halledebiliyormuş diye duymuştum. Eğer öyle bir şey varsa aşırı saçma
Bilmiyorum, kendi evliliğimden önce kağıt vermişlerdi yaptırılacak testler falan yazıyordu. Gittik sağlık ocağına kan falan vermiştik. Hepsi yazıyordu.

Arada bir konu sahibinin profiline bakıyorum, tek o banlanırsa güvendeyiz demektir.
anlık geyikçiler
8BE61BE2-548C-4D00-9BEF-3620B6F28C5B.webp

Yahu şu bekareti regl kanıyla kandırma kısmında, hadi ilk gün oldu bitti adamı bildiğin aldattı diyelim. Sonraki günler alttan alttan foşur foşur akan kanı nasıl açıklayacaktı arkadaş acaba? Neresinden tutsan elinde kalıyor.
Aşkım nasssıl erkeksen artık, günlerce sürdü mü diyecek ne diyecek?

Nikahtan önce bir yığın test yapıyorlar, bulaşıcı hastalık tarzı şeyler de var. E bu kadının hastalığı orada çıkmadı mı? Nasıl adamdan bulaşmış gibi rol kesecekti?

Sanırım baya baya troldü ya.
Mantığı hiç oturmuyor. Bilemedim.

Reglinin son gününe denk getirecekti. Ama geçen ay stresten gecikmişti. Normalde düğün zamanı regl olacakken geçen ay geciktiği için bu ay da ilk hesapladığından geç olacaktır.

Bir de hpv için bakıldığını sanmıyorum.

Edit: Hiv, hepatit b, hepatit c ve frengi taraması ve hemograma bakılıyormuş. Hpv testi evlenmeden önce yapılmıyormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X