• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyize ne zaman başlanmalı

lilyum yarın bu seti arayacağım burda bir de gözümle göreyim bulabilirsem inşallah bulamazsamda sipariş vereceğim gerçi yarın çünkü hem fiyatı hem modeli en uygun bu gözüküyor sizde beğendiniz :)

sanada alalım kaydirigubbakcemile4
canım buarada sen anlat biraz ne ciciler aldın nişanlı flan değildin dimi?

zeynep sultan evet o mama kaşıkları çok güzel. çok şeker.

canım hisarınkide güzelmiş. nehirde olanın adı diva çaydanlık diye geçiyo. bide ona bak.hisarın fiyatı ne kadar. bu 80-90 civarıydı..

aslında nehir in ürünleride güzel yaa. ben günlük çatal bıcak takımını ordan almayı düşünüyorum. biricik,zeynep siz nerden aldınız günlük çatal bıcak?

lilyumcum ben tencere,yemek takımı,çatal bıçağı set olarak karacadan aldım...

hazır sizi bulmuşken yorum alayım mıı
diğer konuda yazıyor gerçi ama çelikte emsan markasını biliyor musunuz tencere seti istiyorum çok kararsız kaldım eski bir marka arkadaşlarında anneminde söylediğine göre ama fiyatı diğerlerine nazaran uygun modeli de hoşuma gitti hem kibar hem cam kapaklı ama hiç gözümle görmediğim için ne yapsam bilemedim ekliyorum kızlar
biraz taksite gireyimde birkaç ay ne alsam diye düşünmeyeyim taksitlerimi öderim diyorum :hulya:

zeynepcim gayet güzel bu tencereler çok süse pğse gerek yok kullanışlı olması daha iyizemuszemus
bu arada bütün çeyislerine kocaman bi:nazar::nazar::nazar:maşallah canım baya yol katetmişsin...benimde nevresim takımım pek yok onlara başlıcam az şu bi kaç büyük alıcaklarım aradan çıksın sonra icabına bakıcam:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
bornozuda getirse züccaciyeci bal kaymak olucak ama fiyatıda çok uygun toptancılar 145 dedi bakalım onun fiyatı değişmezse:1closedeyes:yaa canım birde robot araştırıyorum ama karar veremedim en iyisi konu açıp fikir toplıyam:jeyyar:

merhaba deruş hoşgeldin canım.

zeynepcim nişanlı değilim canım. daha hiç bişeyim yok desem yeridir. eskiden alınmış bi kaç nevresim takımı falan var.biraz maddi d urumlar düzelsin ondan sonra alacağım inşaallah. e sıfırdan başlayacağım da denebilir. bu durumda sizlere sorayım , alma sırasında nelere öncelik vereyim.??

biricik sende aldıklarının fotosunu eklesene canım:kedi:

hoşbulduk cnm
ben küçük mutfak eşyalarıyla başladım küçüklerden
sona nevresim falan devam etti çünkü küçükler toplanınca çok büyük bi fiyata denk gelio bende ne bulursam süzgeçtir leğendir almaya çalışıorum büyükleri nişan olduktan sonraya bırakıcam modası geçmesin die

merhaba deruş hoşgeldin canım.

zeynepcim nişanlı değilim canım. daha hiç bişeyim yok desem yeridir. eskiden alınmış bi kaç nevresim takımı falan var.biraz maddi d urumlar düzelsin ondan sonra alacağım inşaallah. e sıfırdan başlayacağım da denebilir. bu durumda sizlere sorayım , alma sırasında nelere öncelik vereyim.??

biricik sende aldıklarının fotosunu eklesene canım:kedi:

canım ilk önce nevresimle başladım sonra pike takımı sonra yemek takımı,tencere,çatal bıçak flan vs...daha bir sürü şey

lilyumcum aldıklarımın birçoğunun resmi yok nette bulabildiklerimi eklerim...
sen daha hiçbişey almadın mı?

merhaba kızlar5
dün nete giremedim.
lilyum canım bende aşağı yukarı biricikin sırasıyla gittim.zaten herşey bir nevresime heves etmemle başladı yoksa aklımda böyle birşey yoktu.bellonanın reklamında görmüştüm yeşil yapraklı takım aradım aradım hiçbir bellonaya gelmemişti buradada şehire bir 15 dkk uzakta mobilyacıların beyaz eşyacılarn flan olduğu bir yer var orda da bellona vardı.aliyle bir gün ne yapalım flan diye düşünürken iş olsun oraya gezmeye gidelim dedik.bizi evlencez zannedip yatak odası flan gösteriyorlardı çok komikti biz de hiç bozuntuya vermiyoruz kaydirigubbakcemile3 neyse bellonaya girdim sordum dedim böyle böyle bir takım varmı aa yeni geldi bulayım flan dedi gitti geldi tek kişiliği yok çift kişilik var dedi.biz birbirimize baktık e iyi alalım o zaman filan diye :utangac: öyle başladı benim de hevesim..

deryam sen nettin gülüm leğen filan nerde saklıyosn onları anaaam :1shok:

biricik resimleri bekliyoruz canım a.s teşekkür ederimm

çeyiz harekatın güzel başlamış zeynepcim bende aldıklarımın fotolarını arıyorum nette bi kaçını buldum ama çoğu yok:çok üzgünüm:

bircüğümm şimdi gördümmm güzel günlerde kullan tatlım yemek takımın çok hoş dur sana da nazarlık koyayaım hemennnn :nazar: bulursan eklersin yine.

buarada tencereleri bulamadım ya :çok üzgünüm: ama emsanın başka modelleri vardı saplarının plastiğini hiç beğenmedim büyük ihtimal bununki de öyledir ya böyle çok basit plastik gibi kaygan değişik hoşuma gitmedi ne yapsam bilemedim :(:( yine tafale mi döncem bilmiyorum :umursamaz: birde satıcı şey dedi emsanı karaca satın almış artık emsan kendi ürün çıkarmayacakmış bende karaca kullananlardan çok şikayet duyduğum için oda düşündürdü beni :( birciğim seninkiler iyi çıkar inşallah canım sende toplu kampanyadan mı almıştın hepsini?
görünce aklıma geldi bir de alınacaklarda düdüklü var o zaten başlı başına çok para kafamçokkarıştı

inşallah iyi çıkar canım:Saruboceq:kampanyadan almıştım canım 1050 ye sıkı pazarlıkla
bulduklarımı buraya eklerim artık

tamam canım yeni aldıklarımızı da ekleriz.
tencere hakkında son kararı annem versin diye ona resimleri yolladım netten açabilirse bakacak kaydirigubbakcemile3

birick sende aldıklarını iyi günlerde kullan canım. tenceere takımında mı karaca?

zeynep dün annemde öle dedi emsan artık satmıyo falan diye. nasıl olur nette var dedim bende ama bilemicem canım.

lilyum21 ellerindeki malları bitiriyorlarmış sanırım artık.
biricik hisar çok pahalı canım ya korkmazda genelde sapları çelik hep aslında bir tane beğendim ev arkadaşım lokanta tencerelerine benziyor diyince hevesim kaçtı kaydirigubbakcemile3

Back
X