Çeyizlerim (resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi _rz_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bır arkadaş en üsteki nevresim takımını sormuş, markası days in colurs evkur dan indirimde almıştım 88 tl idi yanlış hatırlamıyorsam hala vardı aynı model, bulunduğun yerde evkur varsa bir bak istersen canım

Canım çatal bıçağımı set almadım çünkü tencerelerimi daha önceden almıştım, bir sürü tencere olsun istemedim.

Ayrıca ütü ve bornoz yorumları için teşekkür ederim...Yol gösterici oldu :)

Uyku setimiz ve pasta setimiz aynıymış canımmm:))
Güle güle kullan canım hepsi çok güzel

hepsi çok güzel allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

Teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olsun. Pinky cim iyi günlerde kullanalım :))

Misafir Yemek takımım yok, royal porselen çok hoşuma gidiyor, fakat çok pahalı, yaşadığım yer küçük bir yer ve sadece bir yerde bu marka var ve hiç indirim yapmıyor, daha uygun bir fiyata alabileceğim bir yer bulabilir miyim acaba?

Uyku setin cok hos, güle güle kulan canim...

beğendim güzel....

internetten, güvenli bir siteden daha uygun başka bir yemek takımı sipariş edebilirsin.

Yeni aldığım mutfak gereçlerim

Ama benimkiler kırmızı, bütün mutfağım kırmızı olacak galiba :) Her şeyin kırmızısı denk geldi...

güle güle kullan canım tupperware ürünleri gerçekten çok kullanışlı.mutfakta elinin altında olması gereken ürünler.zemuszemus

Teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olur inşallah. anarchitect anneme aldım birkaç bişey cidden çok kullanışlı. kimyager8 teşekkür ederim bende danışmanım :)

canım kek kalıplarınaa bayıldım çok sevioorum kek kalıplarını yaaa zemuszemus
diğer çeyizlerinde çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin!
bornoz takımına gelince ben taç'tan aldım canım bambu serisi.. ekru renkleri çok şık oluoo tavsiye ederim. set halinde çok kullanışlı görünüoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…