Çeyizlerimin Hepsi :)

canım benim Allah huzurla kullanmayı nasip etsin..Hepsi çok güzeller...ama mumluğun apayrı güzel....Maşallah el işlemelerinde çok hoş....

Çok sağol çok teşekkür ederim.Hepimiz huzurla kullanırız inşallah özenip bezenip aldığımız çeyizlerimizi.El işlemelerin hepsi annemin emeği sağolsun yapmış bol bol...

canım hiç usanmadan tüm sayfalara baktım... Hepsi süperler... İyi günlerde kullan, allah içine sindirsin...

Bu arada yazılımcı mısın :) Nick ismini merak ettimde...

canım hiç usanmadan tüm sayfalara baktım... Hepsi süperler... İyi günlerde kullan, allah içine sindirsin...

Bu arada yazılımcı mısın :) Nick ismini merak ettimde...

Bakan gözlerin sağolsun Herkes ağız tadıyla içine sinerek kullanır inşallah.Hayır yazılımcı değilim Öylesine seçtiğim bir nick baktım kimsede yok alayım dedim

Sandalyeleri henüz olmayan mutfak masamız duvara monteli

Ayakkabı dolabımız

Hol için aldığımız aynamız

Banyoda dolabımız olmadığı için duvara monteli set almak zorunda kaldık

Bunlarda banyo ve wc için aldığımız ufak tefek eşyalar

Ekmek tabağım iş arkadaşım almış sağolsun

Bu gereklimiydi bilmiyorum aldım görünce yağ sıçratmaz tencereler için

Önceden aldığım banyo sepetini değiştirdim.Bir tane de yatak odası için aldım nişanlım banyoya atmaya üşenirmiş yatak odasında özellikle istedi.

Köşe takımımız ve yemek odamızı değiştirdik.Önceki köşe takımımız evimize büyük geldi

Yemek odamızda tv üniteside dahil ama resime koymamışlar...

Buda küçük odamız için aldığımız köşe takımı

Sonunda alabildiğimiz led tv miz

Ve bitirdim çeyizlerimi artık banyoya dolap,mutfağa sandalye,mutfak hol ve küçük odaya halı ve uydu haricinde başka birşey almayı düşünmüyoruz artık olduğu kadarıyla..Perdelerim dikiliyor haftaya da halılarımızı alıyoruz..

Son düzenleme:
Masana aşık oldum, köşelerin ayrı bi şeker.. Hepsiii çoookk güzeller canım iyi günlerde kullan
Sanada alim tatlım iste yeterki aşık olduğun masa evinde de olsun şimdi değil ama söz düğünden sonra yollarım sanada.Daha iyileri sana olsun tatlum

Son düzenleme:
evinde çok güzel eşyalarında canım huzurla mutlulukla oturup kullan işallah benimde çok eksiğim var ama al al bitmiyo nerden başlamalıyım nasıl pratik bi şekilde hallederim bilmiyorum

evinde çok güzel eşyalarında canım huzurla mutlulukla oturup kullan işallah benimde çok eksiğim var ama al al bitmiyo nerden başlamalıyım nasıl pratik bi şekilde hallederim bilmiyorum

Kuliscim öncelikle teşekkür ediyorum güzel dileklerin için..İnşallah sanada bitirmek nasip olur..Kendin için liste yap istersen önce alman gerekenleri belirle böylelikle gereksiz şeylere para harcamazsın..Kolaylıklar diliyorum...

haklısın canım tşkler ilgine kolay gelsin:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…