Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

BMS agora cay seyi.
Bunu ilk aldigimda henuz sozlenmemistim ve sadece heves icin almistim. Fiyati cok tuzlu ama cok guzel her parcasina tek tek hayranim :) bir de omur boyu garantiliymis.. :)

cok begendım güle güle kullan aşkla :) 12 kısılık yemek masası ötru takımını nerden aldın canım? birde incili peçetelikle beraber mı ?
Begenmene sevindim canim :) evet hepsi beraber. Masa ortusu runneri amerikan servisleri peceteleri ve incili yuzuklerinden olusuyo. Ben onu edirneden alipasa carsisindan almistim. Eger istdaysan eminonunde cok benzerlerini gordum tatlim

Günlük Ivır zıvırlarim :)

Eklentiler

• IMG_20150424_201054.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 279
  • IMG_20150424_194958.jpg
    119,3 KB · Görüntüleme: 258
  • IMG_20150424_194225.jpg
    169,3 KB · Görüntüleme: 261
  • IMG_20150424_194755.jpg
    150,8 KB · Görüntüleme: 211
  • IMG_20150424_194304.jpg
    159,2 KB · Görüntüleme: 303
Cokmu cokk tatli english home önlük setim ve hala bir türlü gelmeyen emsan grill tavam emsan cezve setim ve biev kek kalibi setim ...

Eklentiler

• unnamed (19).jpg
    27 KB · Görüntüleme: 170
Masallah canimm hersey cok guzell gule gule kullanmak nasip olsun insallaaaahhh

Ay beğenmene çok sevindim çok mutlu oldum canım :) küçük küçük başladım henüz sadece bunlar var içime sinen birşey görünce alıyorum :) iyi dileklerin için çokk teşekkür ederim rabbim hepimize içi aşk ve huzur dolu bir yuvada kullanmayı nasip etsin çeyizciklerimizi :) bu arada kaşıklarımı alırken aklıma sen geldin

Amiiiin ooohh iyiki almissin kiz isimize yarar elbet gordum aynisini simdi incelerken sayfayi baskasinin ceyizindedee

Bu günkü porland çıkarmasından kaptığım minnoşlar :)

Aşkımla mis muhabbetlerimize eşlik edecek kahvelerin sevimli kupaları :)

Buz gibi meyve sularımızın puantiyeli bardakları :)

:) bayılarak aldığım saksım

Son olarak da küçük bir bonus :) aşklı mandallarım

Not: resimlerin neden yan yattığını bilmiyoruuum :)

hayirli olsuuuunnn canim internettenmi siparis verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…