• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizimize aldıklarımız ile ilgili uyarıııı

benim nişanlımda english home ile ilgili hep konuşur :) pazara gidelim vallahi daha kaliteli der durur :9:

bende bi mutfak takımı aldım tabiki herşey dahil verdim yığınla para:14:
son olarakta kurulama bezi filan aldım sanırım biz desenlerden dolayı tav oluyoruz ama kullanışına bakmalıyız artık dikkat edicem:14:

gidip özdilekten alıcam sanırım diğer mutfak havlu ve kurulamalarını:16:
english home un havluları bana sempatik gelmemeye başladı dediğiniz gibi çok sert sanki ya dün alcaktım annem aldırmadı böyle havlumu olur kese gibi dedi:16:

yok cnm unuturmuyum sizleri siz benim ilk gözağrımsınız:16::16:evlilenince topikler değişiyor o kadar:31:hamile kalan arkadaşlarımızda evlilik topiklerinden hamileler topiğine transfer oluyor doğuranlarda diğer topiklere:1::1:bu böyle gidecek sanıyorum ama hep aklımdasınız seviyorum sizleri:16::16::54::54:
Bebek mi var yoksaaa :26::49: Bizde seni seviyoruuz :17:

benim nişanlımda english home ile ilgili hep konuşur :) pazara gidelim vallahi daha kaliteli der durur :9:

bende bi mutfak takımı aldım tabiki herşey dahil verdim yığınla para:14:
son olarakta kurulama bezi filan aldım sanırım biz desenlerden dolayı tav oluyoruz ama kullanışına bakmalıyız artık dikkat edicem:14:

gidip özdilekten alıcam sanırım diğer mutfak havlu ve kurulamalarını:16:
english home un havluları bana sempatik gelmemeye başladı dediğiniz gibi çok sert sanki ya dün alcaktım annem aldırmadı böyle havlumu olur kese gibi dedi:16:

valla havlu işini çok iyi bilen biriyle alın bence özdilektende aldığım havlu hiç suyu emmiyor:31:

Back
X