• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizimize aldıklarımız ile ilgili uyarıııı

gamzecim benim basıma gelen de benzer bir kazaydı ben uzerindeyken dustum ama feci bir sekilde... kenar kısımları sivriydi sandalyenin kan revan içinde hastanelik olmustum malesef :50: cok dikkat etmek lazım

krizcim prizler yakın yere malesef artık... biz kapaklı priz yaptırdık her yere ama zamane cocuklarına fayda eder mi?

kucuk yeğenim kapağı kaldırmanın yolunu da öğrendi... kaldırıp parmağını öyle sokmaya çalışıyo zehir gibiler şimdikiler

gamzecim benim basıma gelen de benzer bir kazaydı ben uzerindeyken dustum ama feci bir sekilde... kenar kısımları sivriydi sandalyenin kan revan içinde hastanelik olmustum malesef :50: cok dikkat etmek lazım

krizcim prizler yakın yere malesef artık... biz kapaklı priz yaptırdık her yere ama zamane cocuklarına fayda eder mi?

kucuk yeğenim kapağı kaldırmanın yolunu da öğrendi... kaldırıp parmağını öyle sokmaya çalışıyo zehir gibiler şimdikiler

cnm çok geçmiş olsun senin daha kötüymüş:31:bizim sandalye demirdi bide ben ucuz atlatmşım demek minnacık bişeydi demire vursaydım kafamı ne olurdum düşünemiyorum bile:53:

ah cnm ya bende okudum da işte elimde yıkayacaksam ne anladım makine den diyenlerdn olduğum için önüme geleni atıyorum makineye:9::9:tahta kaşıklarım kararmaya başladı bile hisar çkb takımımı kullanıyorum %100 paslanmazlık garantisi var ve maşallah hiç bişi olmadı artık tercihimi hisardan yana yapıcam gittiği kadar kullanıcam onları:31:sonra yenilerini hisar alıcam:16:

cnm teşekkür ederim faydalı olduysa ne mutlu bana daha sık bişiler yazıcam artık buraya:34: englishhome mutfak havluları diye eklemeyi unutmuşum banyoya englishhome nin bambu havlularından almıştım onlardan memnunum ve yüz havlularımda güzel çıktı ama küçük mutfak havlularım:50::50: hiç iyi çıkmadılar:50: silikon ne marka inan hiç hatırlamıyorm cnm markafonide bir kampanyadan almıştım ama hiçbir fikrim yok hangi kampanya olduğundan:31:

Teşekkür ederim, denk gelirsem alayım ordan ben de:16:
Çatal kaşıkları ve çelik tencereleri ben de hisar düşünüyorum ama o da birazcık pahalı:26:
Seramiklerin makieye atılmaması da çok kötü o zaman ne atıcaz ki b. makinesine?
Bi çelik bi seramik tencere takımı alırım diyordum hep:31: Elde yıkamak lazım demek ki:31:
Acaba b. makinesi almasam mı dedim ama yapamam da onsuz hele de misafir geldiğinde:18:

Topiği açan arkadaş çok güzel düşünmüş. Kullanmadan önce herşey çok güzel ama kullandıktan sonra ortaya çıkıyor kalitesi.

Ara arada hangi üründe hangi markayı tavsiye edersiniz onuda yazarsanız çok sevinirim kızlar:16:

English homedan aldıgım tekstiller için okudukça pişman olmaya başladım galiba burak haklı çıkçak burası çok dandik demişti :31:

bende simferin set üstü ocağını almıştım daha 2 ay oldu evleneneli 1 aylık ocak yemek pişirdiğim sırada büyük gürültüyle patladı üstündeki cam seti tuzla buz oldu servis gelip değiştirdi ama bu seri hep hatalıymış sakın ha uzun durun:26: $3030-4-304x270.webp

hatta aynı markanın turbo fırınını da kullanıyorum korkuyorum şimdi aynı şey olucak diye:26:

baştan sona kadar okudum ya süper bi topic olmuş arkadaşım sağolasın ve hep takipteyim artık burayı :34:

saolasın cnm bende aldıklarımı kullandıkça olumlu olumsuz yorumlarımı buraya yazacağım:34:aslında herkesin yazması daha iyi olur çeyize yeni başlayanlar daha iyi bilinçlenir:16:

