• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizlerimin Hepsi :)

:1::1: bendensin o zaman bende çok kararsızım ilk çeyizime küçük ev aletleriyle başladım ben bir blender için 3 tane elektronik mağaza gezip birşey almadan çıktığımı biliyorum.İlk onu almak istedim ama en son onu alabildim nişanlım isyan etmişti garibim :) bence kendin için bir liste yap ve önceliklerini belirle ona göre araştır ve al.Böylelikle bütceni kontrol edebilirsin hemde gereksiz şeyleri başta almazsın.

:21::21: yalnız diilmişim arkadaşlarımı gördükçe krize giriyorum harıl harıl bişeyler alıyolar bende tık yok :1: haklısın söylediğin gibi yapıyımm teşekkürler canım :13::16::16:

İçine sinmeden hiçbirşey alma acele etme beğendiğini bulana kadar liste yap mutlaka istersen bende bir tane var sana yollarım.

İçine sinmeden hiçbirşey alma acele etme beğendiğini bulana kadar liste yap mutlaka istersen bende bir tane var sana yollarım.

oluuurrr :81::81::81: valla çok sevaba girersin :9::9: bendede olucaktı bi liste onunla karşılaştırırım bakarım belki birinde olmayan ötekinde vardır :82: rahatladım valla :81::81::81:

Oturma odası için düşündüğüm aynalı duvar saatim

$yp0.webp

Babannemin ve benim el emeğim klozet takımım

$Resim 240.webp
Mutfak önlüğüm ve eldivenim
$Resim.webp
Bayanlar için kapalı ve açık ev terliklerim
$Resim 154.webp
Erkekler için terliklerim
$Resim 156.webp
Banyo ve tuvalet terliklerim
$Resim 244.webp
Buda nişan da alınan terliğim :)
$Resim 252.webp$Resim 251.webp

Ayak havlularımla başlayayım 4 tane aldım şimdilik daha sonra alırım diye
$Resim 158.webp $Resim 159.webp
Bunlar dantelli havlularım
$Resim 169.webp $Resim 171.webp $Resim 186.webp $Resim 188.webp

$Resim 174.webp $Resim 175.webp $Resim 176.webp $Resim 177.webp

$Resim 192.webp $Resim 189.webp $Resim 193.webp

$Resim 180.webp $Resim 183.webp $Resim 195.webp $Resim 197.webp

$Resim 204.webp $Resim 218.webp $Resim 219.webp $Resim 167.webp

$Resim 223.webp $Resim 237.webp $Resim 230.webp $Resim 226.webp
Bu iki havluyu defalarca çekmişim :1::1:
$Resim 161.webp $Resim 165.webp $Resim 164.webp $Resim 162.webp$Resim 163.webp

$Resim 228.webp $Resim 201.webp $Resim 217.webp $Resim 205.webp

$Resim 202.webp $Resim 206.webp $Resim 229.webp $Resim 236.webp
Bu benim küçükken eş adayımı hayal ederek yaptığım havlu kenarım:1::1:
$Resim 231.webp
Buda süs havlusuymuş:27::27:
$Resim 178.webp
İğne oyalı havlularım
$Resim 220.webp $Resim 227.webp $Resim 235.webp $Resim 233.webp
Teyzemin yaptığı mekik oyalı havlularım
$Resim 210.webp $Resim 225.webp $Resim 207.webp $Resim 224.webp$Resim 213.webp $Resim 222.webp
pencil.png

Son düzenleme:
hepsi çok güzellllllllllll :nazar::nazar::69::69: yapanların ellerine sağlık... güle güle iyi günlerde kullan canım yaaaa... :31:

Canmcım pıkene bayıldım hayran kaldım cok begendım cok sık daha soylencek kelıme bulamıyrm gercekten hıc bıyerde gormemıstım hep renklı yaparlarya bende renklı yaptım kı senın kı cok hos yaaaa havlularında guzel ama boncuklarla yaptıgın ortulerde cok guzel ıste bayıldım:)

Canmcım pıkene bayıldım hayran kaldım cok begendım cok sık daha soylencek kelıme bulamıyrm gercekten hıc bıyerde gormemıstım hep renklı yaparlarya bende renklı yaptım kı senın kı cok hos yaaaa havlularında guzel ama boncuklarla yaptıgın ortulerde cok guzel ıste bayıldım:)

Didemim çok sağol daha iyileri sana olsun inşallah bende renkli düşünüyordum ama sonradan siyaha döndüm iyiki siyah yapmışım diyorum bende beğendim yapıldıktan sonra.çok sağol cnm

Back
X