çeyizim (limelemon)

güzel günlerde hayırlısı ile kullanmak nasip olsun arkadaşım. hepsi birbirinden güzel.

Çok güzel aldıkların canımm ağız tadıyla kullanırsın inş Bende de sarevin mavili bir pike takımı var bu lila olan da alacaklar listemde çok güzel

Çok güzel aldıkların canımm ağız tadıyla kullanırsın inş Bende de sarevin mavili bir pike takımı var bu lila olan da alacaklar listemde çok güzel

ezgicim beğenmene sevindim teşekkür ederimm sen de güle güle kullan canım aldıklarını.ben sevdim sarevin ürünlerini.yalnız pikesi biraz sert geldi bana , diğer markaların da öyle mi acaba. bi defa suya girerse yumuşar gerçi :))

aldıkların çok güzel, özellikle minimal nevresimin çok hoşuma gitti, ve ilk defa duydum :)) çok şık gerçekten, iyi günlerde kullanırsın inşallah

Evet canım bana da sert geldi.English homedan da misafir için pike takımları oluşturdum ben onlarda aynı. Bana da sanki yumuşamaz gibi geliyor ama artık kullanınca görcez :44: :))

aldıkların çok güzel, özellikle minimal nevresimin çok hoşuma gitti, ve ilk defa duydum :)) çok şık gerçekten, iyi günlerde kullanırsın inşallah

canım saol, ben de ilk defa duymuştum markafoni'ye geldiğinde. meğer çok kaliteliymiş, piyasada bi tek boynerde satılıyomuş fln.aldıklarımın içinde en güzel çıkanı o.kutusu bile harika tekrar gelirse markafoni ya da limango'ya kaçırmam herhalde, ranforce olanından da almak istiyorum.

valla bakıcaz ezgicim, umarım yumuşar, yumoş fln kullanırız yola getiririz ama ne biliim pike dediğin böyle yumuşacık olur di mi yaa. biz desenlerine aldanıyoruz işte :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…