Çeyize ne zaman başlanmalı

biricik blender bi çok mutfak robotunun işini görüyo. hem yer açısından hem işlev açısından çok iyi dimi?

bu arada ben hala braun diyorumyerimseniben

biricik blender bi çok mutfak robotunun işini görüyo. hem yer açısından hem işlev açısından çok iyi dimi?

bu arada ben hala braun diyorumyerimseniben

bi ara tam takım robotlara baktım eski tipti yeni bu arzumu gördüm lilalıyı herşey yapıyo rendeleme çırpma.....kesinlikle blender alıcam ama fikir topluyorum
canım senin beğendiğin hangisi ekle birde fiyatını yaz

zeynepcim öteki topiğe yazmışsın tencereyi ben burdan cvp yazayım bence ho ama fazla derin gibi geldisengözlerimebaksanab

zeynep hakikaten andırıyo lokanta tencerelerinikaydirigubbakcemile3

biricik eklemeye çalışim ama kullanmadım yani yıne benm fikrime güvenip şey yapma da sadece fikir amaçlıydı benmki. siz arzum kullanmışsınız sanırm

evet canım küçük model olandan kullanıyoruz evde iyi yani sorun yok...
ekle bakem

evet zeynepcim eleyelim gitsin bunu başkalarına bakalımkaydirigubbakcemile5

karar büyük yerden :jeyyar:
ne yapayım yine en mantıklısı bu gibi dediğim gibi bunun kendisini görmedim ama diğer modellerinkini beğenmedim büyük ihtimal öyledir ama annem diyor ne varsa eskide vardır bende tamam dedim:lepi:

evet evet bencede onu almalısın. ya birşey diyeceğim. teflon tencere setleride güzel oluyor. şööle desenli modelleri. onlardan almayı düşünüyo musun?

yok ben pilav tenceresi ve tavalar dışında teflon kullanmak istemiyorum zararlı diye

aslında kaliteli olanların çok zararı olmaz. hem çok kullanışlı oluyorlar yapışmıyo en azından. desenlileri çok güzel oluyo yaa misal__ derya baykal ın programında kullandıkları

lilyumcum derya baykalın programındaki de karaca..
teflonlar çok rahat ama zararı olması kötü bende alırsam cemin takımını almayı düşünüyorum çift tabanlı çabuk eskimiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…