• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizliklerin KK'ya buluşması :)

Günlük yemek takımın oldukça şık güzel bence kahvaltı takımı çok renkli desenli olmamak kaydıyla güzel sade renklerden olabilir en azından ufak renk dokunuşları belki herşeyi beyaz görmekten sıkılırsın o yüzden diyorum yoksa bende oldukça sadeciyim konumu gördüysen:27:

Çok güzeller aşkla kullanın hepsi çok cici maşallah tencerende bol :52:borcam getirilmez inşallah fazla gerçi çok ihtiyaç oluyor borcama zarar edilmez:21:

Çok teşekkür ederim,amin inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur.Evet konunuza baktım.Tercihlerinize bayıldım.Tarzımız çok yakın diyebilirim.Özellikle yemek pasta takımı harikaaaaaaa:nazar::nazar: Mahsuru yoksa marka model ve nerden temin ettiğinizi öğrenebilirmiyim?

Çok teşekkür ederim,amin inşallah güzel günlerde kullanmak nasip olur.Evet konunuza baktım.Tercihlerinize bayıldım.Tarzımız çok yakın diyebilirim.Özellikle yemek pasta takımı harikaaaaaaa:nazar::nazar: Mahsuru yoksa marka model ve nerden temin ettiğinizi öğrenebilirmiyim?

Yemek takımım değil mi ilk baştaki canım jumbonun manzini modeli :16:teşekkürederim evet farkettim birbirine yakın isteklerimiz ne güzel hepimize güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah:nazar:

Yemek takımım değil mi ilk baştaki canım jumbonun manzini modeli :16:teşekkürederim evet farkettim birbirine yakın isteklerimiz ne güzel hepimize güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah:nazar:
Jumbonun porselen çalıştığını inan hiç bilmiyordum :53: Bu modele çok yakın olan bir model almayı düşünüyodum karaca $beyaz_altin-800x800.jpg
Tek alamak istediğimde 1600 dediler.Karacanın setini düşünmüyorum tencerelerinden memnun değiller.O yüzden tefal ve korkmaz aldım tencerelerimi Jumbo ne kadardı hatırlıyormusun canım ?

Jumbonun porselen çalıştığını inan hiç bilmiyordum :53: Bu modele çok yakın olan bir model almayı düşünüyodum karaca Eki Görüntüle 1142665
Tek alamak istediğimde 1600 dediler.Karacanın setini düşünmüyorum tencerelerinden memnun değiller.O yüzden tefal ve korkmaz aldım tencerelerimi Jumbo ne kadardı hatırlıyormusun canım ?

1682 TL olması gerek canım çkb takımımla karıştırmıyorsam eğer o da ona yakındı çünkü ama indirim olmuştu 100 TL falan bir uğra derim oldukça şık modelleri mevcut:23:

1682 TL olması gerek canım çkb takımımla karıştırmıyorsam eğer o da ona yakındı çünkü ama indirim olmuştu 100 TL falan bir uğra derim oldukça şık modelleri mevcut:23:

Etrafımda bir jumbo mağazası olsaydı kesin didik didik etmiştim şimdiye kadar :51: Malesef en yakını izmir dedir.Şuan sayende yemek takımını sona bırakmaya karar verdim.Bana hitap eden bir modeli yakalayamamıştım zaten.Jumboyu gezmeden karar vermiycem.Çok çok teşekkür ederim :34: Bir gün bir jumbom olursa her kullandığım da Nehirnil i hatırlıycam:28::54:

Karaca kahvaltı takımının günlük yemek takımını aldım öyle harika ki
Kibar ince ben de sadeliği severim çok zarif 12 kişilik yemek takımımı koydum konsola çok sıkışmadıkça bu günlük takımı kullanmak istiyorum

Karaca kahvaltı takımının günlük yemek takımını aldım öyle harika ki
Kibar ince ben de sadeliği severim çok zarif 12 kişilik yemek takımımı koydum konsola çok sıkışmadıkça bu günlük takımı kullanmak istiyorum

Bir tarza yakınımız daha:)) aramıza hoşgeldiniz.Oyle bir takımı gözden geçirmiştim ama 6 kişilikti benim incelediğim,yetersiz kalabilir düşüncesiyle günlük olarak ta tam takım almak mantıklı geldi.sizin aldığınız kaç kişilkti.