English homedan aldıgım tekstiller için okudukça pişman olmaya başladım galiba burak haklı çıkçak burası çok dandik demişti :31:

valla cnm rengine desenine bayılıp alıyoruz ama malesef gerçektende çok kaliteli değiller:50: havlularımın fotosunu çekip atarım olmadı:31: ilk şoku fırın eldiveninin ısı geçirmesiyle yaşadım ikinciside havluların yıkandıktan sonra bozulmasıyla yaşadım malesef:31:

bende simferin set üstü ocağını almıştım daha 2 ay oldu evleneneli 1 aylık ocak yemek pişirdiğim sırada büyük gürültüyle patladı üstündeki cam seti tuzla buz oldu servis gelip değiştirdi ama bu seri hep hatalıymış sakın ha uzun durun:26:Eki Görüntüle 771875

hatta aynı markanın turbo fırınını da kullanıyorum korkuyorum şimdi aynı şey olucak diye:26:

ay cnm çok geçmiş olsun üzüldüm valla:31: bu tarz ve dokunmatik ocaklar çok modern ve şık duruyor ama kesinlikle kullanımları normal ocaklar kadar kolay değil:50: birkere cam yüzey dokunmatiklerde tencere altından çok çabuk çiziliyor bembeyaz oluyor hiç kullanışlı değil ve senin dediğin gibi kırılma olasılıkları çok yüksek sıvı bişi dökülmemesi lazım bizim şirkette kullandığımız ocak üstü ıslak kaldığı için çatlamıştı:31:

fragaria çok geçmiş olsun canım... Allah korumuşşş :26:

ben de bu cam ocakların temizliğinden şikayetçiyim normalde belli olmuyor ama davlumbazın ışığını açınca her gün sildiğim ocakta böyle öbek öbek leke gibi gölgeler görüyorum çıkmıyo da o gölgeler deliriciiim :27:

english home havluları ve bornozundan bende sikayetciyim... ilk birkaç yıkamada sorun yoktu ama zamanla renkleri bi tuhaf olmaya basladı gibi... bi de yumusatıcı koymama ragmen nedense bi yusyumuş olmuyor gibime geliyo :31:

eşimin bornozu madame cocodandı ordan bikaç havlum da var onlardan daha memnunum şimdilik :31:

ben de bu cam ocakların temizliğinden şikayetçiyim normalde belli olmuyor ama davlumbazın ışığını açınca her gün sildiğim ocakta böyle öbek öbek leke gibi gölgeler görüyorum çıkmıyo da o gölgeler deliriciiim :27:

english home havluları ve bornozundan bende sikayetciyim... ilk birkaç yıkamada sorun yoktu ama zamanla renkleri bi tuhaf olmaya basladı gibi... bi de yumusatıcı koymama ragmen nedense bi yusyumuş olmuyor gibime geliyo :31:

eşimin bornozu madame cocodandı ordan bikaç havlum da var onlardan daha memnunum şimdilik :31:

