• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizlerimin Hepsi :)

Teşekkür ederim didemim çok sağol perde bakıyorum birde köşe takımım pencerenin önüne gelecek sanırım başka türlü sığmıyoor :84::84:[/QUOTE

caNM BENIM OLSUN OYLEDE OLUR CAMIN ONUNDE OLSUN NE OLCAK :)

ühühü ühühü :84::84::84: ama ben o pencere önünde kahve keyifleri yapmak istiyordum sizlerle

canımcım sımdı sen ne kadar heyecanlısındır...evın nerde bu arada uzak olmasın mısafır edıceksın bızı daha hehhehehhhh:1::1::1::1:

canımcım sımdı sen ne kadar heyecanlısındır...evın nerde bu arada uzak olmasın mısafır edıceksın bızı daha hehhehehhhh:1::1::1::1:

Kuşum evim kocasinanda şirinevler metro daha sonra minibüs toplamda yarım saat uzaklıktasın :) yerleşeyim mutlaka beklerim...

kızlar çok ayıp bensiz olmuyor ama siz pınara bensiz oturmayamı gidiyorsunuz çok üzüldüm şimdi pınar bende ist. geldiğimde sana mutlaka uğrayacam benm de çayımı hazırla:)))

canım benim Allah huzurla kullanmayı nasip etsin..Hepsi çok güzeller...ama mumluğun apayrı güzel....Maşallah el işlemelerinde çok hoş....:nazar:

Back
X