• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizimize aldıklarımız ile ilgili uyarıııı

canım ben ersağ kullanıyorum, marketlerde satılmıyor :26: ama finish'in de hep övgüsünü duymuştum, sıvı deterjan denesen dicem ama onlar da temizlemiyor diyorlar :44: makineden niye olsun ki, makine ne yapabilir eşyaya :30: kapağını hemen mi açıyorsun :44:

cnm işe gelmeden önce ve ya yatmadan önce makineyi çalıştırıyorum o kendi yıkıyor sabah açıyorum makinenin kapağını ama kapağın üzerinde sular oluyor acaba tam kurutmuyor mu daha önce hiç bulaşık makinesi kullanmadım nedir ne değildir hiç bilmem:26:

hım o zaman kurutmada problem olabilir canım. demek ki kurutmuyor ve içerde kapalı ıslak ıslak kalınca pas tutuyor :44:
benim gibi kurumuş oluyor çünkü :44:

hım o zaman kurutmada problem olabilir canım. demek ki kurutmuyor ve içerde kapalı ıslak ıslak kalınca pas tutuyor :44:
benim gibi kurumuş oluyor çünkü :44:

eve gidince garantisini bulup servisi arayayım ozaman şimdi şikayet varı okudum boschlarda varmış bu problem iyi marka diye alıyoruz yaşadığımız sorunlarar bak:47::47:

eve gidince garantisini bulup servisi arayayım ozaman şimdi şikayet varı okudum boschlarda varmış bu problem iyi marka diye alıyoruz yaşadığımız sorunlarar bak:47::47:

canım markayla değil de modeliyle ilgili problem olabilir. sonuçta bir sürü ürün seçeneği var. birinden diğerinin fiyatı farklıysa vardır sebebi :31:

kızlar English home dan geçen kuzenime pike alırken orda çalışan arkadaşım eve gidince kontrol et kendininkileride bişey varsa zaman dolmadan getir dedi 6 ay süresi varmış sanırım benimde tabi en az 1 buçuk yıl olduğu için düğünüme çoktan zaman dolmuş olacak. neyse eve gelince hemen kontrol ettim hepsini bitek çok severek aldığım pembe yatak örtümde kocaman biyer beyazlamış güneşten solmuş ara ara bazı yerlerdede var paketli olduğu için bende katlama şekli bozulmasın diye tamamen incelememiştim iyiki açmışım şimdi geri verdim ben değişim olcak sizde ürünlerinizi konrol edin

kızlar English home dan geçen kuzenime pike alırken orda çalışan arkadaşım eve gidince kontrol et kendininkileride bişey varsa zaman dolmadan getir dedi 6 ay süresi varmış sanırım benimde tabi en az 1 buçuk yıl olduğu için düğünüme çoktan zaman dolmuş olacak. neyse eve gelince hemen kontrol ettim hepsini bitek çok severek aldığım pembe yatak örtümde kocaman biyer beyazlamış güneşten solmuş ara ara bazı yerlerdede var paketli olduğu için bende katlama şekli bozulmasın diye tamamen incelememiştim iyiki açmışım şimdi geri verdim ben değişim olcak sizde ürünlerinizi konrol edin

ben internet sitesinden 2 ad pike aldım ama benimkilerde bişi yoktu çok şükür:31:ama ben kullandıkları kumaşı hiç beğenmedim çok sert açar açmaz baktım yıkayayım geçer belki dedim ama malesef hala sert hiç yumuşamamış:31:

ben internet sitesinden 2 ad pike aldım ama benimkilerde bişi yoktu çok şükür:31:ama ben kullandıkları kumaşı hiç beğenmedim çok sert açar açmaz baktım yıkayayım geçer belki dedim ama malesef hala sert hiç yumuşamamış:31:

tatlim benimde 2 tane pikem var ordan bde nevresimlerim var %100 pamuk diye tercih ettim sevdgmin alerjisi oluyo bazi seylere o yuzdn aldim kirismasi onemli degil ama sertligi nasil gder acaba bol bol yumusatici falan koysak olmazmi

tatlim benimde 2 tane pikem var ordan bde nevresimlerim var %100 pamuk diye tercih ettim sevdgmin alerjisi oluyo bazi seylere o yuzdn aldim kirismasi onemli degil ama sertligi nasil gder acaba bol bol yumusatici falan koysak olmazmi

portofino nevresim takımı almıştım fakat ütüsü tek kelime ile berbat.
asla ütü tutmuyor. evlenirken serecektim. yatak örtüsü ile takım almıştım fakat vazgeçip başka bir nevresim takımı serdim.
ben memnun kalmadım kızlar. yatak örtüsünde sorun yok ama maalesef pamuklu serisinden memnun kalmadım.