Çağlam o lekelerin üstesinden gelrbileceğin en iyi temizlik maddesi bizim bim marketlerde bulacağn Sır marka spreyli yüzey temizleyicisidir ;-)

bence de allah korudu teşekkürler canm :17:

bimde aspirin diye fısfıslı temizleyiciler var ben onla temizliyorum yağ lekesine birebir ocağı da çok güzel temizliyor tavsiye ederim:35:

bence de allah korudu teşekkürler canm :17:

bimde aspirin diye fısfıslı temizleyiciler var ben onla temizliyorum yağ lekesine birebir ocağı da çok güzel temizliyor tavsiye ederim:35:

evet süper bir temizleyici dün halımdaki lekeler için kullandım hepsi çıktı bir kaç tane kaldı onlarıda fotolayıp koyacam buraya nasıl çıktığı görülsün diye:9:

benim de esse bulaşıklığım paslandı bile. bir de iki katlı benimki. tezgah da çok kalabalık duruyor. az daha dursun da onu şutlayıp tek katlı alırım herhalde:9::9: english homedan indirimden aldığım battaniyeyi de geçen ilk defa açtım ortasına yakın bir yerde baya baya kesik vardı alanlar kontrol etsin derim:19::19:

kızlar sabah bulaşık makinemin içini boşaltayım dedim aryıldız çelik tenceremin dış alt kısmı bildiğiniz paslanmış önceden içinde leke gibi görmüştüm aldırış etmemiştim yıkayınca çıkmıştı ama bunu görünce gözüm döndü moralim çok bozuldu dünyanın parasını veriyoruz paslanıyor bunuda mı bulaşık makinesinde yıkamayacaz ay ne bela şeymiş bu bulaşık makinesi bıktım valla herşey paslanıyor plastik koyma tahta kaşık vs koyma çkb koyma ee sadece bardak ve tabaklarımı yıkayacak bu makine:47::47:
mutfağı olduğu gibi bırakıp işe geldim şimdi aklıma geldikçe sinirleniyorum:47::47:

kızlar sabah bulaşık makinemin içini boşaltayım dedim aryıldız çelik tenceremin dış alt kısmı bildiğiniz paslanmış önceden içinde leke gibi görmüştüm aldırış etmemiştim yıkayınca çıkmıştı ama bunu görünce gözüm döndü moralim çok bozuldu dünyanın parasını veriyoruz paslanıyor bunuda mı bulaşık makinesinde yıkamayacaz ay ne bela şeymiş bu bulaşık makinesi bıktım valla herşey paslanıyor plastik koyma tahta kaşık vs koyma çkb koyma ee sadece bardak ve tabaklarımı yıkayacak bu makine:47::47:
mutfağı olduğu gibi bırakıp işe geldim şimdi aklıma geldikçe sinirleniyorum:47::47:

Çok kötü olmuş gerçekten bulaşık makinelerine hiçbirşey koymaya gelmiyor desenli bardaklarda koyulmuyor:47:Aldıgınız yere bir sorun götürün isterseniz o kadar para veriliyor yani boşunamı:31:

Son düzenleme:
gamze, benim kıytırık emsanlara bile bir şey olmadı aryıldıza nasıl olur :53:
ben çeyiz takımına desenli bardak seti almamıştım ama geçenlerde a101 e gelen takımdan aldım, yıkıyorum bir şey olmuyor :44: acaba deterjanını mı değiştirsen canım :26:

gamze, benim kıytırık emsanlara bile bir şey olmadı aryıldıza nasıl olur :53:
ben çeyiz takımına desenli bardak seti almamıştım ama geçenlerde a101 e gelen takımdan aldım, yıkıyorum bir şey olmuyor :44: acaba deterjanını mı değiştirsen canım :26:

krizim finish kullanıyorum sen ne kullanıyorsun ben bu makineden anlamadım bişi ya makineden ya aldığım eşyalarda proble:14::14:

krizim finish kullanıyorum sen ne kullanıyorsun ben bu makineden anlamadım bişi ya makineden ya aldığım eşyalarda proble:14::14:

canım ben ersağ kullanıyorum, marketlerde satılmıyor :26: ama finish'in de hep övgüsünü duymuştum, sıvı deterjan denesen dicem ama onlar da temizlemiyor diyorlar :44: makineden niye olsun ki, makine ne yapabilir eşyaya :30: kapağını hemen mi açıyorsun :44:

Back
X