• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizliklerin KK'ya buluşması :)

d_erd

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
38
0
16
Manisa
Tüm KK kıymetleri üyelerine öncelikle selamlar:79: Bu yaşıma kadar buralarda olmayışımın büyük kayıp olduğunu söylemeliyim :78:
27 yaşına kadar "Anne hiç birşey yapma ,örme ,alma koyma! Zamanı geldiğinde ne gerekiyorsa alırız." diyerek 2 ay önce nişanlanmış 3,5 ay sonra ( Allah'ım nasip kıymet ederse ) evlenecek yeni çeyizci KK mensubuyum :16::16:

Günlerdir bir çok arkadaşın çeyiz sayfaları arasında kaybolmaktayım.Bu başka bir duyguymuş.Özenle seçilir ,pintilik bir yana dursun cebindeki son kuruş bile çeyizciklere feda edilir,göz hiç doymaz ,mantık iptal :52: :52::52: :) Alırsın ,eline geldiğinde ağız bir karış olmuş :62::62: :) 2 aylık sürede öğrendiklerim bu kadarı.
Henüz yeni başlangıçlar yapılan çeyiz adı verilen benim kıymetlilerimin zamanla resimlerini paylaşmakta nasip olur inşallah :)

Şuan acil olarak konuyu açmamdaki sebep Kahvaltı Takımım.Bir akrabam hediye olarak ısrarla birşey almak istediğini söyledi ,Bende kıramadım ve Kahvaltı takımını alabileceğini söyledim.Bu hafta içinde alıcaz ancak karasızlık durumu aşılamadı. Sofra düzeni ,yemek yapmak özellikle kahvaltılık aperatifler hazırlamak benim en büyük hobim.Tabakta aşırı karmaşık desenlerden pek hoşlanmıyorum.Hazırladıklarımın sunumu önemli ancak ,sunulacak şey benim hazırladıklarım olmalı,tabaktaki desenler değil görüşündeyim.KARACA İNCİ KAHVALTI TAKIMINI çok beğendim. Takım şu;
$kahval.jpg

Karaca 47 Parça Porselen İnci Kahvaltı Takımı Detay Bilgisi

6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Pasta Tabağı
4 Adet kase
18 Adet 6 kişilik kahve fincanı+tabağı+kaşık
3 Adet kahvaltılık
3 Adet zeytinlik
2 Adet çift katlı pasta servisi
1 Adet büyük kayık tabak
1 Adet küçük kayık tabak
2 Adet tuzluk biberlik
1 Adet 2'li peçetelik

Bulunduğum ilçede bu takım teşhirde yok ,siparişle getirebileceklerini söylediler. Takımın görseline baktığımda yazılan parçaların hangisi olduğunu çıkaramıyorum ,kullananlar var mı acaba yardımcı olabilir mi? Karasızlıktaki en büyük sıkıntıda günlük yemek takımım dahil tüm parçalarım olabildiğince desensiz.Bu arada Günlük yemek takımımı 12 kişilik tam bir takım tercih ettim ,Korkmaz A8410 $günlük.jpg

kahvaltı biraz daha renklimi olmalı aşırıya kaçmadan ? Yani kahvaltılıkları ne zaman incelesem rengarenk ,çok hoşlar çok güzeller ama içine bişey koymadan bakmak gerek sanki sadece.Ama bu işin adabı mı bu ,yani öyle renkli renkli mi olması gerek çeyiz için? :18::18::44:

tatlım bende kütahya porselenin kahvaltı takımını almıştım çaycısıda var.severekte kullanıyorum şık oluyor.zaten yemek takımları sade nasıl denir ağır oluyor biraz o nedenle kahvaltı takımımı çicekli almıştım.tabi zevk meselesi.

Fissler mi tefal mi derken yine bir KK üyesi arkadaşın zamanlama ayarı tavsiyesini okuduktan sonra tefalde karar kıldım
$2_big.jpg
Yanında anneler günündeki indirimden dolayı Actifry ı atlayamadım
$TEFAL ActiFry 1kg White b.jpg

