Çeyizlerimin Hepsi :)

canımcım sımdı sen ne kadar heyecanlısındır...evın nerde bu arada uzak olmasın mısafır edıceksın bızı daha hehhehehhhh

canımcım sımdı sen ne kadar heyecanlısındır...evın nerde bu arada uzak olmasın mısafır edıceksın bızı daha hehhehehhhh

Kuşum evim kocasinanda şirinevler metro daha sonra minibüs toplamda yarım saat uzaklıktasın :) yerleşeyim mutlaka beklerim...

kızlar çok ayıp bensiz olmuyor ama siz pınara bensiz oturmayamı gidiyorsunuz çok üzüldüm şimdi pınar bende ist. geldiğimde sana mutlaka uğrayacam benm de çayımı hazırla:)))

kızlar çok ayıp bensiz olmuyor ama siz pınara bensiz oturmayamı gidiyorsunuz çok üzüldüm şimdi pınar bende ist. geldiğimde sana mutlaka uğrayacam benm de çayımı hazırla:)))

vusu canım, sen benimle buluşuyorsun, ist e geçiyoruz. Didemle buluşup Source a gidiyoruz

canım benim Allah huzurla kullanmayı nasip etsin..Hepsi çok güzeller...ama mumluğun apayrı güzel....Maşallah el işlemelerinde çok hoş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…