canım benim Allah huzurla kullanmayı nasip etsin..Hepsi çok güzeller...ama mumluğun apayrı güzel....Maşallah el işlemelerinde çok hoş....
canım hiç usanmadan tüm sayfalara baktım... Hepsi süperler... İyi günlerde kullan, allah içine sindirsin...
Bu arada yazılımcı mısın :) Nick ismini merak ettimde...
güle güle eskit inş:))))
herşey çok güzel
Sanada alim tatlım iste yeterki aşık olduğun masa evinde de olsun şimdi değil ama söz düğünden sonra yollarım sanada.Daha iyileri sana olsun tatlumMasana aşık oldum, köşelerin ayrı bi şeker.. Hepsiii çoookk güzeller canım iyi günlerde kullan
cnm hayırluı olsunn hepsi çok güzellerrrrrrrrr
Teşekkür ederim tatlum benum çok daha güzelleri senin olsun inşallah...canım benimmmmm hepsi birbirinden güzellll çok çokk beğendimmmm
evinde çok güzel eşyalarında canım huzurla mutlulukla oturup kullan işallahbenimde çok eksiğim var ama al al bitmiyo nerden başlamalıyım nasıl pratik bi şekilde hallederim bilmiyorum
Teşekkür ederim vuslatım sana da kısmet olur inşallah bitirmek
inşallah cnmm ama benm baya yolum var gibi sanki:):)
Kuliscim öncelikle teşekkür ediyorum güzel dileklerin için..İnşallah sanada bitirmek nasip olur..Kendin için liste yap istersen önce alman gerekenleri belirle böylelikle gereksiz şeylere para harcamazsın..Kolaylıklar diliyorum...
Biter biter yolun yarısından baya ilerdesin rahat rahat yaparsın artık kocişinle beraber:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?