- 28 Haziran 2015
- 443
- 339
- 103
- 29
- Konu Sahibi persephone_
-
yazık sana kadın aslında evlenirken ne getireceksin demiş.3 ün 1 ini diyeceksin
Mesajlarin hepsini okumadim.kidedi, post: 41601709, member: 509828"]kesinlikle
benim bilezikler hazır mı diye sorsa kız neler derler
bir de ben bu kadından ürktüm daha ortada fol yok yumurta yok kıza çeyiz sormalar kanlı çarşaf adetlerinden bahsettirmeler üüff çok işi var konu sahibinin
Yok canım kayınvalidemle konusmadım o konuyu kayınvalide adayım sadece ceyizin hazırmı diye sordu[/QUOTE]Mesajlarin hepsini okumadim.
Kanli carsaftan da mi bahsetmis mustakbel kayinvalide??!!!
Yok artik daha neler, kesinlikle aklini kacirmis olmali.
Sevgili yahu daha bunlar, boyle seyler konusulacak konumdalar mi? Hos kimseyle konusulmamali ama boylesi de daha mide bulandirici
Takmiyorm artk canim hayirli olsun simdiden bu arada :)Bana sorarsan hıcc kendını uzme. Bende geriiim geriiiim gerilirdim bir iğnem dahi yok diye..Şimdi nelerim var . . Ekimde dugunum evi düzdük bile.. dusun o kadar.. Sallama hiç..
bence sakın gitme evlerine , iyi gözle bakılmıyor sonradan laf çıkarabilirler ne rahat insanlar var kızlarını erkek evine rahatca gönderdiler vs. , önce istesinler sonra ailenle gidersin evlerini görmeye.Ve daha ilk yuzyuze tanısmamızda bunı sordu bana ben diyorum ki iyice tanıyım ama uzakta iste yazın sonunda cagryolar annemde gitme simdi diyo bi yandanda oda git diyo en son bana bıraktı gidip ailesinin icindede bana davranıslarnı fln gormelimiym biraz aileye duskun cunku 1.5 yıl oldu cıkmaya baslayalı
bana da aile tutucu gibi geldiYa ama ben ordaki aile yapısını gormedsem olmaz ki belkide hic istemicem istemefaslı da olmayacak ama benim iyi tabımam gerekiyor isteme olması icin uzaktanda ailedeki davranıslarnı kestremyrm cok aileye duskunse yapamam ki yada bana aiiesnin yanında farklı davranırsa ailemle gidersem bana kotu davranamaz ama tek gidwrsem gozlemlemis olurum
Ya ama ben ordaki aile yapısını gormedsem olmaz ki belkide hic istemicem istemefaslı da olmayacak ama benim iyi tabımam gerekiyor isteme olması icin uzaktanda ailedeki davranıslarnı kestremyrm cok aileye duskunse yapamam ki yada bana aiiesnin yanında farklı davranırsa ailemle gidersem bana kotu davranamaz ama tek gidwrsem gozlemlemis olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?