Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

hafta sonu pek bereketli oldu da bu da bir diğer Aşkpareeemm Tefal çaycııııııımmmm;

buda tüm bunların yanında verilen hediye Rowenta maşaaammmm;

Son düzenleme:
bunları istiyorum!!!!!

çarşıda buldum 800 tl ye anlaştım peşin fiyatı bu ayarlamaya çalışıorum ...

bunlar da benim yeni cicilerimmm :)) hepsini kampanyalardan aldım.. baya karlı oldu sanırım :))

soft cotton havlularım.. 2 banyo-2 yüz havlusu...

taç kristal microfiber yorgan(2 adet çift kişilik)

sarev nevresimim..(bunu uzun zamandır istiyordum bugüne kısmetmiş)

bu da altıncıcadde alışverişimi 150 tl ye tamamlamak için aldığım tefal soyucu :)

Son düzenleme:

tatlım ya sarevin saten nevresimi taç gibi midir kalite olarak?
taçınki çok yumuşak da
o da öyleyse almak istiyorum da bende

Eki Görüntüle 488167 kargoyla birlikte 26 tl ye aldım.

nerden aldın canım?
bide niye herkes türkiye serisi alıyor?
ne özelliği var ki?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 488167 kargoyla birlikte 26 tl ye aldım.

güle güle kullanın kızlar

o sarevin bu nevresim takımına bayılıyorum hep gözüm bunda:)birgün bende alacağım ama biraz düşmesini bekliyorum:)gerçi 150 ye almadığım n.takımı yok ama bunda nedense beklemeye aldım:)havlularına bayıldım harikalar..ne kadara geldi havlular..

tupperware 3 lü takımımı 26 liraya aldın çok küçük ki bu kadar düşmüş fiyatı ..?:26:

Son düzenleme:
tatlım ya sarevin saten nevresimi taç gibi midir kalite olarak?
taçınki çok yumuşak da
o da öyleyse almak istiyorum da bende

ben de ilk kez aldım canım.. Buradaki arkadaşlar hep sarevden memnun olduklarını söyleyince, bir de bu takımda uzun zamandır gözüm vardı, Altıncı cadde indirimine girince de hemen aldım.. :)) avealılara 55 tl indirim kampanyasıyla... nevresim +soyucu 160 tuttu normalde,104 e aldım

teşekkür ederim canım.. ben de havlulara bayılarak aldım.. hatta annem engel olmaya çalıştı alacağımız evlilik setinin içinde de olur , daha evliliğe 2 sene var sen o zaman başka şeyler beğenirsin vs diye beni caydırmaya çalıştı ama ısrar ettim ve aldırdım :))
markafoni fiyatı 146 ydı canım toplam.. ben toplam 86 ödedim ama

sarev nevresime de sürekli bakıp bakıp birgün benim olacaksın diyordum.. dün altıncıcadde'de gördüm, 144.90 tl ydi.. bir de tefal soyucu aldım yanına, o da 8.90.. ama ben ikisine 104 ödedim avealılara 55 tl indirim kampanyasıyla..

bu aralar baya kârlı alışverişler yapıyorummm..

sen de eğer almak istiyorsan altıncıcadde avea kampanyası bugün son olabilir.. kaçırma derim bu aralar düşünüyorsan eğer..

elimle tutumadan inanmayacğım galiba
bi mağazaya gidip bakayım ben en iyisi
modelini beğendim yoksa
taçlara dokundum da harikaydı,hayran kaldım

kızlaaarrr bunlarda benim yeni Aşkpareleeeerrriimmmm

borcamlarıımmm;

mikrodalgaya dayanıklı borcamııımmmm;

saklama kaplarıımm (bakliyat koymayı düşünüyorum,8 tane aldım)

kahve bardaklarııımmm
(12 tane)

karışık bardak buketiiimmm
(18 parça)

bir bardak kardeşleri dahaaaa
(12 parça)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…