canımm, hepimize inşallahh..güzel günlerde hayırlısı ile kullanmak nasip olsun arkadaşım. hepsi birbirinden güzel.
amin canım, daha güzelleri sizin olsunÇeyizlerini güzel günlerde, ağız tadıyla kullan canım..
güzel günlerde kullan cnm hepsini[/QUOTE
saol canım, sen de güle güle kullan aldıklarını, çeyizin harika,inşallah ben de zamanla eklerim yenilerini
eylemcim teşekkür ederim, hepimize nasip olur inş. senin aldıkların da çok güzel canım baktım onlara dagüle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim...hepsi çok güzel...
eylemcim teşekkür ederim, hepimize nasip olur inş. senin aldıkların da çok güzel canım baktım onlara da
hepsi çok güzel canım güle güle kullan
huzurla mutlulukla güzel günlerde kullan inşallah
Çok güzel aldıkların canımm ağız tadıyla kullanırsın inşBende de sarevin mavili bir pike takımı var bu lila olan da alacaklar listemde çok güzel
ezgicim beğenmene sevindim teşekkür ederimmsen de güle güle kullan canım aldıklarını.ben sevdim sarevin ürünlerini.yalnız pikesi biraz sert geldi bana , diğer markaların da öyle mi acaba. bi defa suya girerse yumuşar gerçi :))
aldıkların çok güzel, özellikle minimal nevresimin çok hoşuma gitti, ve ilk defa duydum :)) çok şık gerçekten, iyi günlerde kullanırsın inşallah
çok güzeller güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?