Teşekkür ederim çiçekciğim çok sağol Hepimiz mutlulukla huzurla otururuz inşallah evimizde...
İnşallah canım.. Amin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim çiçekciğim çok sağol Hepimiz mutlulukla huzurla otururuz inşallah evimizde...
ay cok tatlı tam hayalımdekı ev tıpı canm gule gule oturun ınssallah :)
eviniz çeyileriniz hepsi çok güzel...![]()
Teşekkür ederim didemim çok sağol perde bakıyorum birde köşe takımım pencerenin önüne gelecek sanırım başka türlü sığmıyoor :84::84:[/QUOTE
caNM BENIM OLSUN OYLEDE OLUR CAMIN ONUNDE OLSUN NE OLCAK :)
Teşekkür ederim didemim çok sağol perde bakıyorum birde köşe takımım pencerenin önüne gelecek sanırım başka türlü sığmıyoor :84::84:[/QUOTE
caNM BENIM OLSUN OYLEDE OLUR CAMIN ONUNDE OLSUN NE OLCAK :)
ühühü ühühü :84::84::84: ama ben o pencere önünde kahve keyifleri yapmak istiyordum sizlerle
canımcım sımdı sen ne kadar heyecanlısındır...evın nerde bu arada uzak olmasın mısafır edıceksın bızı daha hehhehehhhh![]()
canımm herşeyin çokk güzelll bol saadetli yıllar geçirinnn![]()
kızlar çok ayıp bensiz olmuyor ama siz pınara bensiz oturmayamı gidiyorsunuz çok üzüldüm şimdi pınar bende ist. geldiğimde sana mutlaka uğrayacam benm de çayımı hazırla:)))
kızlar çok ayıp bensiz olmuyor ama siz pınara bensiz oturmayamı gidiyorsunuz çok üzüldüm şimdi pınar bende ist. geldiğimde sana mutlaka uğrayacam benm de çayımı hazırla:)))
vusu canım, sen benimle buluşuyorsun, ist e geçiyoruz. Didemle buluşup Source a gidiyoruz![]()
![]()
gelırız kız nıye gelmeyelım hele bı evlenelımde gelırız....