- Konu Sahibi persephone_
Bencede onun haddine degil hemde daha soz bile olmamısken bu sorunun sorma amacını anlayamadım dantel fln ztn istemiyorum ama ya eksik ceyiz flnndiye ilerde laf yaparsa korkuyorum.bi yandan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkmak yetmez, bu konuda ne yapmayı düşünüyorsun? Bak daha yeni bir konu açıldı, konu sahibesi adet diye düğün gecesi kanlı çarşafı beklerler bile dedi. Sen nelere razı olmayı göze aldın? Yol yakınken şu adet listesini bir gör de olur mu olmaz mı karar ver. İleride sorun çıkacağı kesin.Bide kultur farkından dolayı cok korkuyorum ilerde sorun cıkarsa diye butum adetlermz farklı cunlu
Bencede onun haddine degil hemde daha soz bile olmamısken bu sorunun sorma amacını anlayamadım dantel fln ztn istemiyorum ama ya eksik ceyiz flnndiye ilerde laf yaparsa korkuyorum.bi yandan
Hata sende ama, daha okul bile bitmeden niye sevgilinin annesiyle tanıştınız? En son asamadir o, çabuk yüz göz olmuşsun.Bencede onun haddine degil hemde daha soz bile olmamısken bu sorunun sorma amacını anlayamadım dantel fln ztn istemiyorum ama ya eksik ceyiz flnndiye ilerde laf yaparsa korkuyorum.bi yandan
Aman güzelim, yavaş. Ağzını aramakla olmaz. Düğün gecesi 'ne var ki, zaten bakiresin, utanılacak ne var, çarşafı anneme kapı arasından uzatıvereyim' dediğinde üniversite mezunu genç bir kadın olarak kaldırabilecek misin? Çarşaf olayı onlarda ne kadar önceden varmış? 100 yıl önce mi, yoksa sen ilk çarşaf vermeyen olmayı mı umuyorsun? O adet ve benzer adetler bir ailede varsa öyle kolay kolay silinmez.Carsaf olayı onlardada onceden varmıs ben kabul etmiyoeum dedim bana gore degil dedm evlenince ayrı sehirde yasayalm diye tutturuyorum ya hadi hayırlısı tam bilmiyorum adetlwrni ama en yakın zamanda ogrenicem. Kayınvalidemle tartıssam ve haksız bulsan beni nasıl tepki verirsn tarzında agzınınarıyorum hersy olumlu smdilik ama dur bakalım
Merhaba benim ceyizim hazır degil ve sevgilimin annesiyle sevgilimde yanımızda otırurken ceyizin hazırmı diye sordu bende ufak tefek seyler hazır dedm dogruyu soyledm yani cok gec kalmıs annen fin dedi ben 20 yasındaym unv 3.e gectm daha sizce gec mi havlu yatak ortuldri ve bikac mutfak esyası hazır gecende sevgilime babNnesi sormus ceyizi hazırmı diye :/