Etrafımda bir jumbo mağazası olsaydı kesin didik didik etmiştim şimdiye kadar :51: Malesef en yakını izmir dedir.Şuan sayende yemek takımını sona bırakmaya karar verdim.Bana hitap eden bir modeli yakalayamamıştım zaten.Jumboyu gezmeden karar vermiycem.Çok çok teşekkür ederim :34: Bir gün bir jumbom olursa her kullandığım da Nehirnil i hatırlıycam:28::54:

Ne demek canım benim bak ben beğendiğim bir kaç modeli sana göstereyim kare takımlardan hoşlanmasam kesin bunlardan birini alabilirdim eminim sende içine sinen birşeyler bulacaksındır ben jumbo kalitesine güveniyorum evet yemek takımı-tencere seti-çkb takımına bayağı para bayıldım ama değecek inşallah:60:o kadar parayı karacaya falan vereceğine jumboya ver derim özellikle çelik ürünlerinde gözün kapalı ügvenebilirsin:27:bir hatıram yardımım olacaksa ne mutlu bana:16::17:

$A2DB33D21E1F443BBAD72CE372698EF3.jpgEki Görüntüle 1142693

bu iki modeli de yakından gördüm kendinden desenliler oldukça şıklar yuvarlak tabaklar düşünürsen canım bak derim ben kare sevdiğimden gerçi benim ki de kare değil tam dikdörtgen gibi enteresan:60:

Ben 6 kişilik aldım o takımı malesef ama olsaydı 12 kişilik alırdım ama öncesinde 12 kişilik yine karacanın bir yemek takımını almıştım
Kahvaltı takımımımda karaca o da iki renk düz tabakları da var kenarı kırmızı tabaklarıda$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401784158.492592.jpg$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401784166.280437.jpg

Ne demek canım benim bak ben beğendiğim bir kaç modeli sana göstereyim kare takımlardan hoşlanmasam kesin bunlardan birini alabilirdim eminim sende içine sinen birşeyler bulacaksındır ben jumbo kalitesine güveniyorum evet yemek takımı-tencere seti-çkb takımına bayağı para bayıldım ama değecek inşallah:60:o kadar parayı karacaya falan vereceğine jumboya ver derim özellikle çelik ürünlerinde gözün kapalı ügvenebilirsin:27:bir hatıram yardımım olacaksa ne mutlu bana:16::17:

Eki Görüntüle 1142692 Eki Görüntüle 1142693

bu iki modeli de yakından gördüm kendinden desenliler oldukça şıklar yuvarlak tabaklar düşünürsen canım bak derim ben kare sevdiğimden gerçi benim ki de kare değil tam dikdörtgen gibi enteresan:60:

:28::28::81::81::81::81::81::81: Çokkk güzeller gerçekten burdan bile ,kendileri de eminim güzeldir.Ama ben böyle şeyler görünce çok heycanlanıyorumv,hemen benim olsunlar istiyorum.Maddi olarak kendimi hazırlayıp girmeliyim jumboya sanırım.Yoksa bunları görüpte almadan çıkarsam gözüme uykular girmez :52::52: Bende kareciyim mi demeliyim yoksa standartları sevmeyen ,ince,zarif ve kendine has tarzı olan şeyleri seven birimiyim tam adı yok :D Bi yanımda aslında çocuksu ve duygusaldır.O yüzden kalpli sembolik şeyleride severim.Daldan gülden pek hoşlanmıyorum.Pasta setim,kahvaltı takımım,yemek takımım kaldı büyük parçalardan,indirim mindirim görürsen bu tarz ürünlerde haberim olsun hemen lütfen , zevkler birbirine çok yakın :34: hemen incelemeye alırım :51:

