bendensin o zaman bende çok kararsızım ilk çeyizime küçük ev aletleriyle başladım ben bir blender için 3 tane elektronik mağaza gezip birşey almadan çıktığımı biliyorum.İlk onu almak istedim ama en son onu alabildim nişanlım isyan etmişti garibim :) bence kendin için bir liste yap ve önceliklerini belirle ona göre araştır ve al.Böylelikle bütceni kontrol edebilirsin hemde gereksiz şeyleri başta almazsın.
yalnız diilmişim arkadaşlarımı gördükçe krize giriyorum harıl harıl bişeyler alıyolar bende tık yok haklısın söylediğin gibi yapıyımm teşekkürler canım :13:
İçine sinmeden hiçbirşey alma acele etme beğendiğini bulana kadar liste yap mutlaka istersen bende bir tane var sana yollarım.
İçine sinmeden hiçbirşey alma acele etme beğendiğini bulana kadar liste yap mutlaka istersen bende bir tane var sana yollarım.
oluuurrr :81::81::81: valla çok sevaba girersinbendede olucaktı bi liste onunla karşılaştırırım bakarım belki birinde olmayan ötekinde vardır :82: rahatladım valla :81::81::81:
hepsi çok güzellllllllllllyapanların ellerine sağlık... güle güle iyi günlerde kullan canım yaaaa...
bu arada pikeye bayıldımmmm:87::90:
Sen herşeye bayılıyorsun zaten kuşum bide diyorsun bişey beğenemiyorum
Bunlarda oda takımı ben yaptım boncuklardan
Eki Görüntüle 186768 Eki Görüntüle 186767
Buda yatak odası için
Eki Görüntüle 186766
güzele güzel demiyimmişaka bi yana sayende ne istediğimi bildiğimin farkına vardım :90::90: ay nasıl bi cümle oldu bu :90::90:
Sanırım sayende ne istediğimi farkettim diye anlamam gerek
güzel olduğunuz kadar marifetlisinizde kuzumm :90::90::90:
Evet evet o bensus çaktırma koca çeyizim için bi bunu yaptım birde havlu kenarı:81::81:bu takımda 3 ayda bitti maşallah
Canmcım pıkene bayıldım hayran kaldım cok begendım cok sık daha soylencek kelıme bulamıyrm gercekten hıc bıyerde gormemıstım hep renklı yaparlarya bende renklı yaptım kı senın kı cok hos yaaaa havlularında guzel ama boncuklarla yaptıgın ortulerde cok guzel ıste bayıldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?