saol cnm, değişik bi şey görünce dayanamıyorum alıyorum. kapitoneli takım alıcam bi tane de güzel denk gelirsem. uyku seti düşünmüyorum demode geliyo artıkgüle güle kullan cnm örgü battaniyeden ben de aldım çok hoşuma gitmiştiseninkinin renkleri de çok güzelmiş..
teşekkür ederim cnm daha güzelleri senin olsun.çeyizlerini çok beğendim hepsi birbirinden güzel güle güle kullanman dileğiyle
teşekkür ederim, inşallah hepimiz...cok guzel gule gule kullanin
ben de netten aldım hepsini, güzel çıktılar neyseki pişman olmadım. hatte minimal'in nevresimi daha güzel çıktı resminden.tavsiye ederim pamuk saten olanını,markafoni'ye ya da limango'ya gelirse alıcam tekrar,ranforce olanı da güzeldir diye tahmin ediyorum.kutusundan bile kalite akıyor, o derece yani.piyasada yaygın değil, sanırım sadece boynerde satılıyodu en son ve hepsiburada'daAldığın her şeyi güle güle kullan canım. Sarevin ürünlerini ben de çok seviyorum.İnternetten bir pike takımı ve iki saten nevresim aldım, elime geçince iyi ki almışım dedim.
ben reklamlarına kapılıp aldım canım ve tabiki kampanyasından yararlanmak içinherseyin cok guzel zevkle secilmis güle güle kullan canımkaraca yemek takımından bende almıstım canım zevklerimiz uyusuyor:)
teşekkür ederim miss inşallah eksiklerimi tez zamanda tamamlarım. sen evlendin bize attın sopayı deyim yerindeyse, inşallah çok mutlu olursun güzel yuvandacok guzel cnm nevresimlerin bayildim...
canım hepsi cok güzeller Allah agız tadıyla kullanmak nasip etsin..:)ceyizinin gözbebegini bende cok begendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?