• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizlerimin Hepsi :)

Kuzum ben baktım sana inanki ama yoktun:26::26: tabiki gel herşey yaparım sana ama sağlığın için ilk denemelerimden sonra gel daha çok gençsin yazık olur sana :1::1: daha iyileri sana olsun inşallah

olsun canım senın elınden herseyı yerız bız:Ç) hehehehehehehe :52::52::52:

Çeyizlerin hayırlı olsun canım, hepsi çok güzeller:16: Dikkatimi çeken bişey oldu, ilaçlarını koymak için bile kutu almışsın, makas, sarımsak ezici felan, anlaşılan detaycı birisisin, herşey eksiksiz olsun isteyenlerdensin. Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin,:71:
Çok teşekkür ediyorum roze.Biraz detaycılık var nişanlımın etkisinden dolayıda olabilir o çok seviyor evimiz için birşeyler almayı gezmeyi araştırmayı sürekli geziyoruz ben atlasam bile o özellikle söylüyor gösteriyor ikimizin emeğiyle bu kadar oldu.Daha iyileri sizlere olsun inşallah :71:

cnm herşeyin çok güzel herşey düşünülmüş hepsini güle güle günlerde kullan ağız tadıyla kullan...

canım güle güle kullan çeyizlerini:16: herşey güzel iyi günlerde mutlu huzurla kullanman dileğiyle:87:

Veee son olarak kullanmayı dört gözle beklediğim fotoğraf ağacım...
$UM306990_410_Fotofalls_floor_20100816_091844.webp

herşey güzel. ama insan strese giriyor okadar şey nasıl alıncak die:))
güle güle kullan. bu fotoğraf ağacını ilk kez gördüm ne kadar güzel bişeymiş.

herşey güzel. ama insan strese giriyor okadar şey nasıl alıncak die:))
güle güle kullan. bu fotoğraf ağacını ilk kez gördüm ne kadar güzel bişeymiş.

Evet bencede çok güzel sabırsızlıkla beklediğim tek şey :) çeyiz olayına yeni başlıyorsan liste yap ilk alınacaklar listesi almak istediğin şeyi araştır not al burda şu fiyat şurda şu aldıktan sonrada listenden düş böyle çok daha kontrollü oluyosun ben öyle yaptım aldıklarımın hepsi mayıstan beri aldıklarım

Boncuklardan yaptığım oda takımım 12 peçete 1 masa örtüsü bir tanede sehba örtüsü yaptım
$ODATAKIMI 1.webp$ODA TAKIMI 2.webp
Bunuda yatak odası için yaptırdım 6 adet
$YATAK ODASI TAKIMI1.webp

Ve dün aldığım anahtarlığım

Eklentiler

• $ÇERÇEVE METAL ANAHTARLIK.webp
    $ÇERÇEVE METAL ANAHTARLIK.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Güle güle kullanın inşallah huzurla mutlulukla :)

Boncuklardan yaptığım oda takımım 12 peçete 1 masa örtüsü bir tanede sehba örtüsü yaptım
Eki Görüntüle 182670 Eki Görüntüle 182668
Bunuda yatak odası için yaptırdım 6 adet
Eki Görüntüle 182671

Ve dün aldığım anahtarlığım

bende kadınlarkulubu kızları hiç örtü örtemeyecek diyordum. çok az ekleyen var. bu boncuklu takımlarda güzel görünüyor eline sağlık..
düğün eylülde. biraz bişiler var ama eksik çok.. tavsiyeni dikkate alacağım.yarnda eşya bakmaya gideceğiz:)) inş

çok güzel hazırlamışsın eksiksizz gerçektenn :D güzel günlerde kullannn çok beğendim düğünün yakında sanırım mutluluklar canım :16:

Back
X