- 9 Mayıs 2015
- 163
- 63
Bende guvenemiyorum ya kirik gelirse ya gorunduğunden farkliysa diye en guzeli gorup almakYok canım diğerlerini de ellerimle seçerek almıştım :) benim ölçü birimleriyle hiç aram yok çünkü . o yüzden görmem gerekiyor aldıklarımı... Teşekkür ederim kuzum :) Aminnn
Evet canım :) bakarak nereye koyacağımızı hayal ederek özenle seçip paketletmek en iyisiBende guvenemiyorum ya kirik gelirse ya gorunduğunden farkliysa diye en guzeli gorup almak
İnsallh sapasağlam istediğin gibi gelr herseyin cok guzel. Ama canim bazi seyleri normalden cokk pahali. Mesela kokteyl catalinin aynisi 5 tlye satiliyor normalde. Kargo gelir gelmez ucret odemeden once herseyi kontrol et bi problem olursa hemen kapida iade et mutlaka.İlk internet alışverişim inşallah paramparça gelmezler
İnsallh sapasağlam istediğin gibi gelr herseyin cok guzel. Ama canim bazi seyleri normalden cokk pahali. Mesela kokteyl catalinin aynisi 5 tlye satiliyor normalde. Kargo gelir gelmez ucret odemeden once herseyi kontrol et bi problem olursa hemen kapida iade et mutlaka.
teşekkür ederım tatlım bende çok severek aldımÇok güzel bir takım aynısı arkadaşımdada var çatal kaşıklarıda var ona uygun
teşekkür ederım tatlım bende çok severek aldım
ben takıma uygun aynı renkte degılde turkuaz rengı şu çatal kaşık bıçak takımıyla kombınledım
Eki Görüntüle 1550139
böyle renklı bı kahvaltı sofram olsun ıstedım ayrıca günlük sade çkb takımımda var bazende onu kullanırım
Renkli kahvaltı sofranda ve yuvanda ağzının tadı hep aşk olsun canım :) sahiden cıvıl cıvıllar
Bende yavas yavas basladim. Seneye evlenicem fakat hic bir sey almadim daha.
1 adet yatak ortusu 4 tane cift kisilik nevresim takimi 2 tek kisilik nevresim takimi 2 adet cift kisilik pike takimi 2 kisilik kahvalti seti 2 adet cay bardagi seti haricinde hic biseyim yokEki Görüntüle 1583908 Eki Görüntüle 1583900
2 kisilik kahvalti takimim bugun elime ulasti ve bayildimmmmm onun sekerligine
Eki Görüntüle 1589349 Eki Görüntüle 1589350
Agirdan alma bence canim 5 senedir aliyorum hala eksik dolu cabuk bitmiyo bu ceyiz isi.. Bu arada aşk kahvalti takimimz ayniymis
Ay aynısıı.. Çok şeker ya kullanmak için sabırsızlanıyorum. Güzel günlerde kullanalım inşallah canım
Evet annemde aynı şeyi söylüyor. O kadar çok şey alınacak ki 1 yılda ancak biter diyor.
Ekimde nişanım var, ondan sonra hızlı bir şekilde çeyiz hazırlığına başlayacağım, şimdi fikir ediniyorum yalnızca :)