Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

Markafonide indirim olunca bütün cupcakeleri topladım :) şeker gibi tatlı bi mutfağım olsun istiyorum

Kağıt havluluğumuz

İçinde ev yapımı mis gibi bisküvilerimi saklayacağım cupcake kavanozum

:) tam bir Türk kahvesi bağımlısıyım :) her gün bana eşlik edecek ciciş fincanlarım

Kokteyl çatallarımız :)

Yemeklere kaşıkla atmadıkça ne kdar baharat koyduğunu bi türlü anlayamayan ben için kaşıklı baharatlıklarımız :)

:))

Son düzenleme:
İlk internet alışverişim inşallah paramparça gelmezler
İnsallh sapasağlam istediğin gibi gelr herseyin cok guzel. Ama canim bazi seyleri normalden cokk pahali. Mesela kokteyl catalinin aynisi 5 tlye satiliyor normalde. Kargo gelir gelmez ucret odemeden once herseyi kontrol et bi problem olursa hemen kapida iade et mutlaka.

English homeda da 20 tl idi kokteyl çatalı kuzum ve böyle çatal şeklinde değildi ucu onun. Genel anlamda aman güzeli olsun diye baya para döktüm herşeye bi süre sonra bu durum da azalır herhalde... Çok sevindim beğenmene canım mutfağım komple cupcake oldu

Çok güzel bir takım aynısı arkadaşımdada var çatal kaşıklarıda var ona uygun
teşekkür ederım tatlım bende çok severek aldım
ben takıma uygun aynı renkte degılde turkuaz rengı şu çatal kaşık bıçak takımıyla kombınledım

böyle renklı bı kahvaltı sofram olsun ıstedım ayrıca günlük sade çkb takımımda var bazende onu kullanırım

Renkli kahvaltı sofranda ve yuvanda ağzının tadı hep aşk olsun canım :) sahiden cıvıl cıvıllar

Bende yavas yavas basladim. Seneye evlenicem fakat hic bir sey almadim daha.
1 adet yatak ortusu 4 tane cift kisilik nevresim takimi 2 tek kisilik nevresim takimi 2 adet cift kisilik pike takimi 2 kisilik kahvalti seti 2 adet cay bardagi seti haricinde hic biseyim yok

2 kisilik kahvalti takimim bugun elime ulasti ve bayildimmmmm onun sekerligine

Agirdan alma bence canim 5 senedir aliyorum hala eksik dolu cabuk bitmiyo bu ceyiz isi.. Bu arada aşk kahvalti takimimz ayniymis

Ay aynısıı.. Çok şeker ya kullanmak için sabırsızlanıyorum. Güzel günlerde kullanalım inşallah canım
Evet annemde aynı şeyi söylüyor. O kadar çok şey alınacak ki 1 yılda ancak biter diyor.
Ekimde nişanım var, ondan sonra hızlı bir şekilde çeyiz hazırlığına başlayacağım, şimdi fikir ediniyorum yalnızca :)

İnsallah canim begendigini al hic dusunme ceyiz listelerine bir goz atsana alinacaklara kilometrelerce liste :)) al al bitmiyor bir turlu cok kafa yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…