Teşekkür ederim çiçekciğim çok sağol Hepimiz mutlulukla huzurla otururuz inşallah evimizde...
ay cok tatlı tam hayalımdekı ev tıpı canm gule gule oturun ınssallah :)
eviniz çeyileriniz hepsi çok güzel...
Teşekkür ederim didemim çok sağol perde bakıyorum birde köşe takımım pencerenin önüne gelecek sanırım başka türlü sığmıyoor :84::84:[/QUOTE
caNM BENIM OLSUN OYLEDE OLUR CAMIN ONUNDE OLSUN NE OLCAK :)
Teşekkür ederim didemim çok sağol perde bakıyorum birde köşe takımım pencerenin önüne gelecek sanırım başka türlü sığmıyoor :84::84:[/QUOTE
caNM BENIM OLSUN OYLEDE OLUR CAMIN ONUNDE OLSUN NE OLCAK :)
ühühü ühühü :84::84::84: ama ben o pencere önünde kahve keyifleri yapmak istiyordum sizlerle
canımcım sımdı sen ne kadar heyecanlısındır...evın nerde bu arada uzak olmasın mısafır edıceksın bızı daha hehhehehhhh
canımm herşeyin çokk güzelll bol saadetli yıllar geçirinnn
kızlar çok ayıp bensiz olmuyor ama siz pınara bensiz oturmayamı gidiyorsunuz çok üzüldüm şimdi pınar bende ist. geldiğimde sana mutlaka uğrayacam benm de çayımı hazırla:)))
kızlar çok ayıp bensiz olmuyor ama siz pınara bensiz oturmayamı gidiyorsunuz çok üzüldüm şimdi pınar bende ist. geldiğimde sana mutlaka uğrayacam benm de çayımı hazırla:)))
vusu canım, sen benimle buluşuyorsun, ist e geçiyoruz. Didemle buluşup Source a gidiyoruz
gelırız kız nıye gelmeyelım hele bı evlenelımde gelırız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?