canım oncelıkle mutluluklar dlerım kose takımına hasta oldum acık renklerı cok severım bu konsepte,yatak ortunu cok suslu buldum benımkı pacwork guderı sade bır tarz sevdıgım ıcın bıraz suslu geldı,aksesuarların harıka tam benım tarzım ıyı hepsını gonlunce bulman cok guzel,kına kasen ve cerezlıgın bana bu konuda ılham verdı hıc aklıma boyle bır pratık gelmemıstı tsk ederım bu konuda sana genel olarak ceyızın guzel hayırlı guzel gunlerde kullan canım .
Melisacım çok teşekkür ederim güzel yorumun için..Köşe takımımı bende çok beğenerek aldım umarım açık renk çok yormaz beni.Yatak örtüsünü kullanmayı düşünmüyorum ama biliyorsun çeyizin olmazsa olmazı o yüzden yatak odamızı aldığımız yerde taksitleri beraber ödeyelim diye aldığım bir örtü.Eminim senin ki çok çok güzeldir normalde bende sadeden yanayımdır ama dediğim gibi.Davetiye bakarken bir bayanla tanışmıştım oda kına için basit ufacık bir davetiye hazırlamıştı kartvizit gibi birşey sadece kenarlarında desen vardı.Kınayı poşete koyup ikisini bir tül keseye koymuş.Düğün davetiyeleriyle birlikte dağıtacakmış ben çok beğendim fikrini ama benim keseler hazır olduğu için yapma fırsatım olmadı sana fikir olsun.Umarım senin çeyizlerinide görürüz.:)
e sızı boyle gorupte benım resımlerı paylasmaman olmaz tabı :) ınsallah gonlumun prensını bulayımda herkeze guvenemıyorum gercek sevenı ve sadakatı bana yasatabılen bırı cıkınca hemen evlenıcem ama daha var zamanı sana tekrar mutluluklar dılerım canım bır omur boyu bır yastıkta kocayım :))
allah size de nasip etsin inş güle güle oturun çok temiz ev
evin hayırlı olsun çok güzel sourceciğim işallah daha güzelleri senin olur güle güle otur :)
masaya bayıldım 10 numara
Evin de çok güzelmiş :) Ev yerleştirme faslı benim en heyecanla beklediğim kısım :) Güle güle oturun inşallah :)
canım hayırlı olsun evin çok güzell Allah güle güle huzurla sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah..artık çamaşırları getirdiğimde bi kahve yaparsın :90::90::90:
Teşekkür ederim çiçekciğim çok sağol Hepimiz mutlulukla huzurla otururuz inşallah evimizde...Canım canımmm yeni gördüm evini. Hafta sonu çok yoğun koşturmaca içindeydim inan kendime bile vakit ayıramadım.. Ev harika :) Hakkaten kutu gibi ve sıcacık gözüküyor, eşyaların da eve çok yakışacakMutlulukla oturun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?