çeyizim (limelemon)

eylemciğim;
ilk fırsatta bakıcam biev'e, şuan bulunduğum yerde imkanlar kısıtlı olduğu için online alışveriş yapıyorum sadece, tavsiyen için teşekkürler canım.

sonbahar,
saol canım evet insan başlayınca almaya, durduramıyor kendini.

bugün çok severek sipariş ettiğim bornoz seti

19781044142428141orgzoo.jpg

19781044142428142orgzoo.jpg

Son düzenleme:
Nevresimleriniz çok güzel. Bayıldım :) Güle güle kullanın.
Benim de Sarev nevresim takımım dün geldi, cidden çok güzel bir kumaşı var. Evdeki herkes çok güzelmiş dedi mutlu oldum ben de :)
Minimal'in kampanyasını kaçırmışım ben. Umarım diğerini yakalayabilirim. Ve son olarak battaniye setiniz nerden ? Arayıp da bulamadıklarımdan..

Son düzenleme:
teşekkür ederm almila, battaniye seti Türkiz, markafoniden sipariş etmiştim.

canım öncelikle aldıklarını ağız tadıyla kullan inşallah

çatal bıçak takımı desenlerimiz aynı bide pembeli mavili battaniyeli nevresim takımına bayıldım nerden aldın acaba

hepsi çok guzel güle güle kullan iyi günlerde kullan.. ilk zamanlar kıyamıyorsun kullanmaya bende öyle oldu halada öyle :) kullanmadığım tencereler bile var mutfak dolabında. karaca çelik tencere seti çok kullanışlı model değişik olarak bende var çok memnun kaldım ben umarım sendede öyle.
çok beğendim çeyizi.
ben 1 yıllık evliğim ama herseyimin resmi çektim yukleym bari :3::69:

hepsi çok guzel güle güle kullan iyi günlerde kullan.. ilk zamanlar kıyamıyorsun kullanmaya bende öyle oldu halada öyle :) kullanmadığım tencereler bile var mutfak dolabında. karaca çelik tencere seti çok kullanışlı model değişik olarak bende var çok memnun kaldım ben umarım sendede öyle.
çok beğendim çeyizi.
ben 1 yıllık evliğim ama herseyimin resmi çektim yukleym bari :3::69:

aa yükle tabi, bize de fikir olur :8:
çok teşekkür ederim. tencerelerin yeni modelinden mi seninki? ben bilmemezlikten eski model almıştım, sonra da değiştiremedim bi türlü, umarım memnun kalırım dediğin gibi :69:

nevresimlerin ve diğer aldıkların çok güzel zevkli seçimler yapmışsın güzel mutlu günlede kullan inşallah....

Back
X