- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.026
- 398
- 35
- Konu Sahibi Postmodernik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pikniğe gitmişti nişanlısı ailesiyle.abisinin karısı da vardı. Normal mi niye gidiyor demişti sjdjffkfmfkfk ahahshdhsLoreNa
Hayyy aklinla bin yaşaaaaa
Anketi kazen oluşturdu konunun maaesef gerçek olma ihtimali çok yüksek. O durum daha da vahimKonuya etiketlenmiştim ve ondan neymiş diye bakmıştım, yorum yazmadım ve şimdi tekrar tekrar konuya yönelik yorum yazdığınız için yazıyorum.
Kızlar konunun ve gayet kurgu olduğunu düşünüyorum, kurgu değilse zaten arkadaşın ve karşısındaki kişinin kolundan girip Psikiatri servisine götürmek lazım. Buraya yorum yazmak gereksiz.
Diğer konusunda okudum, yorum yaptım vs ama aylarca sürünce de tuhaf gelmişti.
Ceylan isimli üyemiz gayet trollük yapacak şekilde yazmış da yazmış ve hala burada görüldüğü gibi ortalığı karıştırmak istemiş. Anket bile hazırlamıştı. Uyanalım ve ciddiye almayalım. Siz böyle bir durumda olsanız durun oturup konu açayım, bir de anket yazayım bir de şu detaylara girip eğleneyim der misiniz? Ortaya kızıştırıacak klasik bakirelik mevzusu da ustaca yerleştirilmişti. Burada en tartışılan hymen diktirme vs konusudur.
Birbirimize de saydırmayalım, gayet iyi niyetli yazan, anlamaya ve açıklamaya çalışan güzel kalpli arkadaşlarımız var. Sizler kötü günler için lazımsınız, kendinizi böyle yıpratmayın. Zaman birlik zamanı.@kazen @Mune bu konuyu kapatıp silmek mümkün mü?
Bugün kabul günün mü bacım git ikizlerinle ilgilenseneElifffff'in onceki nickini hatirlayan lutfen yazsin.Sen o 'sun demistik.Yeryuzunde kimse bu kadar kiskanc olamaz demistik.Once bi iki mirin kirin etmisti sonra itiraf etmisti evet o benim diye.Neydi ilk nicki ya![]()
yalnız o lorene boş boş işlerle uğraşa uğraşa yine de kaptı üniversitede kadroyu ben hala sürünüyorum ona yanarımLoreNa
Hayyy aklinla bin yaşaaaaa
Ne uzulmustumHe şu benim aylarca siteden atılamamı sağlayan kişi![]()
M meredithgrey viviii bunlar yakın tarih sayılmaz değil mi :)) eskileri andık diye niçin banlanalım ayolEvet ondan sonra da tatile gidemiyorum diye konu açmıştı... Valla banlançez şimdi![]()
Bu ara benim profilimde fena değil haBen tıp okuyorum yalnız canım.Hatta başka bir doktor kızcağızı çıldırtmıştı
![]()
Tabii kiiiBu ara benim profilimde fena değil ha![]()
Ev ve 300 gr altın istemişti ailesi.O konuyu bende hatırlıyorum evlendi o kesin adam da umduğu kadar zengin değil di bence![]()
Libidon kadar konuş bibi.... (ve bibi asla susmaz.....)Bu ara benim profilimde fena değil ha![]()
Bugün kabul günün mü bacım git ikizlerinle ilgilensenekafa yorduğu şeylere bak hele
![]()
Konuşmayıda pek sevmem ha sex seviyom ben sadece konuşup zaman kaybetmeye gerek yokLibidon kadar konuş bibi.... (ve bibi asla susmaz.....)![]()
![]()
hayatı, evliliği bu kadar mı seviyorlar yani: DHadi elti giydi ok ama kayınbiraderi de smokin giymişti![]()
Chelzy sen Müge'yi hatırlıyor musun?Maziyi deşme günü bugün sanirimUyudular bıdıklarım,kendime vakit ayirdigim nadir anlari burda harciyim dedim. Bayadir da banlanmamıstım.Geyikten bi ban yiyem dedim
Banlanma puanlaydi eskiden.Yine oyle mi ?Ona gore bilelim:))
kardeşim şu libidonu bi çeker misin konu okuyoruz şuradaKonuşmayıda pek sevmem ha sex seviyom ben sadece konuşup zaman kaybetmeye gerek yok![]()
Aynen ben 10 güm yokum sen yarin gelirsinMaziyi deşme günü bugün sanirimUyudular bıdıklarım,kendime vakit ayirdigim nadir anlari burda harciyim dedim. Bayadir da banlanmamıstım.Geyikten bi ban yiyem dedim
Banlanma puanlaydi eskiden.Yine oyle mi ?Ona gore bilelim:))
Kendi de öğretim üyesiydi sanırım . Tam emin değilim ama .O kimdi yaBu bahsedilen elifte öğretim üyesiydi. Akademiye geçerken bir an aklıma gelmedi değil.
![]()