Çeyizlerim (resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi _rz_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
_biyolog_ teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Daha iyileri senin olur inşallah. Kek kalıplarımı dün tefalden aldım. %50 indirimdeymiş. 40 tl den 20 ye düşmüş. Yalnız kelepçeli olan indirimde değilmiş . ıhtiyacın varsa indirimdekileri kaçırma.

Bornoz tavsiyeni de değerlendiricem canım, hala karar veremedim çünkü

:1shok:aa kek kaliplari su anda mi indirimde acaba cnm?hepsini guzel gunlerde kullan cnm..

Son düzenleme:
Hepsi çok güzel. ıyi ve huzurlu günlerde , güle güle kullan inş. Hayırlı olsun şimdiden.

Yeni şeyler o kadar güzel ki, eskisi gibi önceden alıyımda, bekleteyim, hazır bulunsun , demeye hiç gerek yok. Şimdi ki aklım olsaydı, hiçbirşey almaz, zamanı gelince herşeyimi alırdım.

Arkadaşlar kek kalıplarının tanesi 20 TL, kelepçeli olan maalesef indirimde değil o 45 TL. Tefal bayiinden aldım. Ayrıca teflon tencere seti de indirimdeydi. 800 Tl den 500 e düşmüş. Tavalar %20 indirimdeydi. ıhtiyacınız varsa bir bakın isterseniz.

Çaydanlığı 200 TL'ye aldım canım. Normalde 285 miş 200'e bıraktı.

Tiryandafila, iyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Daha güzelleri senin olur inşallah...

cnm caydanlik butun jumbo bayilerinde indirimde mi peki, bi indirim sitesinde 203 tl ye dusmus..Onu mu alsam acaba?:uhm:

Çaydanlık indirimde değil canım. Normalde bu fiyata bulmak zor. Güvendiğin bir siteyse almanı tavsiye ederim, kullanan arkadaşlarım çok memnun çünkü.

Çaydanlık indirimde değil canım. Normalde bu fiyata bulmak zor. Güvendiğin bir siteyse almanı tavsiye ederim, kullanan arkadaşlarım çok memnun çünkü.

evet oyleymis cnm ya, ben de ceyiz setimi aldigim jumbo bayiine gittim bugun sagolsunlar nakitte bisiler yapariz dediler 190a birakicak galiba nakitte..Renk de onemli bi unsurmus siyah biraz daha pahali,sarisi uygunmus..

sebnem42 sağol canım amin canım, hepinize nasip olur inşallah

miss_curious çatal bıçak takımında çok indirim yaptı ama çaydanlıkta 200 dedi başka bişey demedi. Siyahı benimki canım. Aslında bir çaydanlık için çok para ama para biriktiremiyorum bari çeyizim güzel olsun dedim. Çaydanlık çok kulllanılıyor kaliteli olması iyi olur diye düşündüm.

hiç abartı değilmiş bence.Gayet güzel.Ben kampanyalı özdilek ürününden almıştım.Bunlara bayılmıştım ama çok pahalıydı alamamıştım.Bence al

goknurcum özdilekte çok iyi bir marka. Eminim seninkilerde çok güzeldir. Ne kadar iyi olursa olsun çok kısa bir sürede çok daha güzeli çıkıyor. Birde en önemlisi bu aldıklarımızı sağlıkla, huzurla kullanmak bence.iyi günlerde kullanalım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…