- 10 Nisan 2014
- 42.436
- 113.717
- 798
- Konu Sahibi Postmodernik
en libidolu üyesin sen daha ne olsunBu ara benim profilimde fena değil ha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en libidolu üyesin sen daha ne olsunBu ara benim profilimde fena değil ha![]()
yuhhh konuşmadan sebişilir mi beKonuşmayıda pek sevmem ha sex seviyom ben sadece konuşup zaman kaybetmeye gerek yok![]()
Ah ah çekebilsem bende bi tık çekmek isterdim madurumkardeşim şu libidonu bi çeker misin konu okuyoruz şurada![]()
Öyleydi sanırım.Kendi de öğretim üyesiydi sanırım . Tam emin değilim ama .
(Gelinliğime 10.000 vermisimdir ve boşa gitmesin diye her düğünde giyiyorumdur)hayatı, evliliği bu kadar mı seviyorlar yani: D
Aşkım o kadar bakireymişim ki günlerdir geçmiyorYahu şu bekareti regl kanıyla kandırma kısmında, hadi ilk gün oldu bitti adamı bildiğin aldattı diyelim. Sonraki günler alttan alttan foşur foşur akan kanı nasıl açıklayacaktı arkadaş acaba? Neresinden tutsan elinde kalıyor.
Aşkım nasssıl erkeksen artık, günlerce sürdü mü diyecek ne diyecek?
Nikahtan önce bir yığın test yapıyorlar, bulaşıcı hastalık tarzı şeyler de var. E bu kadının hastalığı orada çıkmadı mı? Nasıl adamdan bulaşmış gibi rol kesecekti?
Sanırım baya baya troldü ya.
Mantığı hiç oturmuyor. Bilemedim.
hoş buldum kuzum ameliyat oldum 1 yıl oldu alnımdaki yamukluk hariç turp gibiyim o da bana ayrı bir karizma yaptı amaHosgeldin ceycey , sagligin nasil oldu?
Ay kahkaha attımAşkım o kadar bakireymişim ki günlerdir geçmiyorultra bakire
![]()
Nikah işlemlerini sadece erkekler halledebiliyormuş diye duymuştum. Eğer öyle bir şey varsa aşırı saçmaYahu şu bekareti regl kanıyla kandırma kısmında, hadi ilk gün oldu bitti adamı bildiğin aldattı diyelim. Sonraki günler alttan alttan foşur foşur akan kanı nasıl açıklayacaktı arkadaş acaba? Neresinden tutsan elinde kalıyor.
Aşkım nasssıl erkeksen artık, günlerce sürdü mü diyecek ne diyecek?
Nikahtan önce bir yığın test yapıyorlar, bulaşıcı hastalık tarzı şeyler de var. E bu kadının hastalığı orada çıkmadı mı? Nasıl adamdan bulaşmış gibi rol kesecekti?
Sanırım baya baya troldü ya.
Mantığı hiç oturmuyor. Bilemedim.
Kesinlikle buarada son zamanlarda okuduğum konular cidden bana da bunu düşündürüyor durun içler acısıBildiğiniz gibi değil hem de yeni konulardan bu zaten.
Ama bakıyorum toplum olarak psikolojimiz hiç iyi değil yani.
Hayırdır ceycey ben kacırmısım avokado çok yemedin inş.hoş buldum kuzum ameliyat oldum 1 yıl oldu alnımdaki yamukluk hariç turp gibiyim o da bana ayrı bir karizma yaptı amapandemi süresince kullanayım da sonra bir çeki düzen verdirteceğim kaportama
Göklerden gelen bir karar vardır... (mune)Ay kahkaha attım![]()
Elin manyagini ben yapmislar ya la ahahahaSözde manyak bir kocası ve kv vardı. Kv öldü. Kocası çekyatı mı ne yakmıştı. En sonunda bir üye o gün ölenlerin listesine baktı da fake olduğu ortaya çıktı. Üyenin adı da dark Zeynep değil. O dark bizimdarkmore . Ona ithafen yazıldığı için öyle demiş yazan kişi ☺
Kaç gün banlanicanGöklerden gelen bir karar vardır... (mune)
Mapıstayken don neyin yollayın![]()
Rica ederimElin manyagini ben yapmislar ya la ahahaha
Allah razi olsun aciklamissin
Sanmiyorum konu sahibi ortadan kayboldu nikâhı olmuştu zaten düğünü olacaktı bosanmanin yollarını arıyordu ama eminim boşanmamıştır adam da sandığı kadar zengin değil diEv ve 300 gr altın istemişti ailesi.
Acaba verdiler mi ? :)
Daha bugün açıldı. 1 hafta yokum en az.Kaç gün banlanican