Tefal talent tencere tava grubu
20 cm derin $2100067534_1_500x500.jpg 26 kısa $2100067543_1_500x500.jpg 28 cm$2100067543_1_500x500.jpg
Talent tava $2100067539_1_500x500.jpg tefal comfort touch tava$2100063545_1_500x500.jpg
tefal comfort touch krep tava $2100063686_1_500x500.jpg
Korkmaz Lia Çelik Tencere Seti $82117027915246420768.jpg
Korkmaz Natura Seramik 3 ve 3,5 lt lik olanları $pr_01_4857_max.jpg
Porselen Fırın kabı/tencere $FB,17496,67,sima-porselen-kapakli-saklama-kabi-3lu-beyaz-diger-tencere-cesitleri-diger.jpg

Sahan Seti almayı düşünüyodum ama tavalarım yeterli gelmezse evimdeki duruma göre alırım diye erteledim,çeyiz hazırlığında böylece tencere tava grubunu kapattım :16::16::16:

tatlım bende kütahya porselenin kahvaltı takımını almıştım çaycısıda var.severekte kullanıyorum şık oluyor.zaten yemek takımları sade nasıl denir ağır oluyor biraz o nedenle kahvaltı takımımı çicekli almıştım.tabi zevk meselesi.

İlginize teşekkür ederim öncelikle :) Tamda bu yüzden sıkıntıya düştüm bende :17: şuan var olanların almaya niyetlendiklerim hep düz sadece modeller ,hiç gümüş dışında renk bile olmayacak parçalarda neredeyse içi geçmiş bu kızın diyecekler diye korkuyorum :1:

yok ne diyeceklerini düşünme bence.sen kullanacaksın.şuan sade istiyorsun sonra rengarenk hazırlanmış bir kahvaltı masası ne bileyim.ama seni yönlendirmek istemem tabi çünkü keşke almasaydım vs olma sen kullanacaksın.içine sinsin.ama biraz renkte fena olmaz sanırım. :)

Kullanırken annemin, A101 broşüründe 19.90 olduğunu görüp ,sabahın ilk ışıklarında beni yatağımdan ettiğini hiç unutmucam :)
Eki Görüntüle 1139674

Ev hediyesi gelip çeyize kaldırılan parçalar
Eki Görüntüle 1139675 Eki Görüntüle 1139676

Aaa ama hiç uzun tepsi yok diyerek alınan yine bir borcam..
Eki Görüntüle 1139677

Arkadaşa alınmış ama götürtülmeyip çeyize koyulur ve seri tamamlanır :)
$borcam-2li-oval-set.jpg

Davetiyeme özellikle Lütfen borcam getirmeyiniz yazdırıcam :64::64::64::64::64:

Tüm KK kıymetleri üyelerine öncelikle selamlar:79: Bu yaşıma kadar buralarda olmayışımın büyük kayıp olduğunu söylemeliyim :78:
27 yaşına kadar "Anne hiç birşey yapma ,örme ,alma koyma! Zamanı geldiğinde ne gerekiyorsa alırız." diyerek 2 ay önce nişanlanmış 3,5 ay sonra ( Allah'ım nasip kıymet ederse ) evlenecek yeni çeyizci KK mensubuyum :16::16:

Günlerdir bir çok arkadaşın çeyiz sayfaları arasında kaybolmaktayım.Bu başka bir duyguymuş.Özenle seçilir ,pintilik bir yana dursun cebindeki son kuruş bile çeyizciklere feda edilir,göz hiç doymaz ,mantık iptal :52: :52::52: :) Alırsın ,eline geldiğinde ağız bir karış olmuş :62::62: :) 2 aylık sürede öğrendiklerim bu kadarı.
Henüz yeni başlangıçlar yapılan çeyiz adı verilen benim kıymetlilerimin zamanla resimlerini paylaşmakta nasip olur inşallah :)

Şuan acil olarak konuyu açmamdaki sebep Kahvaltı Takımım.Bir akrabam hediye olarak ısrarla birşey almak istediğini söyledi ,Bende kıramadım ve Kahvaltı takımını alabileceğini söyledim.Bu hafta içinde alıcaz ancak karasızlık durumu aşılamadı. Sofra düzeni ,yemek yapmak özellikle kahvaltılık aperatifler hazırlamak benim en büyük hobim.Tabakta aşırı karmaşık desenlerden pek hoşlanmıyorum.Hazırladıklarımın sunumu önemli ancak ,sunulacak şey benim hazırladıklarım olmalı,tabaktaki desenler değil görüşündeyim.KARACA İNCİ KAHVALTI TAKIMINI çok beğendim. Takım şu;
Eki Görüntüle 1139590

