aa yükle tabi, bize de fikir olur
çok teşekkür ederim. tencerelerin yeni modelinden mi seninki? ben bilmemezlikten eski model almıştım, sonra da değiştiremedim bi türlü, umarım memnun kalırım dediğin gibi
teşekkür ederim, beğenilmesi çok mutlu ediyor beninevresimlerin ve diğer aldıkların çok güzel zevkli seçimler yapmışsın güzel mutlu günlede kullan inşallah....
çelik tencerem daha farklı daha kullanışlı.. saplarıda lacivert. karaca kırılan saplarıda ücretsiz değiştiriyor. ben düdüklümü kırdım mesela değişim oldu kendileri yolluyor kargo ile. en kısa süre yüklicem
canım öncelikle aldıklarını ağız tadıyla kullan inşallah
çatal bıçak takımı desenlerimiz aynı bide pembeli mavili battaniyeli nevresim takımına bayıldım nerden aldın acaba
6. sayfadaki Koziol'ların devamı
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
limon sıkacağı, ilginç şeylere bayılıyorum
ikili süzgeç
cok cicler güle güle kullan canım
ah canım, ben de eski sayılmam, onları hep bir hevesle aldım çarçabuk dabu aralar pek alamıyorum ben de, biraz fazla yüklenmişimMerhaba herşeyini çok beğendim inşallah çok güzel günlerde kullanırsın. Ben bu yolda daha yeniyim inşallah seninki gibi tamamlayabilirim eksiklerimi en kısa zamanda.
saol canım daha güzelleri senin olsun, onlar benim de gözbebeklerimhepsı cok guzel ama özellıkle nevresım takımlarına bayıldım
Herşeyini çok beğendim mutlu günlerde ağız tadıyla kullanırsın inşallah
battaniyene bayıldım canım gule gule kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?