• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sözde manyak bir kocası ve kv vardı. Kv öldü. Kocası çekyatı mı ne yakmıştı. En sonunda bir üye o gün ölenlerin listesine baktı da fake olduğu ortaya çıktı. Üyenin adı da dark Zeynep değil. O dark bizim @darkmore. Ona ithafen yazıldığı için öyle demiş yazan kişi ☺
Aaa onu biliyorum o da mı fake çıktı yaa 🤣🤣

Reglinin son gününe denk getirecekti. Ama geçen ay stresten gecikmişti. Normalde düğün zamanı regl olacakken geçen ay geciktiği için bu ay da ilk hesapladığından geç olacaktır.

Bir de hpv için bakıldığını sanmıyorum.

Edit: Hiv, hepatit b, hepatit c ve frengi taraması ve hemograma bakılıyormuş. Hpv testi evlenmeden önce yapılmıyor.
Vay anasını sayın seyirciler.
Ufkum açıldı yemin ederim.

Amanın yine ne oldu diye sormam abesle iştigal olacak, ne olduğunu anlamadım ama şikayet raporlarının yine maşallahı var, birtaneler, güzellikler bende insanım yazık değil mi bu ablanıza:)))
Dünden beri bir öğretmen topiği, bir x topik, bir y topik derken 48 yıllık gözlerim pörtledi, göz altı torbalarıma salatalık kürü uygulamaya fırsatım olmadan yeni bir tartışma konusu mu:ruh:

Bana hep bir ağızdan sabır dilemez, gözlerime maşallah demezseniz manikürünüz bozulsun :KK70:

He gülün gülün, aranızda banlanan olacak gibi hissediyorum, kutuda büyük varmış hissi geldi, ürperdim:eek: şimdiden diyorum banlanınca göz altı torbalarına salıncak kursunlar, kaz ayakların çenene kadar insin derseniz pedikürleriniz de bozulsun, rimeliniz aksın, eyelinerınız kurusun :KK70:

Hanımlar bu konuya son bir açıklama yazıp çıkacağım.
Ceylan gerçekti bunu zaten belirtmiştik, ifşa edilme ihtimaline neden tepki gösterdik?
İşte bunun için: Kv yüzünden oğlumun davranislari lütfen akıl verin
Silent Scream ve annesi, 27 Temmuz 2020'de boşanmak üzere olduğu eşi tarafından katledildi.

Sizler diyorsunuz ya ifşa isim soyadla olur diye, burada açılan bir konunun linkiyle de olur, sizlerin daha önce eşi tarafından konuları yakalanan üyelerden haberi yok sanırım, yalnızca bir link dahi hayatına benzerliği sebebiyle çok başka bir kadının hayatına mal olabilir, ifşa etmeyi ciddiye alırız zira bu sitede ilk olay değil bu, daha önce defalarca sosyal medya hesaplarına kadar bulunup ifşa edilmiş kişiler var.

Siz bu sitede herkesin üyeliğini eşine, ailesine söylediğini sanıyorsanız yanılırsınız, yorumlarıyla en astığı astık kestiği kestik üyelerden bile buradaki varlığını gizleyenler var.

Ceylan gibi kişilere yaptıklarını çeksin diyebilirsiniz lakin size soruyorum burada yazılanları okuduktan sonra kaç tane erkek tanıyorsunuz medeni bir şekilde boşanacak? Hayal dünyasından çıkıp Silent Scream'in gerçeğine bakın, hayatı aksiyonlu değildi üstelik, eşinden kayınvalidesinden dert yanan çilekeş bir kadındı yalnızca, henüz toprağı bile soğumamış bir kadının isminin yanına bir başka kadını ismi eklensin istemedik, olmazdı güldürme mune demeyin, cinayet istatistiklerine bakın.

Bu arada bu topiğe yazan bir üye troll, Ceylan'la bağlantısı var diye düşünülüp şikayet edilmiş.
O kişi ne trolldü ne de Ceylan'la uzaktan yakından ilgisi vardı, kesinlikle eminim, emin olmasam dile getirmem.

Hepinize hayırlı geceler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X