E ececimx SEVİLİYORUMM Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2008 932 57 648 35 İstanbul 11 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ececimx #1 arkadaşar arçelikten bugün bunlardan aldım kullanan arkadaşlar varmı acaba ? çaycıyı 80 tl ye aldım el blendırınıda 70 tl ye aldım sizce nasıl kaydirigubbakcemile5
arkadaşar arçelikten bugün bunlardan aldım kullanan arkadaşlar varmı acaba ? çaycıyı 80 tl ye aldım el blendırınıda 70 tl ye aldım sizce nasıl kaydirigubbakcemile5
BEBEKKAFA Yağmur'umu bekliyorumm:) Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2010 2.679 12 66 43 Ankara 11 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ececimx #2 güle güle kullan canım...ben henüz almadım blender falan...arçelikten tost makinası aldım sadece... blender falan arzumun düşünüyorum ama arçelik,braun falanda aklımda, sona bıraktım onları....
güle güle kullan canım...ben henüz almadım blender falan...arçelikten tost makinası aldım sadece... blender falan arzumun düşünüyorum ama arçelik,braun falanda aklımda, sona bıraktım onları....
Qartanesi Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2009 32 0 86 Ankara 12 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ececimx #3 bende arzum düşünüyorum ama blendr beğendim güle güle kullan iyikide büyüklerden almamışsın çok yer kaplıyor üstelik hemende bozuluyor
bende arzum düşünüyorum ama blendr beğendim güle güle kullan iyikide büyüklerden almamışsın çok yer kaplıyor üstelik hemende bozuluyor
sevgi_kartal Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Ocak 2009 1.569 26 158 12 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ececimx #4 Güzelim biz işyerine aldık aynısını memnunuz yanlız biz çaydemlemiyoruz sadece ketıl olarak kullanıyoruz
Güzelim biz işyerine aldık aynısını memnunuz yanlız biz çaydemlemiyoruz sadece ketıl olarak kullanıyoruz