Kuzum ben baktım sana inanki ama yoktun:26::26: tabiki gel herşey yaparım sana ama sağlığın için ilk denemelerimden sonra gel daha çok gençsin yazık olur sanadaha iyileri sana olsun inşallah
Çok teşekkür ediyorum roze.Biraz detaycılık var nişanlımın etkisinden dolayıda olabilir o çok seviyor evimiz için birşeyler almayı gezmeyi araştırmayı sürekli geziyoruz ben atlasam bile o özellikle söylüyor gösteriyor ikimizin emeğiyle bu kadar oldu.Daha iyileri sizlere olsun inşallahÇeyizlerin hayırlı olsun canım, hepsi çok güzellerDikkatimi çeken bişey oldu, ilaçlarını koymak için bile kutu almışsın, makas, sarımsak ezici felan, anlaşılan detaycı birisisin, herşey eksiksiz olsun isteyenlerdensin. Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin,
olsun canım senın elınden herseyı yerız bız:Ç) hehehehehehehe
cnm herşeyin çok güzel herşey düşünülmüş hepsini güle güle günlerde kullan ağız tadıyla kullan...
canım güle güle kullan çeyizleriniherşey güzel iyi günlerde mutlu huzurla kullanman dileğiyle:87:
o zaman her gün beklerim sanada yaklaşıyorum hem bahçelievlerde oturucam bir kaç metro durağı kadar uzaktayım
herşey güzel. ama insan strese giriyor okadar şey nasıl alıncak die:))
güle güle kullan. bu fotoğraf ağacını ilk kez gördüm ne kadar güzel bişeymiş.
Herşeyin çok güzel canım güle gülee kullan inş.
hepsi çok güzel canım... iyi günlerde kullan... Anahtarlığı nerden aldın canım?
Boncuklardan yaptığım oda takımım 12 peçete 1 masa örtüsü bir tanede sehba örtüsü yaptım
Eki Görüntüle 182670 Eki Görüntüle 182668
Bunuda yatak odası için yaptırdım 6 adet
Eki Görüntüle 182671
Ve dün aldığım anahtarlığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?