Çeyizinizde giyilecek eşya olarak neler aldınız?

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
470
Merhaba herkese, inşallah yakın zamanda çeyiz düzmeyi planlıyorum. Gereksiz şeyler almak istemiyorum (mutfak/mobilya/aksesuar gibi eşyaları da daha sonra almayı planlıyoruz inşallah)onun yerine çeyiz için ayrılacak bütçeyi altına çevirmeyi planlıyoruz kısmetse. Fakat annem pijama/gecelik/iç çamaşırı gibi bir takım eşyaların illaki alınması gerektiğini söyledi. Fakat bu konuda neler alınır falan hiç bilmiyorum. Mesela çeyizinize kaç adet pijama/gecelik/sütyen aldınız? Başka neler alınabilir mesela yatak odasına nevresim falan veya bu tarz gerekli olan neler var?

Benim 3 takım nevresim takimim vardı hepsi çok işime yaradı.
2 takım uyku seti vardı onları da kullandım sonra 1 takım kedim aldım
3 tane battaniyem vardı çok temiz kullandim hala duruyorlar..
Annem havlu işlemiş,yapmış,almış yaklaşık 20 tane onları da kullandım resmen havlu bitti evde kendim aldım sonra.
Eşime ve bana atlet, külot almıştık.ayrica kendime sütyen almadım çeyiz için sonra kendim aldım zaten sürekli alıyoruz çamaşır.
Eşime 2-3 atlet,2 pijama takımı,ev terliği,bornoz takımı,5-10 çift çorap alınmıştı.
Kendim içinde aşağı yukarı böyleydi.
Saten gecelik ben çok kullanmıyorum ama 1 takım almıştım arada kullanıyorum hâlâ.
Aklıma gelenler bunlar 😊

Annem havlu işlemiş,yapmış,almış yaklaşık 20 tane onları da kullandım resmen havlu bitti evde kendim aldım sonra.
Eşime ve bana atlet, külot almıştık.ayrica kendime sütyen almadım çeyiz için sonra kendim aldım zaten sürekli alıyoruz çamaşır.
Eşime 2-3 atlet,2 pijama takımı,ev terliği,bornoz takımı,5-10 çift çorap alınmıştı.
Saten gecelik ben çok kullanmıyorum ama 1 takım almıştım arada kullanıyorum hâlâ.
Aklıma gelenler bunlar 😊
+1 nevresim takimlarini saten pamuk alin yillarca kullacaksiniz

Aklıma gelenler bunlar 😊
Çok teşekkür ederim kafamda az çok bişeyler oturmaya başladı çok sağ olun😇

Çok teşekkür ederim kafamda az çok bişeyler oturmaya başladı çok sağ olun😇
Rica ederim aklına başka bişey gelirse skr bildiğimiz kadar cevaplarız.
Ama ne olursa olsun evi tıklım tıklım doldurma sonra çok zorlanirsin.
İhtiyacın olduğu kadar al sonra eksik çıkarsa evlenince de yavaş yavaş alırsınız.

Rica ederim aklına başka bişey gelirse skr bildiğimiz kadar cevaplarız.
Ama ne olursa olsun evi tıklım tıklım doldurma sonra çok zorlanirsin.
İhtiyacın olduğu kadar al sonra eksik çıkarsa evlenince de yavaş yavaş alırsınız.
Çok teşekkür ederim, başta eşyalı eve çıkmayı düşünüyoruz kısmetse, bu nedenle nişanlım dedi ki çeyize gerek yok o para ile altın alırız daha iyi sonrasında kendi evimize inşallah alırız gerekenleri dedi. Fakat annem de en azından pijama/gecelik takımları falan filan bunlar alınmalı dedi. Bende hiç bilmiyorum nasıl alınır neler alınır kaç adet alınır diye. Ama siz nevresim havlu falan da demişsiniz onlar aklıma gelmemişti not ettim onları da sağ olun😇

X