Çeyize ne zaman başlanmalı

lilyuuum çooook tatlııııııııı çok romantikmiş
markası ne bunun canım?

ama bu kahvaltı takımından çok çay takımına benziyor pastalığı servis tabağı büyük küçük fincan flan var CADIARZU

evet bende öyle sandım ama yumurtalığı var zeynepyerimseniben

markası bernardo canım sitesinde güzel şeyler var ama biraz tuzluca. bak istersen ,kahvaltı takımı almadıysan güzelde olabilirşakkıdı

lilyum baktım şimdi ama gerçekten çok kahvaltı için uygun değil gibi yalnızca görünen tabaklar var zaten sitede de kahvaltı takımlarının içinde değil bu sanırım çok amaçlı :)
ama hoş gerçekten

aslında haklısın peynir tabağı falanda yok ama model olarak hoşuma gitmişti benimde zaten. belki size fikir olur diye ekledim bende.

bir de zeynep, de moonji diye bir site var orda da bi yemek takımı beğendim. gerçi sen almışsın ama çok güzel yemek takımları var orda da

sağol canım ekleyelim beğendiklerimizi.
dediğin sitede gerçekten çok sade şık ymek takımları var hele kareler çok güzel(ama işte kullanışsız yine)
ben yaprak görünce atlamıştım hemen benim takıma :)

ama adaylarınz var sanırım . hayırlısı olsunyerimseniben

bu kahvaltı takımı nasıl kızlar?

çok şeker dimi?

lilyumcum bunun rengi flan güzelde ben kullanışlı olmaz diye düşünüyorumlmaz: hem kahvaltı takımı almicam ben çeyize zati bu da kahvaltı takımına pek benzemiyosengözlerimebaksanab

kızlar burda çarşıda pazar günleri bir pazar kuruluyormuş yeni öğrendim çok güzel hemde ucuz tabak çanak gibi şeyler de varmış markaların kaçak ürünleri sanırım.yarın gitmeye çalışacağım belki parçalardan kahvaltı takımı flan uydurabilirim bazen ummadığınız yerde ummadığınız mallar çıkabiliyor sengözlerimebaksanab

bak unutmamış ama ı ıh öyle demiycem deseni güzel aslında farklı renklerde olsaymış ama yeşille mor çok alakasız durmuş beğenmedi ben o :1no2: kenarlardaki çizgiler neyse de içindeki silik çizgilerde hoşuma gitmedi basitleştirmiş sanki bircik ya hadi başka göster varsa seçelim :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…