Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeynep sultan evet o mama kaşıkları çok güzel. çok şeker.
canım hisarınkide güzelmiş. nehirde olanın adı diva çaydanlık diye geçiyo. bide ona bak.hisarın fiyatı ne kadar. bu 80-90 civarıydı..
aslında nehir in ürünleride güzel yaa. ben günlük çatal bıcak takımını ordan almayı düşünüyorum. biricik,zeynep siz nerden aldınız günlük çatal bıcak?
hazır sizi bulmuşken yorum alayım mıı
diğer konuda yazıyor gerçi ama çelikte emsan markasını biliyor musunuz tencere seti istiyorum çok kararsız kaldım eski bir marka arkadaşlarında anneminde söylediğine göre ama fiyatı diğerlerine nazaran uygun modeli de hoşuma gitti hem kibar hem cam kapaklı ama hiç gözümle görmediğim için ne yapsam bilemedim ekliyorum kızlar
biraz taksite gireyimde birkaç ay ne alsam diye düşünmeyeyim taksitlerimi öderim diyorum :hulya:
merhaba deruş hoşgeldin canım.
zeynepcim nişanlı değilim canım. daha hiç bişeyim yok desem yeridir. eskiden alınmış bi kaç nevresim takımı falan var.biraz maddi d urumlar düzelsin ondan sonra alacağım inşaallah. e sıfırdan başlayacağım da denebilir. bu durumda sizlere sorayım , alma sırasında nelere öncelik vereyim.??
biricik sende aldıklarının fotosunu eklesene canım:kedi: