- Konu Sahibi persephone_
Bende oyle dusunuyorum hele bi soz nisan biseyler olsun ceyizde hazırlanlr elbet yangında mal kacırır ne gibi ne bu acele dimi ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim ceyizim hazır degil ve sevgilimin annesiyle sevgilimde yanımızda otırurken ceyizin hazırmı diye sordu bende ufak tefek seyler hazır dedm dogruyu soyledm yani cok gec kalmıs annen fin dedi ben 20 yasındaym unv 3.e gectm daha sizce gec mi havlu yatak ortuldri ve bikac mutfak esyası hazır gecende sevgilime babNnesi sormus ceyizi hazırmı diye :/
Canm boşver sorarlar.Merhaba benim ceyizim hazır degil ve sevgilimin annesiyle sevgilimde yanımızda otırurken ceyizin hazırmı diye sordu bende ufak tefek seyler hazır dedm dogruyu soyledm yani cok gec kalmıs annen fin dedi ben 20 yasındaym unv 3.e gectm daha sizce gec mi havlu yatak ortuldri ve bikac mutfak esyası hazır gecende sevgilime babNnesi sormus ceyizi hazırmı diye :/
bu zamanda ne çeyizi anlamıyorum ki,; iğne oyalı masa örtüleri olsa ne olmasa ne , küçük ev aletleri alsan ne almasan ne , evlenecek olan sensin , kullanacak olan sensin , yıllarca bir kenarda eskirler modası geçer..Merhaba benim ceyizim hazır degil ve sevgilimin annesiyle sevgilimde yanımızda otırurken ceyizin hazırmı diye sordu bende ufak tefek seyler hazır dedm dogruyu soyledm yani cok gec kalmıs annen fin dedi ben 20 yasındaym unv 3.e gectm daha sizce gec mi havlu yatak ortuldri ve bikac mutfak esyası hazır gecende sevgilime babNnesi sormus ceyizi hazırmı diye :/
Maaşallah sevgilinin sülalesinin hiç derdi yok heralde senin derdine düşmüşlerMerhaba benim ceyizim hazır degil ve sevgilimin annesiyle sevgilimde yanımızda otırurken ceyizin hazırmı diye sordu bende ufak tefek seyler hazır dedm dogruyu soyledm yani cok gec kalmıs annen fin dedi ben 20 yasındaym unv 3.e gectm daha sizce gec mi havlu yatak ortuldri ve bikac mutfak esyası hazır gecende sevgilime babNnesi sormus ceyizi hazırmı diye :/
ben de 20 yaşındayım. HİÇBİŞİYİM YOK. şuan panik ettin benMerhaba benim ceyizim hazır degil ve sevgilimin annesiyle sevgilimde yanımızda otırurken ceyizin hazırmı diye sordu bende ufak tefek seyler hazır dedm dogruyu soyledm yani cok gec kalmıs annen fin dedi ben 20 yasındaym unv 3.e gectm daha sizce gec mi havlu yatak ortuldri ve bikac mutfak esyası hazır gecende sevgilime babNnesi sormus ceyizi hazırmı diye :/
daha 3 e geçmişsin daha bir durMerhaba benim ceyizim hazır degil ve sevgilimin annesiyle sevgilimde yanımızda otırurken ceyizin hazırmı diye sordu bende ufak tefek seyler hazır dedm dogruyu soyledm yani cok gec kalmıs annen fin dedi ben 20 yasındaym unv 3.e gectm daha sizce gec mi havlu yatak ortuldri ve bikac mutfak esyası hazır gecende sevgilime babNnesi sormus ceyizi hazırmı diye :/