• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizlerimin baba evinde son görüntüleri :)

Rabbim sağlıkla iyi günlerde kullandırsın inşallah hepside çok güzel
masalllahh.. güle güle kullannn

Bu şekilde çeyizleri görmek daha güzel oldu. =) Allah huzurla kullanmayı nasip etsin hepsini.Allah ağız tadı versin,çok güzeller. =)​

Hepsi birbirinden güzel güle güle kullan sevdiceğinle :):):16:

Allah ağız tadıylaa , hayırlıı , mutlu günlerinde kullanmak nasip etsin canımm... :nazar:
jeloo1981
Maaşallah
nazar.png
diyim öncelikle çokmuş çeyizinn bayada uğraşmışsınız yılların birikimi sonuçta hayırlı olsun yeni evinde güzel güzel serip kullanman dileğiyle
icon_winka.gif

Maşallah :nazar::nazar::nazar: akşamcak annemede göstermeliyim:52:

canım inş kendi evinde kullandığın fotolarınıda görürüz hepsi cok güzel güle güle kullan...

Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.İnşallah hepimiz binbir emekle umutla hazırladığımız çeyizlerimizi ağız tadıyla mutlulukla kullanırız.Bir senedir çeyiz hazırlığı içerisindeyim her anından zevk alarak yaptım.​

canım benim çeyizlerin ne kadar da güzelmiş .....

Allah ömür boyu mutlu etsin inşallah..........Yeni yuvanda çok mutlu olursun inşallah.....Az kaldı düğüne hadi bakalım.......kendi düğünümmüş gibi heyecanlandım şimdi gerçekten........hani bide demişsin ya baba evinden son görüntüler diye gerçekten duygulandım........

canım benim çeyizlerin ne kadar da güzelmiş .....

Allah ömür boyu mutlu etsin inşallah..........Yeni yuvanda çok mutlu olursun inşallah.....Az kaldı düğüne hadi bakalım.......kendi düğünümmüş gibi heyecanlandım şimdi gerçekten........hani bide demişsin ya baba evinden son görüntüler diye gerçekten duygulandım........

İnşallah sanada kısmet olur sende yaşarsın bu mutluluğu allahım sana daha güzellerişni nasip etsin inşallah.:71::71:

gülegüle kullan canımm.. çok güzel gözüküyo:)

hepsi çok güzeller hevesini kırmak istemem de izlerken bunları nereye koyacak da dedim benimkilerin çoğu sandık bekliyor ve ev kalabalığı temziliği ayrı yerleştirmesi ayrı ben diyorum ki keşke daha az eşyam olsaydı.
güle güle kullan:61:

hepsi çok güzeller hevesini kırmak istemem de izlerken bunları nereye koyacak da dedim benimkilerin çoğu sandık bekliyor ve ev kalabalığı temziliği ayrı yerleştirmesi ayrı ben diyorum ki keşke daha az eşyam olsaydı.

:1::1::1: Hevesim kırılmadı emin olabilirsin bana görede çok gereksiz detaylar bunlar.Evimde muhtemelen bir hafta sergide kalacaklar daha sonra baza altı ya da anne evi onları bekliyor.İhtiyacım olanları alıp kalanlara bir çare bulucam artık.Fazlalık olmasın diye sandık dahi almadım ama bazı şeylerde annelere söz geçiremiyoruz :9::9::9:

sana sonuna kadar katılıyorum keşke şu çeyiz olayına hiç girmeseydim çoğunu kullanmıyorum ve nereye yerleştireceğimi şaşırıyorum boşuna yer kaplıyorlar evde

sana sonuna kadar katılıyorum keşke şu çeyiz olayına hiç girmeseydim çoğunu kullanmıyorum ve nereye yerleştireceğimi şaşırıyorum boşuna yer kaplıyorlar evde

Eminim öyledir ben annemle baştan anlaştım kullanmadığım dantelleri geri götürcem ona :1::1:

Her şey çok güzel canım güle güle kullan . Ben de yeni yeni çeyiz alışverişine başladım inşallah evime götürebileciğim günleri de görürüm duygulandım valla.:69:

Son düzenleme:
hayırlı olsun havlu ve yatak dantellerini çok sevdim :nazar:
kızlarrr çeyizi böyle yaymak adet mi? benim her şeyim ambalajıyla duruyor. böyle açarsam walla bi daha kimse toplayamaz onları :s zaten parça parça evime götürüp yerleştirmeyi düşünüyorum çeyiz götürme şeklinde yapmıycam :56:

hepsi çok güzel güle güle kullan cnm

Back
X