Çeyizlerimin Hepsi :)

Ben örtücem daha dantelleri filan açmadık annemi kandıramadım açtığım zaman tek tek onlarıda eklicem bakarsınız.Boncuklu takımları bende çok sevdim modilyalar beyaz siyah beyaz dantel belli olmıcaktı böyle birşey yapayım dedim çok zordu ama 3 ayda bitti sanırım ama akşamdan akşama yaptım işten sonra zor oldu ama bitirdim şükür.Kesinlikle liste yap kendine listene göre önceliklerini belirle sırayla al yoksa insan her gördüğünü almak istiyor gerekli gereksiz.alsam emin ol bir bu kadar daha çıkar alınacak.

çok güzel hazırlamışsın eksiksizz gerçektenn güzel günlerde kullannn çok beğendim düğünün yakında sanırım mutluluklar canım

Düğünüm temmuzda bir senenin emeği işte bu teşekkürler

hersey cok güzel, özellikle fotoraf agacina bayildim..
güle güle kullan...

canım anahtarlıgın ve boncuk takımın cok guzelmıs masallah cok begendım ben :)masalllah masallah

teşekkürler didem tüüüü tütüü :) kolay olsa sanada yapardım yavru kuşum ama çok zor üç ayda yaptım

hersey cok güzel, özellikle fotoraf agacina bayildim..
güle güle kullan...

teşekkürler daha iyisi de sizlere olsun inşallah

Ne zaman düğün nişan kısmetse bellimi

henüz kesin değil ama bu yaz ramazandan sonra söz olucak inşallah.. ben aslında misafir için yemek takımı çatalbıçak takımı falan aldım saolsun annemde bornoz takımı bikaç tane nevresim aldı ama eksik çoook... çok kararsızım bi mağazaya giriyorum o mu bu mu derken elim boş çıkıyorum

hiç sıkılmadan çeyizlerine baktım hepsi çok güzel allah tamamına erdirsin sevgili source

bendensin o zaman bende çok kararsızım ilk çeyizime küçük ev aletleriyle başladım ben bir blender için 3 tane elektronik mağaza gezip birşey almadan çıktığımı biliyorum.İlk onu almak istedim ama en son onu alabildim nişanlım isyan etmişti garibim :) bence kendin için bir liste yap ve önceliklerini belirle ona göre araştır ve al.Böylelikle bütceni kontrol edebilirsin hemde gereksiz şeyleri başta almazsın.

hiç sıkılmadan çeyizlerine baktım hepsi çok güzel allah tamamına erdirsin sevgili source
Çok teşekkür ederim çok sağol darısı sizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…