Çeyizlerimin Hepsi :)

Konumda yeni mesaj gelmiş görünce kesin dedim çiçek yazdı yanılmadım teşekkür ederim çiçekciğim 8 kg 1200 devir napcaksak 2 kişi bu kadar büyüğü sırf çelik olmasına aldandım işte

Konumda yeni mesaj gelmiş görünce kesin dedim çiçek yazdı yanılmadım teşekkür ederim çiçekciğim 8 kg 1200 devir napcaksak 2 kişi bu kadar büyüğü sırf çelik olmasına aldandım işte

yorgan yastık nevresim yıkarsın canım :) hayırlı olsun tekrardan. Nasıl olsa ölçüp tartıp yıkıyor bu makinalar. Büyk olması kar bence :)

Bu arada yanıltmadığım için sevindim

Teşekkür ederim çiçekciğim hepimiz ağız tadıyla bozulmadan kullanırız inşallah hiç yanıltma beni olarmı

canımmm hayırlı uğurlu olsunnn güzel günlerde kullanın inşallahh... artık sana gönderirim çamaşırlarımı

Çeyizlerini ne güzel de bitirmişsin bize de nasip olacak mı acaba :) Mutlu huzurlu günlerde kullanman dileğiyle. Bu arada hepsini ne kadar bir sürede tamamladın?

Çeyizlerini ne güzel de bitirmişsin bize de nasip olacak mı acaba :) Mutlu huzurlu günlerde kullanman dileğiyle. Bu arada hepsini ne kadar bir sürede tamamladın?

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim çok daha iyileri nasip olur sana inşallah.Kısa sürede bitirir huzurla kullanırsın umarım.Ben geçen sene haziran ayında başladım almaya ondan önce sadece elektrikli süpürgem vardı. Bir senelik emekle bu kadar oldu :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…