kızlarrr merhaba:3::3:bayadır uğrayamadım çeyiz topiklerine

kesinlikle aryıldız tencereden uzak durun tekrar tekrar söylemiş gibi olucam ama ben çektim siz çekmeyin:31:ya da ben internetten aldığım için çakması denk geldi bana 1 seneye kadar onları atıp tencerelerimi yenileyeceğim:31::31:

kesinlikle aryıldız tencereden uzak durun tekrar tekrar söylemiş gibi olucam ama ben çektim siz çekmeyin:31:ya da ben internetten aldığım için çakması denk geldi bana 1 seneye kadar onları atıp tencerelerimi yenileyeceğim:31::31:

Garantisine gönderemiyor musun canım?
Bende tencerelerimi internetten aldım markası hisar, yalnız faturası ve orjinal kutusunda geldi bana gittigidiyor' dan almıştım, çeyiz dükkanıymış sanırım aldığım yer, gerçi hisarın mağazasına sormuştum internette yarı fiyatına satılıyor nasıl oluyor diye? Depo ürünüdür dedi, umarım bir problem yaşamam..:26:
Yaşarsam değişecek dediğin gibi kaçarı yok.. :ssz::34:

Gamze sen nerlerdesin yaa unutdun bizi:20:

Garantisine gönderemiyor musun canım?
Bende tencerelerimi internetten aldım markası hisar, yalnız faturası ve orjinal kutusunda geldi bana gittigidiyor' dan almıştım, çeyiz dükkanıymış sanırım aldığım yer, gerçi hisarın mağazasına sormuştum internette yarı fiyatına satılıyor nasıl oluyor diye? Depo ürünüdür dedi, umarım bir problem yaşamam..:26:
Yaşarsam değişecek dediğin gibi kaçarı yok.. :ssz::34:

cnm fırsatmağazası.com diye bir yerden aldım ama sitesi kapandı galiba üçkağıtçılara denk geldim:31:gerçi belgelerim var onları aryıldız mağazasına götürüp sordurabilirim barkod numaralarından falan böyle bir üretimleri varmı yokmu görürler heralde:44:depo ürünü ne demekmiş ki:44:serisonu ellerinde tek kalan ürün falan deseler anlıcamda:31:

Gamze sen nerlerdesin yaa unutdun bizi:20:
yok cnm unuturmuyum sizleri siz benim ilk gözağrımsınız:16::16:evlilenince topikler değişiyor o kadar:31:hamile kalan arkadaşlarımızda evlilik topiklerinden hamileler topiğine transfer oluyor doğuranlarda diğer topiklere:1::1:bu böyle gidecek sanıyorum ama hep aklımdasınız seviyorum sizleri:16::16::54::54:

cnm fırsatmağazası.com diye bir yerden aldım ama sitesi kapandı galiba üçkağıtçılara denk geldim:31:gerçi belgelerim var onları aryıldız mağazasına götürüp sordurabilirim barkod numaralarından falan böyle bir üretimleri varmı yokmu görürler heralde:44:depo ürünü ne demekmiş ki:44:serisonu ellerinde tek kalan ürün falan deseler anlıcamda:31:

Sordurabilirsin, hatta bana mağaza da bir problem olunca ürünler de hisar ise direkt alıyoruz fatura, garanti belgesine gerek duymuyoruz demişlerdi. Eğer dediğin gibi ise mutlaka bir sor baktır bakalım, depo ürünü dediğin gibi ellerinde kalan veya stok yapılmış ürünlerdir herhalde diye düşünüyorum.. :37:

zaten şu silikon malzemeler bana hiç çekici gelmiyodu yok tutacakmış yok maşaymış yok kek kalıbıymış almasam olurmuki diye düşünüyodumki konunu gördüm olurmuş :1: english homedaki o mutfak takımlarını çok begeniyodum ama tek tek satılıyo pahalı geliyolardı :1: bi takım markafoniden aldım bi tanede sadece önlük gezerken almıştm yeter onlar heralde tutacaktan bi tane yeter dimi:27:

Back
X