6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Pasta Tabağı
4 Adet kase
3 Adet kahvaltılık
3 Adet zeytinlik
1 Adet büyük kayık tabak
1 Adet küçük kayık tabak
2 Adet tuzluk biberlik
1 Adet 2'li peçetelik

Bulunduğum ilçede bu takım teşhirde yok ,siparişle getirebileceklerini söylediler. Takımın görseline baktığımda yazılan parçaların hangisi olduğunu çıkaramıyorum ,kullananlar var mı acaba yardımcı olabilir mi? Karasızlıktaki en büyük sıkıntıda günlük yemek takımım dahil tüm parçalarım olabildiğince desensiz.Bu arada Günlük yemek takımımı 12 kişilik tam bir takım tercih ettim ,Korkmaz A8410 Eki Görüntüle 1139597

kahvaltı biraz daha renklimi olmalı aşırıya kaçmadan ? Yani kahvaltılıkları ne zaman incelesem rengarenk ,çok hoşlar çok güzeller ama içine bişey koymadan bakmak gerek sanki sadece.Ama bu işin adabı mı bu ,yani öyle renkli renkli mi olması gerek çeyiz için? :18::18::44:

bende burayı takip edene kadar sizin gibi düşünüyordum sade beyaz seyler ama artık öyle olmadı rengarenkseyler istiyorum :9::9: bu takım sade beyaz oldugu için buna benzer parcaları tek tek bulabilirsiniz (dikdörtgen seklınde felan porselen beyaz tabaklar var )servis amaçlı kullanmada için tek tek alıp kendinizde yapabilirsiniz bi de renkli takım alıp renk katabilirsiniz her ikiside olmus olur.
Kullanırken annemin, A101 broşüründe 19.90 olduğunu görüp ,sabahın ilk ışıklarında beni yatağımdan ettiğini hiç unutmucam :)
Eki Görüntüle 1139674

Eki Görüntüle 1139677

Eki Görüntüle 1139678

:9::9::9: evlenince de gelir kesın bi dolap dolusu borcamınız olurr A101dekinde annem bana da dedı de ben durdurdum uygunmus alalım diye :9:

Son düzenleme:
yok ne diyeceklerini düşünme bence.sen kullanacaksın.şuan sade istiyorsun sonra rengarenk hazırlanmış bir kahvaltı masası ne bileyim.ama seni yönlendirmek istemem tabi çünkü keşke almasaydım vs olma sen kullanacaksın.içine sinsin.ama biraz renkte fena olmaz sanırım. :)

Haklısınız galiba :26: :26: Bu işte bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmezdim. :56::56: Birazda daha kahvaltılıklara göz atmam ve onları soframda hayal etmem gerek sanırım :30:

bende burayı takip edene kadar sizin gibi düşünüyordum sade beyaz seyler ama artık öyle olmadı rengarenkseyler istiyorum :9::9: bu takım sade beyaz oldugu için buna benzer parcaları tek tek bulabilirsiniz (dikdörtgen seklınde felan porselen beyaz tabaklar var )servis amaçlı kullanmada için tek tek alıp kendinizde yapabilirsiniz bi de renkli takım alıp renk katabilirsiniz her ikiside olmus olur.

Aslında başta öyle düşünüp bir iki parça birşey almıştım, bugün eklerim onları da ama tekli ürünlerde malzeme kalitesi ve görselliği bir arada yakalayamadım ben:( Küçük ilçede yaşamanın verdiği imkan ve olanakların sınırlı olması , internet alışverişinde ürünü birebir görememek en büyük sıkıntılarımdan.En iyisi güzel bir takım alıp kurtulayıp bu dertten de dedim ama başabilecekmiyiz bakalım :34:

Arada değişiklik olur,özel günlerde renk gelsin diyerek ,hemde tasarımı çok şirin bularak kahvaltık aldığım tabaklarım ve yanlarında takımlama için kendimce seçtiklerim.Ancak ürünler elime ulaşınca biraz hayal kırıklığı yaşadım.KK ile tanışmamıştım henüz bunları aldığımda.Aslında birçok arkadaş Keramika ürünlerin seramik ve kalın olduğunu yazmış :44::44:
Eki Görüntüle 1139969 $49-107952-300x250.jpg$23-238996-big.jpg $MAG_3405094.jpg$keramika_cay_takimi_yedi_tepe_12_parca_kusursuz_ask.jpg

