çeyizim (limelemon)

Aldiklarin en önemli seyler, az degilki canim.. Zamanla halledersin, dügün nezaman?

daha en az 8-9 ayin var canim.. rahat ol.. zamanla oluyo gercekten..
ben mesela liste hazirladim kendime oradan takip ediyorum eksiklerimi..
benimde cok eksigim var bidahaki ay bicogunu almayi planliyorum.. para biriktirmek sart:)

ben liste olayına girmedim canım sıkıntıya gelemiyorum pek şimdilik görüp beğendiklerimi, aklıma gelenleri alıyorum. elektriklileri en sona bıraktım zaten garanti açısından olur tabi ya, kim gelmemişki üstesinden

esmergülüm teşekkür ederim canım.daha güzelleri beğenenlerin olsunn

bugün aldığım facklemann'ler:

nihale (ne zamandır farklı bi nihale arıyordum)

metal aksamlı merdane

kauçuk ağacı kesme tahtası

p. çelik keskin rende

Son düzenleme:
saol cnm inşallah. online alışverişi seviyorum, indirimli ve zahmetsiz oluyor

kızlarr az önce siparişini verdiğim battaniye seti

Son düzenleme:
ayh canım teşekkür ederim, aslında ben sadece battaniye alacaktım da bu seti görünce dayanamadım

salata servis setim ve delikli kepçem, mutfağım kırmızı ağırlıklı olsun istiyorum

canım battaniye çok şık...mutfak gereçleride çok cici güle güle kullan...sende benim gibisin sanırım uyum olmazsa asla içim rahat etmiyor mutlu olamıyorum...bende tezgah üstü için ahşah(bambu)gereçler alıyorum baharatlık ekmeklik ekmek kesme tahtsı bıçak seti,tepsi...takıntılıyım galiba biraz...

saol canım evet uyum olmazsa olmaz, elektrikli ev aletlerimi de kırmızı düşünüyorum arçelik'in lal serisi var hoş görünüyor, bakalım. ahşabın bendeki yeri de ayrı, 5. sayfada paylaşmıştım aldığım birkaç tanesini.baharatlığı sona bıraktım şimdilik mutfakla uyumlu olsun diye ama dayanamayıp alabilirm de

canım baharatlıgını vs kırmızı aksesuarlar da ararsan BİEV e bak.. :)
kırmızı sever olarak cok bakarım gezerimde paylaşayım senle tecrübelerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…