- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
- Konu Sahibi persephone_
-
Biliyor musun tam tamına 2 ay sonra düğünüm var ve ne çeyizim var ne de evim,eşyalarım..(çeyiz için bir yerden para bekliyorum toplu alacağım o yüzden alamadım) Neden geç olsun ki :) içini ferah tut.Merhaba benim ceyizim hazır degil ve sevgilimin annesiyle sevgilimde yanımızda otırurken ceyizin hazırmı diye sordu bende ufak tefek seyler hazır dedm dogruyu soyledm yani cok gec kalmıs annen fin dedi ben 20 yasındaym unv 3.e gectm daha sizce gec mi havlu yatak ortuldri ve bikac mutfak esyası hazır gecende sevgilime babNnesi sormus ceyizi hazırmı diye :/
Merhaba benim ceyizim hazır degil ve sevgilimin annesiyle sevgilimde yanımızda otırurken ceyizin hazırmı diye sordu bende ufak tefek seyler hazır dedm dogruyu soyledm yani cok gec kalmıs annen fin dedi ben 20 yasındaym unv 3.e gectm daha sizce gec mi havlu yatak ortuldri ve bikac mutfak esyası hazır gecende sevgilime babNnesi sormus ceyizi hazırmı diye :/
Merhaba benim ceyizim hazır degil ve sevgilimin annesiyle sevgilimde yanımızda otırurken ceyizin hazırmı diye sordu bende ufak tefek seyler hazır dedm dogruyu soyledm yani cok gec kalmıs annen fin dedi ben 20 yasındaym unv 3.e gectm daha sizce gec mi havlu yatak ortuldri ve bikac mutfak esyası hazır gecende sevgilime babNnesi sormus ceyizi hazırmı diye :/
iğrenç ya daha şimdiden kanlı çarşaf adetine kadar söylemiş mi sana. senin kabul etmemen değil sevgilnin böyle birşeyden bahsetmemesi lazımdıCarsaf olayı onlardada onceden varmıs ben kabul etmiyoeum dedim bana gore degil dedm evlenince ayrı sehirde yasayalm diye tutturuyorum ya hadi hayırlısı tam bilmiyorum adetlwrni ama en yakın zamanda ogrenicem. Kayınvalidemle tartıssam ve haksız bulsan beni nasıl tepki verirsn tarzında agzınınarıyorum hersy olumlu smdilik ama dur bakalım
ne çeyizi yaaaa?
paran olursa o saydıklarını çarşıdan almak 1 gün bile sürmez
üniversite okuyan kızsın ne alaka çeyiz düşünmek bu zamanda?
kesinlikleSen bir sorsaydin onlara ogullarinin ceyizi hazir miymis?
Eviniz, beyaz esyasini , mobilyasini almislar mi? Dugununde en az on burma bilezik takacaklar miynis?
Ogullarini borcsuz harcsiz dunya evine sokabilecekler miymis?
Uc bes tabak canak kolay is deseydin.
Hey Allahim ya ne insanlar var su devirde hala
yazık sana kadın aslında evlenirken ne getireceksin demiş.3 ün 1 ini diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?