Arada değişiklik olur,özel günlerde renk gelsin diyerek ,hemde tasarımı çok şirin bularak kahvaltık aldığım tabaklarım ve yanlarında takımlama için kendimce seçtiklerim.Ancak ürünler elime ulaşınca biraz hayal kırıklığı yaşadım.KK ile tanışmamıştım henüz bunları aldığımda.Aslında birçok arkadaş Keramika ürünlerin seramik ve kalın olduğunu yazmış :44::44:
Eki Görüntüle 1139969 Eki Görüntüle 1139970 Eki Görüntüle 1139971 Eki Görüntüle 1139978 Eki Görüntüle 1139979

kalın da olsa yine de çok şirinler, bayılıyorum bunlaraa :16::16:

ben de kendi kahvaltı takımımı kendim oluşturup bunlardan da ekleme yaptımm :16:

kalın da olsa yine de çok şirinler, bayılıyorum bunlaraa :16::16:

ben de kendi kahvaltı takımımı kendim oluşturup bunlardan da ekleme yaptımm :16:

Güle güle iyi ve sevgi dolu günlerde kullanın sizde :nazar::nazar: Kullanmadım ya henüz belki göz ardı edilebilir soframdaki düzeniyle o kalınlık :34:

$xYgdAl.jpg 6 lı çay bardağı ve tabağı
$DSC_0331.jpg 6 meşrubat bardağı ve 6 reçellik
Eki Görüntüle 1139998 6 kahvaltılık küçük tabaklardan
$xE2d1v.jpg Reçellik olarak kullanmayı düşündüğüm için 2 adet de bundan.

Bu takımla olayındaki sıkıntım bunlara uygun servis tabağı bulamamış olmam.Porselen düşünmüyorum kesinlikle.Cam olmalı ve renk olmalı. Pembe olursa tonlar çok uyumlu ya da turkuaz ,çok uçuk mavi ya da koyu mor olabilir.Göreniniz duyayanız bileniniz olursa .Lütfen arkadaşlar bir haber vermenizi bekliyor olucam :16::16:

Aslında başta öyle düşünüp bir iki parça birşey almıştım, bugün eklerim onları da ama tekli ürünlerde malzeme kalitesi ve görselliği bir arada yakalayamadım ben:( Küçük ilçede yaşamanın verdiği imkan ve olanakların sınırlı olması , internet alışverişinde ürünü birebir görememek en büyük sıkıntılarımdan.En iyisi güzel bir takım alıp kurtulayıp bu dertten de dedim ama başabilecekmiyiz bakalım :34:

küçük yerde yaşamak çok sıkıntı bende o sıkıntııyı cekıyorum netten alıyorum bilindik yerlerden felan çok bişi almıs değilim ama netten almakta sakınca görmuyorum umarım başarırsınız istediğiniz şekilde :) :9::9:

Eki Görüntüle 1139993 6 lı çay bardağı ve tabağı
Eki Görüntüle 1139994 6 meşrubat bardağı ve 6 reçellik
Eki Görüntüle 1140000 Reçellik olarak kullanmayı düşündüğüm için 2 adet de bundan.

Bu takımla olayındaki sıkıntım bunlara uygun servis tabağı bulamamış olmam.Porselen düşünmüyorum kesinlikle.Cam olmalı ve renk olmalı. Pembe olursa tonlar çok uyumlu ya da turkuaz ,çok uçuk mavi ya da koyu mor olabilir.Göreniniz duyayanız bileniniz olursa .Lütfen arkadaşlar bir haber vermenizi bekliyor olucam :16::16:
cam pembe bulursan çook güzel olur da ben hiç denk gelmedım cam renkli tabaga hiç olmadı porselen alırsın bunlar renklı omus zaten o ilk attıgın beyaz takımı alsan sıkıntı olmaz bence renk katıyorsun aldıklarınla zaten beyaz takımla keramıkadan aldıkların uyumlu olur yanına gerektıgınde koyabilirsin

ne çok tencere almışın öyle yemek pişirmeyi çok seviyosun heralde :52::52::52:
kahvaltı setini renkli al derim ki ben her zaman sadelikten yanayım ama kahvaltıda renk iyi olur yemek takımlarını sade alırsın

Haklısınız galiba :26: :26: Bu işte bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmezdim. :56::56: Birazda daha kahvaltılıklara göz atmam ve onları soframda hayal etmem gerek sanırım :30:

evet aynen ve bence tadını çıkar bunların.çok tatlı telaşlar..Allah kolaylık versin cnm

