• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

Yok canım diğerlerini de ellerimle seçerek almıştım :) benim ölçü birimleriyle hiç aram yok çünkü . o yüzden görmem gerekiyor aldıklarımı... Teşekkür ederim kuzum :) Aminnn:KK19:
Bende guvenemiyorum ya kirik gelirse ya gorunduğunden farkliysa diye en guzeli gorup almak :-):KK19:

Markafonide indirim olunca bütün cupcakeleri topladım :) şeker gibi tatlı bi mutfağım olsun istiyorum

Kağıt havluluğumuz
image.webp

İçinde ev yapımı mis gibi bisküvilerimi saklayacağım cupcake kavanozum
image.webp

:) tam bir Türk kahvesi bağımlısıyım :) her gün bana eşlik edecek ciciş fincanlarım

image.webp

Kokteyl çatallarımız :)
image.webp

Yemeklere kaşıkla atmadıkça ne kdar baharat koyduğunu bi türlü anlayamayan ben için kaşıklı baharatlıklarımız :)
image.webp

:))

Son düzenleme:
İlk internet alışverişim inşallah paramparça gelmezler :KK43:
İnsallh sapasağlam istediğin gibi gelr herseyin cok guzel. Ama canim bazi seyleri normalden cokk pahali. Mesela kokteyl catalinin aynisi 5 tlye satiliyor normalde. Kargo gelir gelmez ucret odemeden once herseyi kontrol et bi problem olursa hemen kapida iade et mutlaka. :KK39:

İnsallh sapasağlam istediğin gibi gelr herseyin cok guzel. Ama canim bazi seyleri normalden cokk pahali. Mesela kokteyl catalinin aynisi 5 tlye satiliyor normalde. Kargo gelir gelmez ucret odemeden once herseyi kontrol et bi problem olursa hemen kapida iade et mutlaka. :KK39:

English homeda da 20 tl idi kokteyl çatalı kuzum ve böyle çatal şeklinde değildi ucu onun. Genel anlamda aman güzeli olsun diye baya para döktüm herşeye :D bi süre sonra bu durum da azalır herhalde... Çok sevindim beğenmene canım mutfağım komple cupcake oldu :D

Canımın içi sözLüm film izlemelere bayılırrr... Soğuk kış alşamları film seanslarımızda bizi sarıp sarmalayacak kış temalı ve geyikliii battaniyemiz :))

image.webp

Hazneli rendem
image.webp

Çok güzel bir takım aynısı arkadaşımdada var çatal kaşıklarıda var ona uygun
teşekkür ederım tatlım bende çok severek aldım :21:
ben takıma uygun aynı renkte degılde turkuaz rengı şu çatal kaşık bıçak takımıyla kombınledım :KK52:
7E8-kutahya-porselen-30-parca-catal-kasik-bicak-seti-turkuaz.webp

böyle renklı bı kahvaltı sofram olsun ıstedım ayrıca günlük sade çkb takımımda var bazende onu kullanırım :KK16:

teşekkür ederım tatlım bende çok severek aldım :21:
ben takıma uygun aynı renkte degılde turkuaz rengı şu çatal kaşık bıçak takımıyla kombınledım :KK52:
Eki Görüntüle 1550139

böyle renklı bı kahvaltı sofram olsun ıstedım ayrıca günlük sade çkb takımımda var bazende onu kullanırım :KK16:

Renkli kahvaltı sofranda ve yuvanda ağzının tadı hep aşk olsun canım :) sahiden cıvıl cıvıllar

Bende yavas yavas basladim. Seneye evlenicem fakat hic bir sey almadim daha.
1 adet yatak ortusu 4 tane cift kisilik nevresim takimi 2 tek kisilik nevresim takimi 2 adet cift kisilik pike takimi 2 kisilik kahvalti seti 2 adet cay bardagi seti haricinde hic biseyim yok :(
Screenshot_2015-07-15-11-58-14-1.webp
Screenshot_2015-07-15-11-30-08-1.webp

2 kisilik kahvalti takimim bugun elime ulasti ve bayildimmmmm onun sekerligine:KK68:
IMG_20150724_122755.webp
IMG_20150724_122827.webp

Bende yavas yavas basladim. Seneye evlenicem fakat hic bir sey almadim daha.
1 adet yatak ortusu 4 tane cift kisilik nevresim takimi 2 tek kisilik nevresim takimi 2 adet cift kisilik pike takimi 2 kisilik kahvalti seti 2 adet cay bardagi seti haricinde hic biseyim yok :KK43: Eki Görüntüle 1583908 Eki Görüntüle 1583900

Agirdan alma bence canim 5 senedir aliyorum hala eksik dolu cabuk bitmiyo bu ceyiz isi.. Bu arada aşk kahvalti takimimz ayniymis :KK36:

2 kisilik kahvalti takimim bugun elime ulasti ve bayildimmmmm onun sekerligine:KK68:
Eki Görüntüle 1589349 Eki Görüntüle 1589350

Agirdan alma bence canim 5 senedir aliyorum hala eksik dolu cabuk bitmiyo bu ceyiz isi.. Bu arada aşk kahvalti takimimz ayniymis :KK36:

Ay aynısıı.. Çok şeker ya kullanmak için sabırsızlanıyorum. Güzel günlerde kullanalım inşallah canım :KK200::KK68:
Evet annemde aynı şeyi söylüyor. O kadar çok şey alınacak ki 1 yılda ancak biter diyor.
Ekimde nişanım var, ondan sonra hızlı bir şekilde çeyiz hazırlığına başlayacağım, şimdi fikir ediniyorum yalnızca :)

Ay aynısıı.. Çok şeker ya kullanmak için sabırsızlanıyorum. Güzel günlerde kullanalım inşallah canım :KK200::KK68:
Evet annemde aynı şeyi söylüyor. O kadar çok şey alınacak ki 1 yılda ancak biter diyor.
Ekimde nişanım var, ondan sonra hızlı bir şekilde çeyiz hazırlığına başlayacağım, şimdi fikir ediniyorum yalnızca :)

İnsallah canim :KK68: begendigini al hic dusunme ceyiz listelerine bir goz atsana alinacaklara kilometrelerce liste :)) al al bitmiyor bir turlu cok kafa yoruyor :KK58:

Back
X