Çeyize ne zaman başlanmalı

kız şükür kavuşturana hiç gelmeyecen sandım valla niye giremedin bakim?
şimdi sen geldin benim hat gidip duruyor iki saattir görüyorum ama cevap yazamadım :bbo: bornoz takımı özdileğinkini mi istedin anlatabildinmi katalogda flan yok çünkü?
speedy-gonzales hoşgeldin canım mevzuyu bende tam anlamadım abine alındı sana mı kaldı?

hayır canım şimdi eve gelen bi çok şey çeyiz diye kalktı çekyat altına
abimden önce ben evleneceğim için de hepsi bana kaldı

kaydirigubbakcemile3 iyiymiş gerçi ama kullanılmayacaksa eve niye alındı anlamadım CADIARZU zaten abin ne yapsın kız çeyizi değil mi onlar evlense de verme yaşasın kötülük :lepi:
biricik kafanı kıracam ha bak gidiyom ben klava:
derse gitmem lazm akşam göürüşürüz madem bak bir yere gitme duydun mu beni :dilcikar:

canım nevresimlerin,havluların falan filan kızı erkei yok ki
Nişanlı değilim 2-3 aya sözlenicem kısmetse

anooom ne gücel hadi bakalım hayırlısı çalışıyor musun canım kendinden bahsetsene biras meraklı ben :1rolleyes:

canım bana sıra gelmiyoki hafta sonu abimler evde oluyo tabi bende giremiyorum ama hafta içi hep benim:lepi:yaa cnm bornozun seninkini pcye kaydettim yazıcıyada yazdırıp adama verdim hiçbişi söylemedim kör değilya anlar hem özdilek yazıyoya bu cuma fiyatını öğrencekmiş bakalım kaç para dicek ucuz dese bariii çok pahalı derse almamÇok üzgünüm çoook

bende çıkıcam canım birazdan akşam 7ye kadar buralara uğrarım ama 7den sonra yine yok oluyoruuumsenağlama

biricik iyi iş görmüşsün kız kaydirigubbakcemile5 çok isteyeceğini sanmam peşinde alırsan.
7 den sonra nereye gidiyorsun? ben 5buçuk 6ya doğru gelerim
öptümmm

ay montumu giydim hala meraktan kapatamadım iyi midelikafadulden
siz konuşun akşam okurum ben hepsini hayat hikayenizi anlatın tamam mıkaydirigubbakcemile3
yıldırım aşkı hikayesini miiiii :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…