• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu şu bekareti regl kanıyla kandırma kısmında, hadi ilk gün oldu bitti adamı bildiğin aldattı diyelim. Sonraki günler alttan alttan foşur foşur akan kanı nasıl açıklayacaktı arkadaş acaba? Neresinden tutsan elinde kalıyor.
Aşkım nasssıl erkeksen artık, günlerce sürdü mü diyecek ne diyecek?

Nikahtan önce bir yığın test yapıyorlar, bulaşıcı hastalık tarzı şeyler de var. E bu kadının hastalığı orada çıkmadı mı? Nasıl adamdan bulaşmış gibi rol kesecekti?

Sanırım baya baya troldü ya.
Mantığı hiç oturmuyor. Bilemedim.

Yahu şu bekareti regl kanıyla kandırma kısmında, hadi ilk gün oldu bitti adamı bildiğin aldattı diyelim. Sonraki günler alttan alttan foşur foşur akan kanı nasıl açıklayacaktı arkadaş acaba? Neresinden tutsan elinde kalıyor.

Nikahtan önce bir yığın test yapıyorlar, bulaşıcı hastalık tarzı şeyler de var. E bu kadının hastalığı orada çıkmadı mı? Nasıl adamdan bulaşmış gibi rol kesecekti?

Aşkım o kadar bakireymişim ki günlerdir geçmiyor 🥺 ultra bakire 🥺

Nikah işlemlerini sadece erkekler halledebiliyormuş diye duymuştum. Eğer öyle bir şey varsa aşırı saçma

Sözde manyak bir kocası ve kv vardı. Kv öldü. Kocası çekyatı mı ne yakmıştı. En sonunda bir üye o gün ölenlerin listesine baktı da fake olduğu ortaya çıktı. Üyenin adı da dark Zeynep değil. O dark bizim darkmore darkmore . Ona ithafen yazıldığı için öyle demiş yazan kişi ☺
Elin manyagini ben yapmislar ya la ahahaha
Allah razi olsun aciklamissin

Ev ve 300 gr altın istemişti ailesi.
Acaba verdiler mi ? :)
Sanmiyorum konu sahibi ortadan kayboldu nikâhı olmuştu zaten düğünü olacaktı bosanmanin yollarını arıyordu ama eminim boşanmamıştır adam da sandığı kadar zengin değil di 🤣 sadece ev ve altın değil araba da istemislerdi adam yurt dışında taşıyordu gurbetciydi unuttum şimdi ülkenin adini😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X