bende kadınlarkulubu kızları hiç örtü örtemeyecek diyordum. çok az ekleyen var. bu boncuklu takımlarda güzel görünüyor eline sağlık..
düğün eylülde. biraz bişiler var ama eksik çok.. tavsiyeni dikkate alacağım.yarnda eşya bakmaya gideceğiz:)) inş
çok güzel hazırlamışsın eksiksizz gerçektenngüzel günlerde kullannn çok beğendim düğünün yakında sanırım mutluluklar canım
canım anahtarlıgın ve boncuk takımın cok guzelmıs masallah cok begendım ben :)masalllah masallah
hersey cok güzel, özellikle fotoraf agacina bayildim..
güle güle kullan...
süper çeyizin maşallah bak bak bitmiyor
Allah tamamina erdirsin insallah mutlulukla... Nazar[/QUOTE
Çok teşekkür ederim çok sağolun
maşaallah herşey hazırmutluluklar dilerim
hepsi çok güzelllgüle güle kullann
çok tşk ederim canım bende başlıcam ama nerden bilmiyorum :26::26:
Ne zaman düğün nişan kısmetse bellimi
henüz kesin değil ama bu yaz ramazandan sonra söz olucak inşallah.. ben aslında misafir için yemek takımı çatalbıçak takımı falan aldım saolsun annemde bornoz takımı bikaç tane nevresim aldı ama eksik çoook...çok kararsızım bi mağazaya giriyorum o mu bu mu derken elim boş çıkıyorum
Çok teşekkür ederim çok sağol darısı sizlere inşallahhiç sıkılmadan çeyizlerine baktım hepsi çok güzel allah tamamına erdirsin sevgili source
bendensin o zaman bende çok kararsızım ilk çeyizime küçük ev aletleriyle başladım ben bir blender için 3 tane elektronik mağaza gezip birşey almadan çıktığımı biliyorum.İlk onu almak istedim ama en son onu alabildim nişanlım isyan etmişti garibim :) bence kendin için bir liste yap ve önceliklerini belirle ona göre araştır ve al.Böylelikle bütceni kontrol edebilirsin hemde gereksiz şeyleri başta almazsın.
yalnız diilmişim arkadaşlarımı gördükçe krize giriyorum harıl harıl bişeyler alıyolar bende tık yok haklısın söylediğin gibi yapıyımm teşekkürler canım :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?