Çeyize ne zaman başlanmalı

yani Allahtan anlatın demişim kimse bir şey anlatmamış :dilcikar:
bak erken gel dedin erken geldim bürçüğüm ama sen yoksunnnnn
ben anlatym biras hmmm zonguldaklıyım ailem orda ben samsunda okuyorum türkçe öğretmenliği3.sınıf burda evde kalıyorum.bir abim var oda eçen ay evlendi sıra bana geldi :jeyyar:
mmm erkek arkadaşımla burda tanıştık aynı sınıftayız 29 ekim 2007 doğum tarihimis :kedi:
çok şükür her şey yolunda :asigim: işte anlaşılacağı üzere okulun bitmesini atanmayı askerliği bekleyeceğiz yani daha çooook işimiz var ama hayırlısıyla o günleri de görürürz inşallah.

nüçün işte ilk geldiğim sene hemen ayarttım çocuğu 2007 oluyor CADIARZU

bence 4 senen varsa hiiiiç birşey alma. çünkü şimdi beğenip alacaksın, modası geçebilir, üst modeli çıkabilir, daha güzelleri çıkabilir. çok ama çok istediğin şeyleri al, onun haricinde para biriktir. böylece zamanı gelince paran da cebinde olduğu için daha uygun fiyata hem de o günün teknolojisine uygun şeyler alabilirsin yerimseniben

Allah seni bende bidaha bidaha sayıyom yanlış mı söyledim diye kaydirigubbakcemile3
biraz erken oldu ama olsun iyiki de öle olmuş :asigim:
ona da böyle diyorum dalga geçiyor benle diyor ki ben sen naz yaparsın diye biraz naz süresi bıraktım ama böyle oldu kaydirigubbakcemile3
yengesine (çok sevgili eltime :) anlatmış işte abla napym böyle böyle bir kız var flan diye o da başkası göz koymadan açıl demiş velhasıl kelam öyle oldu :kedi:

kızlar çok söyledim ama yine söyliyim artık çeyiz alsam mı demek gibi bir lüksüm yok çünkü çoğunu aldım yani iş işten geçti :hulya:
bir kaç bir şeyim kaldı almak istediğim yazın onları da tamamlayıp para biriktirmeye başlayacağım.yorgan yastık gibi şeyler yer kapladığı için ve elektrikli aletlerin yenileri çıktığı için onları nişandan sonra inşallah biriktirdiğim parayla almak istiyorum
4den 3 kaldı inşallah :kedi:

daha senin evlenmene çok var canım herşeyi tamamlamışın hemen hemen evlenene kadar birsürü şey alırsın senkaydirigubbakcemile2sevdiğin samsunlumu

çok canım daha çok şey almam gereksiz kalabalığı hiç sevmiyorum eskiden annem bana çulcu derdi eskileri flan atmazdım ama şimdi o göstermeden evde ne bulursam atıyorum kalabalık ya valla insanın yaşam alanını kısıtlıyor gereksiz eşyalar
az olsun öz olsun yeter
evet samsunlu :kedi: aşrı aşrı memlekeeeeeteee kız veeermeeesiiiiinleeeeer :gitme:
gerçi bizim nereye gideceğimiz hiç belli olmaz devlet baba nereye atarsa biz oraya :bbo:

sevdiğinle olduktan sonraa devlet baba savursun sizi

sağol gülüm ama öyle de deme ya çok zor valla konargöçer gibi ordan oraya gidiyorlar :sinifsinif:
ama her şey yoluna girdikten sonra evlenmek en güzeli birimizin doğu görevini yapması lazım bakalım o talihli kim olacak şutarafagitti
seneye şu sınavı hayırlısıyla gönlümüzce atlatsak gerisi kolay Allahın izniyle

hatta senin yolculuk yakın benim aldıklarımı beğenirsen vereyim sana vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…