Ben 6 kişilik aldım o takımı malesef ama olsaydı 12 kişilik alırdım ama öncesinde 12 kişilik yine karacanın bir yemek takımını almıştım
Kahvaltı takımımımda karaca o da iki renk düz tabakları da var kenarı kırmızı tabaklarıdaEki Görüntüle 1142698 Eki Görüntüle 1142699
Güzel günlerde mutlu mutlu kullanın inşallah.Tek bir markadan ürünlerini tamamlamanın iyi tarafı tüm alınanlarda bir stil bütünlüğü yakalayabilmek sanırım :34: Siz tercih ettiğiniz ürünlerde bunu yakalayabilmişsiniz.Çok zarif ve şık.Benim yaşadığım ilçede modern çizgi taşıyan yalnızca karaca var.Kütahyayı falan es geçiyorum direk.Beğenmiyorum modellerini.Bakıyorum tüm yeni evlenecek kızlarda aynı şeyler :30::30: İstemiyorum ben öyle herkesle aynı şeyleri kullanmayı.Yoksa kesinlikle bu yemek takımını alırdım:69:

:28::28::81::81::81::81::81::81: Çokkk güzeller gerçekten burdan bile ,kendileri de eminim güzeldir.Ama ben böyle şeyler görünce çok heycanlanıyorumv,hemen benim olsunlar istiyorum.Maddi olarak kendimi hazırlayıp girmeliyim jumboya sanırım.Yoksa bunları görüpte almadan çıkarsam gözüme uykular girmez :52::52: Bende kareciyim mi demeliyim yoksa standartları sevmeyen ,ince,zarif ve kendine has tarzı olan şeyleri seven birimiyim tam adı yok :D Bi yanımda aslında çocuksu ve duygusaldır.O yüzden kalpli sembolik şeyleride severim.Daldan gülden pek hoşlanmıyorum.Pasta setim,kahvaltı takımım,yemek takımım kaldı büyük parçalardan,indirim mindirim görürsen bu tarz ürünlerde haberim olsun hemen lütfen , zevkler birbirine çok yakın :34: hemen incelemeye alırım :51:

Evet maddi açıdan biraz batırıyor jumbo hazırlan öyle git tatlım:27:tarzlarımız gerçekten benziyor bende öyleyim farkettiysen bir tek kahvaltı takımım yani kendi oluşturduğum takımım kalpli falan bende öyle farklı değişik şeyleri seviyorum :52:tabi ki de seve seve haber veririm canım:21:

2 yorgan yeter diye düşündüm $1377980546043.jpg

Modelini en sevdiğim :69: $FB,3561,30,pierre-cardin-cift-kisilik-nevresim-takimi-line-art-lacivert-cift-kisilik-tac.jpg

Kumaş kalitesinde Taç Deluxe Saten $001tac-nicole-lila-saten-delux-nevresim-takimi-cift-kisilik-cift-kisilik-saten-nevresim-t-tac.jpg

Örgü battaniyeli nevresimimiz $285269_w640_h640_rg_rainbow_oranj.jpg

Yours & Mine Yastıklı nevresimimiz :16: $EvTekstil_3212386.jpg

First Choice hem uygun hem kaliteli geldi bana $nevresim-takimi-1.jpg

Bu takımın Kırmızı siyahı $pr_01_914_max.jpg

Pike Takımları $tac3a7-despina-pike-takc4b1mc4b1.jpg $tac3a7-santa-kc4b1rmc4b1zc4b1-pike-takc4b1mc4b1.jpg

Daha evlenmeden doğumluk pikem hediye edildi hadi hayırlısı :64::64: $pr_01_7527_max.jpg
Bir Pike 2 Nevresim takımının resmini bulursam ekliycem inşllh :)

Misafirlik hamam seti ,Mürdüm & Beyaz $days_in_colours_bukle_nakisli_4_lu_hamam_takimi_krem-mor.jpg

İlk Göz ağrılarım :)$FB,1005,74,issimo-home-allure-pamuk-hediyelik-havlu-2-li-kutulu.jpg $FB,35077,36,demore-pamuk-hediyelik-havlu-kutulu-2-li-havlu-bornoz-issimo.jpg

$celebre_k.jpg Eki Görüntüle 1143417

1 ve 4 numaranın ikili setleri $50-372554-big.jpg

Bayılıyorum bunlara :76: $pr_01_551_max.jpg

Söz sandıklarımda gelen havlularım $1780894_205123999680929_833359963_n.jpg

Sandık grubunda yaptırılan havluluğum $1781969_205123973014265_1791253110_n.jpg

Back