Eki Görüntüle 1139590

6 Adet Servis Tabağı
6 Adet Pasta Tabağı
4 Adet kase
3 Adet kahvaltılık
3 Adet zeytinlik
1 Adet büyük kayık tabak
1 Adet küçük kayık tabak
2 Adet tuzluk biberlik
1 Adet 2'li peçetelik

Bulunduğum ilçede bu takım teşhirde yok ,siparişle getirebileceklerini söylediler. Takımın görseline baktığımda yazılan parçaların hangisi olduğunu çıkaramıyorum ,kullananlar var mı acaba yardımcı olabilir mi? Karasızlıktaki en büyük sıkıntıda günlük yemek takımım dahil tüm parçalarım olabildiğince desensiz.Bu arada Günlük yemek takımımı 12 kişilik tam bir takım tercih ettim ,Korkmaz A8410 Eki Görüntüle 1139597

Günlük yemek takımın oldukça şık güzel bence kahvaltı takımı çok renkli desenli olmamak kaydıyla güzel sade renklerden olabilir en azından ufak renk dokunuşları belki herşeyi beyaz görmekten sıkılırsın o yüzden diyorum yoksa bende oldukça sadeciyim konumu gördüysen:27:
Fissler mi tefal mi derken yine bir KK üyesi arkadaşın zamanlama ayarı tavsiyesini okuduktan sonra tefalde karar kıldım
Eki Görüntüle 1139663
Yanında anneler günündeki indirimden dolayı Actifry ı atlayamadım
Eki Görüntüle 1139665

Tefal talent tencere tava grubu
20 cm derin Eki Görüntüle 1139666 26 kısa Eki Görüntüle 1139667 28 cmEki Görüntüle 1139667
Talent tava Eki Görüntüle 1139668 tefal comfort touch tavaEki Görüntüle 1139669
tefal comfort touch krep tava Eki Görüntüle 1139670
Korkmaz Lia Çelik Tencere Seti Eki Görüntüle 1139671
Korkmaz Natura Seramik 3 ve 3,5 lt lik olanları Eki Görüntüle 1139672
Porselen Fırın kabı/tencere Eki Görüntüle 1139673

Sahan Seti almayı düşünüyodum ama tavalarım yeterli gelmezse evimdeki duruma göre alırım diye erteledim,çeyiz hazırlığında böylece tencere tava grubunu kapattım :16::16::16:

Eki Görüntüle 1139674

Eki Görüntüle 1139677

Eki Görüntüle 1139678

Eki Görüntüle 1139969 Eki Görüntüle 1139970 Eki Görüntüle 1139971 Eki Görüntüle 1139978 Eki Görüntüle 1139979

Eki Görüntüle 1139993 6 lı çay bardağı ve tabağı
Eki Görüntüle 1139994 6 meşrubat bardağı ve 6 reçellik
Eki Görüntüle 1140000 Reçellik olarak kullanmayı düşündüğüm için 2 adet de bundan.

Çok güzeller aşkla kullanın hepsi çok cici maşallah tencerende bol :52:borcam getirilmez inşallah fazla gerçi çok ihtiyaç oluyor borcama zarar edilmez:21:

:9::9::9: evlenince de gelir kesın bi dolap dolusu borcamınız olurr A101dekinde annem bana da dedı de ben durdurdum uygunmus alalım diye :9:
Ben bu işleri tam bilmediğimden atlamışım uygun gelen ihtiyaç olacak hereşeye :)) Hayırlısı bakalım neler olacak toplamda merak ediyorum bende :9:

Son düzenleme:
ne çok tencere almışın öyle yemek pişirmeyi çok seviyosun heralde :52::52::52:
kahvaltı setini renkli al derim ki ben her zaman sadelikten yanayım ama kahvaltıda renk iyi olur yemek takımlarını sade alırsın
Stres atma kaynağım benim yemek yapmak :)) Sonrası kilo olarak dönüyo gerçi ama :17: Ayıptır söylemesi güzelde yemek yaparım hani :39: Çelik tencere kullanmam sevmem de ama yine annemin ısrar ve baskılarıyla bir olcak dediği için aldım çeliği,o tamamen fazlalık aslında.Zaten çok kaliteli olması içinde çabalamadım ,modelini beğendiğim orta yollu bişi olsun dedim.

Back