çeyizime bunları almak istiyorum gereksizmi sizce fikir istiyorum.?

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
slm kızlar evlenmeme daha 2 yıla yakın bir süre var.çeyizime bunları almak istedim sizce gereksizmi yada gereklimi karasızım yardım edermisiniz.

Canım tartı bana göre gereksiz ama yumurta pişirme bence gerekli. Haşlama yumurta seviyorsan kıvamını ayarlayamıyosan çok iyi bir yardımcı ayrıca resimdeki ürün atla deve değil piyasa fiyatı 20 tl civarıı, bende aldım denedim güzel bir ürün tavsiye ederim.

yumurtayı seviyorum yumurtasızda kahvaltıdan kalkmam fiyatı dediğin gibi cazip geldi sadece erkenmi diye düşünüyorum önümüzdeki yaza düğün düşünüyoruz yetişemezsek öbürse artık kararsız kaldım.

Bi tanıdığım yumurta pişirme mak almış ve memnunmuş.
Ben de yumurta seven biri olarak almak istiyorum. Benim düğünüm nisanda. Yakında alacam yani

Tartı da gerekli eğer hamurişi, tatlı çok yapıyorsan.

Ama bu ürünleri şimdiden almaya gerek yok. Zaten sen kullanmaya başladığında garantisi bitecek. Kullanacağın zaman al.

Hayırlı olsun cnm, benimde önümüzdeki yaz düğünüm bu cihazıda 6 ay önce aldım. Benim ihtiyaçlarımı karşılıyo rengi inox görünümlü yumurta sayısı fiyatı iyi gelmişti kaçırmadım aldım. Bence kendini şartlama al şimdiden aklında yer tutmasın eğer çok beğendiğin başka bişey olursa bunu hediye verirsin ondan alırsın. Fiyatı çok yüksek bişey olsa bekle derim.

hımmmm.......doğru oda var

aaa senin önümüzdeki yazmı ben bu yaz zannediyordum bayağ tolamışsın sen çeyizini görüyorum aldıklarını hep benim gibi alıyım dursun kenarda zamanı gelince onumu düşünüyüm diyosun galiba sende benim gibi.

Evet cnm ben sözlenmeden herşeyimi yapıym istedimm, büyük şeyelr var şuan yatak odası , beyaz eşya gibii, hiç pişamn değilim iyikide yapmışımmaldıklarımın içinde şunu almasaydım şimdi bu modeli çıkmış dediğim hiçbişey yok. Hepsini içime sinerek rahat rahat aldım. Şimdi bohça salon saç kıyafett eşyaa birr sürü şey var kafamdaaa vee paraya da aynı oranda ihtiyaçç herşeyi zamanında yapmak en iyisiiymiş iyiki yapmışımm :82::78:

2 yıl varsa 2 yıl sonraki ürünleri al ama bence gereksız degıl

canım ikiside sana kalmış kullanımını dusun eger elin pratık ve olcu kullanmıosan tartıyı bosver yumurta cok haslıosan oburunu al ama kırk yılda bır haslıosan bosuna masrafta yapma yerde kaplatma bıde koyucak yer lazım:)

bence gereksiz değil, 7 yumurta alıyor ve istediğin şekilde pişirebiliyorsun. ama tartı için başka modellerde var onlarada bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…