Günlük yemek takımın oldukça şık güzel bence kahvaltı takımı çok renkli desenli olmamak kaydıyla güzel sade renklerden olabilir en azından ufak renk dokunuşları belki herşeyi beyaz görmekten sıkılırsın o yüzden diyorum yoksa bende oldukça sadeciyim konumu gördüysen
Çok güzeller aşkla kullanın hepsi çok cici maşallah tencerende bolborcam getirilmez inşallah fazla gerçi çok ihtiyaç oluyor borcama zarar edilmez
Çok teşekkür ederim,amin inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur.Evet konunuza baktım.Tercihlerinize bayıldım.Tarzımız çok yakın diyebilirim.Özellikle yemek pasta takımı harikaaaaaaaMahsuru yoksa marka model ve nerden temin ettiğinizi öğrenebilirmiyim?
Jumbonun porselen çalıştığını inan hiç bilmiyordumYemek takımım değil mi ilk baştaki canım jumbonun manzini modeliteşekkürederim evet farkettim birbirine yakın isteklerimiz ne güzel hepimize güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Jumbonun porselen çalıştığını inan hiç bilmiyordumBu modele çok yakın olan bir model almayı düşünüyodum karaca Eki Görüntüle 1142665
Tek alamak istediğimde 1600 dediler.Karacanın setini düşünmüyorum tencerelerinden memnun değiller.O yüzden tefal ve korkmaz aldım tencerelerimi Jumbo ne kadardı hatırlıyormusun canım ?
1682 TL olması gerek canım çkb takımımla karıştırmıyorsam eğer o da ona yakındı çünkü ama indirim olmuştu 100 TL falan bir uğra derim oldukça şık modelleri mevcut
Karaca kahvaltı takımının günlük yemek takımını aldım öyle harika ki
Kibar ince ben de sadeliği severim çok zarif 12 kişilik yemek takımımı koydum konsola çok sıkışmadıkça bu günlük takımı kullanmak istiyorum
Etrafımda bir jumbo mağazası olsaydı kesin didik didik etmiştim şimdiye kadarMalesef en yakını izmir dedir.Şuan sayende yemek takımını sona bırakmaya karar verdim.Bana hitap eden bir modeli yakalayamamıştım zaten.Jumboyu gezmeden karar vermiycem.Çok çok teşekkür ederim Bir gün bir jumbom olursa her kullandığım da Nehirnil i hatırlıycam
Ne demek canım benim bak ben beğendiğim bir kaç modeli sana göstereyim kare takımlardan hoşlanmasam kesin bunlardan birini alabilirdim eminim sende içine sinen birşeyler bulacaksındır ben jumbo kalitesine güveniyorum evet yemek takımı-tencere seti-çkb takımına bayağı para bayıldım ama değecek inşallaho kadar parayı karacaya falan vereceğine jumboya ver derim özellikle çelik ürünlerinde gözün kapalı ügvenebilirsin bir hatıram yardımım olacaksa ne mutlu bana
Eki Görüntüle 1142692 Eki Görüntüle 1142693
bu iki modeli de yakından gördüm kendinden desenliler oldukça şıklar yuvarlak tabaklar düşünürsen canım bak derim ben kare sevdiğimden gerçi benim ki de kare değil tam dikdörtgen gibi enteresan
Güzel günlerde mutlu mutlu kullanın inşallah.Tek bir markadan ürünlerini tamamlamanın iyi tarafı tüm alınanlarda bir stil bütünlüğü yakalayabilmek sanırımBen 6 kişilik aldım o takımı malesef ama olsaydı 12 kişilik alırdım ama öncesinde 12 kişilik yine karacanın bir yemek takımını almıştım
Kahvaltı takımımımda karaca o da iki renk düz tabakları da var kenarı kırmızı tabaklarıdaEki Görüntüle 1142698 Eki Görüntüle 1142699
:81::81::81::81::81::81: Çokkk güzeller gerçekten burdan bile ,kendileri de eminim güzeldir.Ama ben böyle şeyler görünce çok heycanlanıyorumv,hemen benim olsunlar istiyorum.Maddi olarak kendimi hazırlayıp girmeliyim jumboya sanırım.Yoksa bunları görüpte almadan çıkarsam gözüme uykular girmez Bende kareciyim mi demeliyim yoksa standartları sevmeyen ,ince,zarif ve kendine has tarzı olan şeyleri seven birimiyim tam adı yok Bi yanımda aslında çocuksu ve duygusaldır.O yüzden kalpli sembolik şeyleride severim.Daldan gülden pek hoşlanmıyorum.Pasta setim,kahvaltı takımım,yemek takımım kaldı büyük parçalardan,indirim mindirim görürsen bu tarz ürünlerde haberim olsun hemen lütfen , zevkler birbirine çok yakın hemen incelemeye alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?